Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 617K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 138 άτομα (0 μέλη και 138 επισκέπτες)

nickolaosthedck

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
1
Πόντοι
1
Υπαρχει τιποτα αξιολογο στο μπουρδελακι που ειναι στον παραδρομο στα λιονταρια κοντα?Στο Γραμβουσης.
Καποτε θεωρουνταν το τοπ με τα ρωσιδια που ειχε οπως πχ γκλορια κτλ.
Εχει καμια καλη που να κανει την διαφορα πλεον?
Μονο αυτο και το αλλο στην Χανιοπορτα μετραγανε σε ποιοτητα

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
ερημιά φίλε , προχτές περνούσα έξω απο Αλεξανδρουπόλεως και λέω κάτσε να δώσω το άκυρο μου , μπαίνω , ανοίγει η σταθερά-αντιπαθητική τσατσα του εν λόγω καταστήματος , καλό το κορίτσι λέει κάνει καλό κρεβάτι και βγαίνει το ίδιο bbw που είναι κανα χρόνο εκεί , λέω πόσο; 30 με λέει της λέω καλά άστο , καληνυχτώ και με γοργά για τη σιδερόπορτα .... ρε παίδες τόσους μηνες αυτή η κοπέλα εκεί ,βγάζει μεροκάματο; έχει αρχίσει και με προβληματίζει λες να χάνουμε το γαμήσι του αιώνα όπως έλεγε και ο μιχάλης ο ντάγκλας στο βασικό ένστικτο ; αλλά ρε φίλε αυτός το έλεγε για τη Σάρον και όχι για τον φρι γουίλι....

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Μάγκες για δώστε καμιά πληροφορία τι παίζει στα σπιτάκια στο Ηράκλειο... έχει παέι κανείς κανένα λαμούρ? ήταν μια ουκρανέζα τούμπανο εκεί τα χριστούγενα περίπου έφυγε? τζούλια την έλεγαν... ξέρει κανείς τπτ?

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Μάγκες για δώστε καμιά πληροφορία τι παίζει στα σπιτάκια στο Ηράκλειο... έχει παέι κανείς κανένα λαμούρ? ήταν μια ουκρανέζα τούμπανο εκεί τα χριστούγενα περίπου έφυγε? τζούλια την έλεγαν... ξέρει κανείς τπτ?

την έχεις φορτώσει την ουκρανή;

Αύριο ή την Δευτέρα θα κάνω καμια τσάρκα στα πραλιακά που τα χω και δίπλα μου να δω τι έχει να σας πώ ... γενικά πάντως αν παίζει τπτ εκτός των κοκκινόσπιτων στείλτε και κανα πμ .. και για τρανς

carlosx71

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
1
Νεα κοπελα στο σπιτακι πανω απο το nike store στα Δειλυνα. Κατερινα, Ελληνιδα με ωραιο βυζι αλλα λιγο χαλαρο κωλο αλλα γενικα ωραιο στυλακι... αξιζει μια επισκεψη.

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Νεα κοπελα στο σπιτακι πανω απο το nike store στα Δειλυνα. Κατερινα, Ελληνιδα με ωραιο βυζι αλλα λιγο χαλαρο κωλο αλλα γενικα ωραιο στυλακι... αξιζει μια επισκεψη.

Στο Αλεξανδρουπόλεως ή άνοιξε πάλι το σπίτι διπλα στο πιτογυραδικο;

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Στη σκορδυλών στο σπιτακι με την ασπρη πορτα,ηταν προχτες το βραδυ ενα μελαχρινό πιπίνι,με ενα κώλο θεικό,ολοστρόγγυλο και πεταχτό.Βυζάκι ανύπαρκτο αλλα ο κώλος ολα τα λεφτά.Εχει πάρει κανείς???

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Στη σκορδυλών στο σπιτακι με την ασπρη πορτα,ηταν προχτες το βραδυ ενα μελαχρινό πιπίνι,με ενα κώλο θεικό,ολοστρόγγυλο και πεταχτό.Βυζάκι ανύπαρκτο αλλα ο κώλος ολα τα λεφτά.Εχει πάρει κανείς???

Αν λές για την Εμμανουέλα .. βουυρ με τα μπουνια αξιοπρεπέστατη για kinky-gfe καταστάσεις

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μονο φυλης ρεεεεε

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Λες αμα αλλάξουμε την ταμπέλα σε καμια οδό να δουμε και μεις λιγο χαρα; Γμσετα Ακορεστε ....
Αμα ονομαστει οδος φυλης στην Κρητη θα περναω καθε μερα να αφησω φορο τιμης και να συγκινουμαι χεχε

gyrologos77777

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
5.486
Πόντοι
1.046
Η Τζούλια είναι ακόμα εκεί...Τούμπανο δεν λές τίποτα! Κ καλό πριβέ!

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Εχουμε κανα νεοτερο απο δω?Αηνικολιωτη τι παιζει αυτες τις μερες?

EuroGomenos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
47
Πόντοι
0
Εχουμε κανα νεοτερο απο δω?Αηνικολιωτη τι παιζει αυτες τις μερες?

χτες ηταν ανοιχτό μονο το Αηνικολιωτη. Ηταν η Συλβια  ,  μικρό βυζάκη ωραίος κώλος  μετριο πρόσωπο και στο δωμάτιο καλή,  τα στησήματα  της αρκέτα καλά, πίπα τίποτα το ιδιέτερο

heelslover21r

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
κανενα νεο απο ηρακλειο δεν υπαρχει συντροφοι ?  :helpplea:

MG-42

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
47
Πόντοι
11
Με την συλβια εχω περασει καλα στο παρελθον. Πολυ καλη περιποιηση. Σταθερη αξια. Ποια αλλη παιζει αυτες τις μερες εκτος την συλβια?Ερωτηση.. ξερει κανεις αν μπορει να τις παρει και τις δυο κοπελες που δουλευουν εκει παρτουζα?

highway2hell

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2011
Like
142
Πόντοι
1
Με την συλβια εχω περασει καλα στο παρελθον. Πολυ καλη περιποιηση. Σταθερη αξια. Ποια αλλη παιζει αυτες τις μερες εκτος την συλβια?Ερωτηση.. ξερει κανεις αν μπορει να τις παρει και τις δυο κοπελες που δουλευουν εκει παρτουζα?

νομίζω πολλά ζητας φίλε μου για μπουρδέλο ηρακλείου και νομίζω ακόμα και να γίνετε, πολλά θα δώσεις, καλύτερα να τα δώσεις να πάς αθήνα ένα ΣΚ να ξεδώσεις. ταπεινή μου γνώμη

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
κΑλησπέρα συναγωνιστές παιζει κανένα τηλεφωνάκι γιατι πολύ μαυριλά έχει πέσει.. pm πλζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom