Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 113 άτομα (11 μέλη και 102 επισκέπτες)

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Αηνικολιωτη αυτο τον καιρο παιζει η Αντζελα, κλασσικη αξια... και η Σελινα με τα μεγαλα βυζια! Η κοπελα δεν παιζεται!!! Ειναι φανταστικη!!!! Αν διαβαζει εδω το φορουμ ας επικοινωνησει μαζι μου!!!! Ειναι αστερι!!!!!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Για τον πουτσο (μεταφορικά) είναι η Σελινα.. Δε ξερω αν την ειχα πετυχει σε κακη μερα, αλλα ηταν μηδεν στο πηλικο. Το βυζι φυσικα ψευτικό. Δε δημιουργει καθολου ατμοσφαιρα, περισσοτερο αμηχανια θα ελεγα. Κυκλοφορει τιποτα αυτές τις μερες στη πολη; Εχω καιρο να επιδοθώ στο αθλημα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ξέρει κανένας τι παίζει με την Άννα Μαρία που βρίσκεται στην Αμμουδάρα με αγγελία στις Κρητικές και τηλ που τελειώνει σε 335; Μου είπε για 50 ευρώ φουλ πρόγραμμα.
Εκτός απο τον παππού,οτιδηποτε αλλο ειχε εμφανιστει κατα καιρους στην αμμουδαρα ηταν φόλα,απο την αλλη παλι...ποιος ξερει μπορει να εισαι τυχερος και να εχει μεινει κανα καλο κομματι απο μεροκαματο,καμμια φοιτητρια,καμμια σερβιτορα ή καμμια ξεπεσμενη υπαλληλος ξενοδοχειου.Δεν πας μια βόλτα να μας πεις;ενα πενηνταρικο ειναι,δεν θ' αγορασεις και οικόπεδο.

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Στην αηνικολιωτη επεστρεψε η Συλβια... :hi: :wanker:  :wanker: :fuck2: :wanker: :pipa1:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
H Σύλβια η μελαχροινη γυφτοπουλα με την τριχα στα βυζια;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Πολύ νεκρα ρε μαγκες,χτες τσαρκαραμε με φιλο.Εκτος απο ενα μαϊμούνι στα carrefour δεν επαιζε τιποτα.Στης ριτσας αδειο,το αστερι το ιδιο.Πήγανε ολες μύκονο ή τις μαζεψανε;

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Χαιρετω την παρεα!

Λοιπον στην Αηνικολιωτη παιζουν Τζουλια και Λαουρα (που τιμηθηκε με συνοπτικες διαδικασιες χωρις ομως να ειναι κατι σουπερ) ενω στην Αλεξανδρουπολεως παιζει ενα πολυ καλο μωρο η ΑΝτονελλα με ενα τατουαζ κουνελακι του playboy πανω απο το μουνακι της. Λογω γενικα κακων κριτικων για τις κοπελες του μαγαζιου διαστασα να μπω αν και φανηκε ενδιαφερον το μωρο. Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιξει να του μονταρουμε?

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Χαιρετω την παρεα!

Λοιπον στην Αηνικολιωτη παιζουν Τζουλια και Λαουρα (που τιμηθηκε με συνοπτικες διαδικασιες χωρις ομως να ειναι κατι σουπερ) ενω στην Αλεξανδρουπολεως παιζει ενα πολυ καλο μωρο η ΑΝτονελλα με ενα τατουαζ κουνελακι του playboy πανω απο το μουνακι της. Λογω γενικα κακων κριτικων για τις κοπελες του μαγαζιου διαστασα να μπω αν και φανηκε ενδιαφερον το μωρο. Το εχει δοκιμασει κανεις να μας πει αν αξιξει να του μονταρουμε?
Που ειναι αυτη η Αλεξανδρουπολεως ρε μαν?

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Παιδια ξερετε τι γινεται με το αλεξανδρουπολεως; Πηγα την περασμενη βδομαδα νομιζω κυριακη και ηταν κλειστο. Μια ανοιγει μια κλεινει αυτο; Ή εχει συγκεκριμενες μερες που ειναι ανοιχτα;

letsaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Στην Αλεξανδρουπολεως η πορτα ειναι συνηθως κλειστη αργα...αλλα εχει καμερες και ερχεται και σε φωναζει...μου εχει τυχει αρκετες φορες

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Δλδ και χωρις να αναβει το φως παιζει να ειναι ανοιχτο; Αν περιμενεις λιγο σου ανοιγουν;

letsaros

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Ναι φιλε μου εμενα μου εχει τυχει πολλες φορες. και την πρωτη φορα γιατι ηταν και κατασκοτεινα χεστηκα πανω μου  :2funny: :2funny: :2funny:

Μην φανταστεις ομως πολυ ωρα κανενα πενταλεπτο μαξιμουμ

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ελα ρε δεν ηξερα οτι εχει καν κριτικες.Εγω σε αυτο εχω περασει πολυ καλα,νταξει αν εξαιρεσεις το χωρο,οσες κοπελες εχω παρει δουλευανε πολυ καλα.Απλα θεωρω οτι μια δικαιη τιμη γι' αυτο το ιδρυμα θα ηταν το εικοσαρικο.Υπηρεσιες και χωρος μεταξουργειου ειναι,οχι και 30 ρε μαγκες

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Παιδες εχουμε κανενα νεο απο τα σπιτακια; Γιατι σκεφτομαι να κανω καμια βολτα την κυριακη αλλα ειμαι λιγο μακρια απο ηρακλειο και δεν θελω να φαω καμια ξενερα... Ξερετε τιποτα για αλλα μαγαζια εκτως απο τα γνωστα σπιτακια;

alpanala

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Κριτικές
29
Like
30
Πόντοι
2.930
Βολτα Μεταξουργειο μετα απο πολυ καιρο
Επιπεδο κατω του μηδενος με τις εξης εξαιρεσεις
1. Κολ 32 υπογειο πολυ καλο ξανθο ισιο μαλι μαυρισμενο σωμα αδυνατο πολυ δυνατο μουνι.
2. Κολ 30 ισογ μελαχροινο πολυ γλυκο προσωπο σωμα καλο οχι εντελως στεγνο
3. Κολ 15 δεξιο πολυ καλο μελαχροινο και αυτο αδυνατο πιπινι μαυρισμενο
4. Γνωστη Καρινα στο ιασ 37 κατω απο σωμα ειναι πολυ καλο φατσα χανει.
Βοηθεια σε ονοματα επιδοσεις θα βοηθουσε πολυ.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Παιδες εχουμε κανενα νεο απο τα σπιτακια; Γιατι σκεφτομαι να κανω καμια βολτα την κυριακη αλλα ειμαι λιγο μακρια απο ηρακλειο και δεν θελω να φαω καμια ξενερα... Ξερετε τιποτα για αλλα μαγαζια εκτως απο τα γνωστα σπιτακια;
Δεν πας κατα τα χανια καλυτερα;!

EuroGomenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
47
Πόντοι
0
ασχετο με το νήμα , ξέρεις κανείς συνάδελφος κανα ξενοδοχείο ημηδιαμονής να μου προτήνει ?

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Ρε παρεα... στα σπιτακια στον αγιο μηνα απο πισω τι παιζει? Εχω να περασω για ευνοητους λογους κατι χρονια απο εκει... Παιζει κανα καλο μωρο? Εχω να παω απο τις επικες ημερες της Τατιανας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom