Νέα

Ηράκλειο μπουρδέλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 615K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Αυτες αλλαζουν και τα ονοματα σαν τις γραβατες.Αντε μετα να βρεις ακρη.

mikrossss_7

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
0
φιλε αυτη ειναι η εμμανουελα αλλα δεν ειναι σε τοπικ χανιων αλλα θεσσαλονικης

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
πριν 3 χρονια περιπου

alex1963

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
98
Πόντοι
1
Αντζελα ειναι η κοπελα που δουλευει τωρα εκει. Ειναι ωραιο σφιχτο κορμακι με μετριες επιδοσεις στο σεξ, αλλα οπως προειπα σε προηγουμενο ποστ μου το τελειωμα ηταν απο τα σπανια σε τετοιου ειδους μερη. Εγω πιστευω οτι ειναι ισως η καλυτερη επιλογη σε σπιτια αυτη τη στιγμη.
"σπιτι intermaqx" εννοεις την αηνικολιότη????
ή έχει και αλλο η περιοχη??

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
ναι το ιδιο ειναι

elamesa

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
36
Πόντοι
16
ο σπυρος τι ωρες ειναι ανοικτα?

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
62 martiron mia oykraneza 20 eton januia k adinati san jilo steno moynaki !
stin paraliaki mia roymana moynaros melaxrini me bizi 3 k kolara sto dipla ena mpazo mallon albaneza
sto inter max mia palia ispanida k kala me fardi kolo k mikra bizia !

AYTA APO MENA AN JERETE KATI MAGKES GIA TA ALLA GRACTE TO !

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Σκορδιλών 43 Aida απο ρουμανία.. έχω στείλει και κριτική και περιμένει έγκριση..

bazas

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
61
Like
3
Πόντοι
2.062
Σύντροφοι Κρητικοί νομίζω σας δουλεούν. Κατέβηκα χθες μια βόλτα στο 62 Μαρτύρων 119. Κατά τις 10 βγήκα, με έπιασε και το ψιλόβροχο και μπαίνω στο μαγαζί. Εμφανίζεται η Νταρντανοτσατσα και μου παρουσιάζει την Άννα. Κοντή με μικρό στήθος, χαριτωμένη, αλλά κάτω του μετρίου γκόμενα. Μου λέει 30€. Και τι προσφέρει λέω η κοπέλα. Με κοιτάγαν κανα λεπτό και οι δύο σαν χαμένες. Απαντά η τσατσα κανονικό. Καλά λέω και την κάνω...
Η γκόμενα μέτρια, ο χόρος ψιλοχάλια και τα λεφτρά πολλά.

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
50
Πόντοι
1
Σύντροφοι Κρητικοί νομίζω σας δουλεούν. Κατέβηκα χθες μια βόλτα στο 62 Μαρτύρων 119. Κατά τις 10 βγήκα, με έπιασε και το ψιλόβροχο και μπαίνω στο μαγαζί. Εμφανίζεται η Νταρντανοτσατσα και μου παρουσιάζει την Άννα. Κοντή με μικρό στήθος, χαριτωμένη, αλλά κάτω του μετρίου γκόμενα. Μου λέει 30€. Και τι προσφέρει λέω η κοπέλα. Με κοιτάγαν κανα λεπτό και οι δύο σαν χαμένες. Απαντά η τσατσα κανονικό. Καλά λέω και την κάνω...
Η γκόμενα μέτρια, ο χόρος ψιλοχάλια και τα λεφτρά πολλά.

Χρόνια τώρα φίλε μου.. Εγώ πλέων τους βάζω χέρι και τους λέω για προγράμματα κτλ. Ανεβαίνω Αθήνα ρε φίλε και κλαίω..  :headbang:

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΕΣ ?

ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ?

ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ?

ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ !

:rockon:

mpaokara

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φιλε, νταξει,  εχω ρωτησει εδω 500 φορες μονο ο ονειρος και ο μσ125 απαντησαν. Να οργανωθουμε λιγο, Αθηνα βγαινει νεο τεμαχιο και σε 1 ωρα εχει 10 ποστ για παρτη της, εδω σιωπη ιχθυος.
Τεσπα, 62 μαρτυρων το πρωι, ψηλο αδυνατο μελαχρινο αλογακι, ονομα/καταγωγη δε ρωτησα, καλο τεμαχιο αλλα στο στραβωμα. Οχι τιποτα ακραιο αλλα στραβωμα οπως και να το κανεις.
Οποιος ξερει τιποτα αλλο λεει

mitsios

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
91
Πόντοι
1
Συγκρινεις πλυθησμιακα την Αθηνα με την κρητη?Λογικο δεν ειναι να κινουνται περισσοτερο τα θεματα με κοπελες που ειναι στην πρωτευουσα?Να μου πεις για τα χανια που ειναι μικροτερη πολη και κινειται περισσοτερο το θεμα με τα σπιτακια να πω ναι.Καλο παντως θα ειναι οποιος ξερει να λεει.

ms125

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Μακρια απο την μελαχρινή στην 62 μαρτύρων ... την πήρα χθές κ μάγκες η κοπέλα είναι μέγα μπάζο !

Πίπα άσχετη στα τέσσερα δεν σκύβει να ανοίξει ακόμα κ να την σπρώχνεις επίσης είναι μεγάλη βρώμα γιατί έχει κάτι τεράστια ράμματα στο δεξί πόδι της απο πάνω μέχρι κάτω κάτι που το πρόσεξα όταν μπήκα στο δωμάτιο κ με χάλασε πολύ επίσης πρέπει να την φέρανε απο κανά βουνό γιατί όταν τελειώσαμε πήγε στην βρύση έκατσε στα γόνατα κ έβαλε ένα βρεγμένο χαρτί στο μουνί της κ το έπλενε λές κ ήταν στο ποτάμι...... μάλλον καμαιά γύφτα θα είναι απο ότι είπε είναι απο ρουμανία ... μακρία ακομα λίγο κ θα ξερνούσα πάνο της ..,περιτώ να σας πώς δεν τελείωσα......ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:S :S :S :S :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom