You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 615K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)
elamesa
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 36
- Πόντοι
- 16
ρε σεις!!
ειναι αυτη που ηταν στο intermax?
καπου στο τοπικ των χανιων λενε οτι ηρθε προς κρητη.
αυτη ειναι?
αυτη ειναι?
oneiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
ρε σεις!!
αυτη ειναι?
Για πότε λες οτι ήταν στο intermax;
mikrossss_7
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
φιλε αυτη ειναι η εμμανουελα αλλα δεν ειναι σε τοπικ χανιων αλλα θεσσαλονικης
"σπιτι intermaqx" εννοεις την αηνικολιότη????Αντζελα ειναι η κοπελα που δουλευει τωρα εκει. Ειναι ωραιο σφιχτο κορμακι με μετριες επιδοσεις στο σεξ, αλλα οπως προειπα σε προηγουμενο ποστ μου το τελειωμα ηταν απο τα σπανια σε τετοιου ειδους μερη. Εγω πιστευω οτι ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε σπιτια αυτη τη στιγμη.
ή έχει και αλλο η περιοχη??
62 μαρτυεων ρωσσιδακι καλο ήρεμο μελαχρινό κ μιά ρουμάνα μέτρια με πολυ πλουσιο στήθος ( ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩ ) !
Αυτο ρε μαγκες παιζει ακομα;
62 martiron mia oykraneza 20 eton januia k adinati san jilo steno moynaki !
stin paraliaki mia roymana moynaros melaxrini me bizi 3 k kolara sto dipla ena mpazo mallon albaneza
sto inter max mia palia ispanida k kala me fardi kolo k mikra bizia !
AYTA APO MENA AN JERETE KATI MAGKES GIA TA ALLA GRACTE TO !
stin paraliaki mia roymana moynaros melaxrini me bizi 3 k kolara sto dipla ena mpazo mallon albaneza
sto inter max mia palia ispanida k kala me fardi kolo k mikra bizia !
AYTA APO MENA AN JERETE KATI MAGKES GIA TA ALLA GRACTE TO !
Σύντροφοι Κρητικοί νομίζω σας δουλεούν. Κατέβηκα χθες μια βόλτα στο 62 Μαρτύρων 119. Κατά τις 10 βγήκα, με έπιασε και το ψιλόβροχο και μπαίνω στο μαγαζί. Εμφανίζεται η Νταρντανοτσατσα και μου παρουσιάζει την Άννα. Κοντή με μικρό στήθος, χαριτωμένη, αλλά κάτω του μετρίου γκόμενα. Μου λέει 30€. Και τι προσφέρει λέω η κοπέλα. Με κοιτάγαν κανα λεπτό και οι δύο σαν χαμένες. Απαντά η τσατσα κανονικό. Καλά λέω και την κάνω...
Η γκόμενα μέτρια, ο χόρος ψιλοχάλια και τα λεφτρά πολλά.
oneiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 50
- Πόντοι
- 1
Σύντροφοι Κρητικοί νομίζω σας δουλεούν. Κατέβηκα χθες μια βόλτα στο 62 Μαρτύρων 119. Κατά τις 10 βγήκα, με έπιασε και το ψιλόβροχο και μπαίνω στο μαγαζί. Εμφανίζεται η Νταρντανοτσατσα και μου παρουσιάζει την Άννα. Κοντή με μικρό στήθος, χαριτωμένη, αλλά κάτω του μετρίου γκόμενα. Μου λέει 30€. Και τι προσφέρει λέω η κοπέλα. Με κοιτάγαν κανα λεπτό και οι δύο σαν χαμένες. Απαντά η τσατσα κανονικό. Καλά λέω και την κάνω...
Χρόνια τώρα φίλε μου.. Εγώ πλέων τους βάζω χέρι και τους λέω για προγράμματα κτλ. Ανεβαίνω Αθήνα ρε φίλε και κλαίω..
Ρε φιλε, νταξει, εχω ρωτησει εδω 500 φορες μονο ο ονειρος και ο μσ125 απαντησαν. Να οργανωθουμε λιγο, Αθηνα βγαινει νεο τεμαχιο και σε 1 ωρα εχει 10 ποστ για παρτη της, εδω σιωπη ιχθυος.
Τεσπα, 62 μαρτυρων το πρωι, ψηλο αδυνατο μελαχρινο αλογακι, ονομα/καταγωγη δε ρωτησα, καλο τεμαχιο αλλα στο στραβωμα. Οχι τιποτα ακραιο αλλα στραβωμα οπως και να το κανεις.
Οποιος ξερει τιποτα αλλο λεει
Τεσπα, 62 μαρτυρων το πρωι, ψηλο αδυνατο μελαχρινο αλογακι, ονομα/καταγωγη δε ρωτησα, καλο τεμαχιο αλλα στο στραβωμα. Οχι τιποτα ακραιο αλλα στραβωμα οπως και να το κανεις.
Οποιος ξερει τιποτα αλλο λεει
mitsios
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 91
- Πόντοι
- 1
Συγκρινεις πλυθησμιακα την Αθηνα με την κρητη?Λογικο δεν ειναι να κινουνται περισσοτερο τα θεματα με κοπελες που ειναι στην πρωτευουσα?Να μου πεις για τα χανια που ειναι μικροτερη πολη και κινειται περισσοτερο το θεμα με τα σπιτακια να πω ναι.Καλο παντως θα ειναι οποιος ξερει να λεει.
Μακρια απο την μελαχρινή στην 62 μαρτύρων ... την πήρα χθές κ μάγκες η κοπέλα είναι μέγα μπάζο !
Πίπα άσχετη στα τέσσερα δεν σκύβει να ανοίξει ακόμα κ να την σπρώχνεις επίσης είναι μεγάλη βρώμα γιατί έχει κάτι τεράστια ράμματα στο δεξί πόδι της απο πάνω μέχρι κάτω κάτι που το πρόσεξα όταν μπήκα στο δωμάτιο κ με χάλασε πολύ επίσης πρέπει να την φέρανε απο κανά βουνό γιατί όταν τελειώσαμε πήγε στην βρύση έκατσε στα γόνατα κ έβαλε ένα βρεγμένο χαρτί στο μουνί της κ το έπλενε λές κ ήταν στο ποτάμι...... μάλλον καμαιά γύφτα θα είναι απο ότι είπε είναι απο ρουμανία ... μακρία ακομα λίγο κ θα ξερνούσα πάνο της ..,περιτώ να σας πώς δεν τελείωσα......ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:S :S :S :S :S :S :S :S
Πίπα άσχετη στα τέσσερα δεν σκύβει να ανοίξει ακόμα κ να την σπρώχνεις επίσης είναι μεγάλη βρώμα γιατί έχει κάτι τεράστια ράμματα στο δεξί πόδι της απο πάνω μέχρι κάτω κάτι που το πρόσεξα όταν μπήκα στο δωμάτιο κ με χάλασε πολύ επίσης πρέπει να την φέρανε απο κανά βουνό γιατί όταν τελειώσαμε πήγε στην βρύση έκατσε στα γόνατα κ έβαλε ένα βρεγμένο χαρτί στο μουνί της κ το έπλενε λές κ ήταν στο ποτάμι...... μάλλον καμαιά γύφτα θα είναι απο ότι είπε είναι απο ρουμανία ... μακρία ακομα λίγο κ θα ξερνούσα πάνο της ..,περιτώ να σας πώς δεν τελείωσα......ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:S :S :S :S :S :S :S :S