Γεια χαρα,
Τι γινανε τα σπιτακια του Ηρακλειου απο το χωρο των κριτικων και των βαθμολογιων?Τα σβησαν?
Λοιπον πριν καιρο...
1.Στον πεζοδρομο πισω απο τον αγιο Μηνα...απογευματινη επισκεψη...Τατιανα.Την προηγουμενη φορα ειχαμε περασει πολυ ομορφα οποτε χωρις δευτερη σκεψη μπηκα.Ηταν στο διπλα δωματιο με αλλον πελατη και ετσι περιμενα λιγο.Οσο περιμενα τον διπλα να χυσει χαλαρωνα και ακουγα βογκητα...αλλα σε λιγο καταλαβα πως ηταν απο την τηλεοραση στο δωματιο μου που επαιζε κλασσικα τσοντα.Ακουγοταν κατι χτυπηματα απο διπλα οποτε ο συναδελφος μαλλον καρφωνε...τελος παντων....μετα απο λιγο σκαει μυτη το μωρο.Αν και γενικα οι φιλοι εδω δεν λενε και πολυ καλα λογια εγω νομιζω πως η συγκεκριμενη κοπελα ειναι μια χαρα.Υπομονετικη,ηρεμη μπαινει μεσα και αρχιζει να μου τριβεται σαν γατουλα πανω μου για καμποση ωρα.Αφηνει πιασιματα ακομα και στου μουνι.Αφου μας ειχε σηκωθει καθεται στο κρεβατι και αρχιζει πιπα σιγα σιγα,με πιασιματακια στα βυζια της.Πιασιμο στα αρχιδια και γενικα ωραια αισθηση.Προχωραμε σε ιεραποστολικο με τα ποδια της στον αερα μετα καρφωμα απο το πλαι και τελος πισοκολητο μεχρι να ρθει το τελος.
Μπορει να μην ειναι καμια τρελη πορνοσταρ σαν αυτες που παιζουν στις τσοντες αλλα ειναι πολυ καλη στις υπηρεσιες της και αξιζει τα λεφτα γιατι προσεχει τον πελατη.
Αληθεια,η δευτερη κοπελα που παιζει στο συγκεκριμενο μαγαζι ποια ειναι και τι λεει?Την εχω πετυχει μια φορα πριν καιρο αλλα τις υπολοιπες ειναι η Τατιανα.
Βραδυνη επισκεψη στην χανιοπορτα.Αντζελα.Μπαινω μεσα,καθομαι στο σαλονι και ερχεται η Αντζελα.Εμφανησιακα καλο μωρακι ειναι αν και με λιγα κιλακια,την ειχα ξαναπαρει και δεν ελεγε και πολλα,αλλα λεω που να τρεχουμε τωρα,δεν γαμιεται ας μπουμε να γαμησουμε...
Αλλα τελικα ηταν γαμησε τα...μπαινει μεσα με χασμουργητο...πιπα για τον π...τσο...συμμετοχη μηδεν...ορεξη μηδεν...τι να λεμε...καλυτερα να μην συνεχισω.Μου ειπε παντως οταν τελειωσαμε πως σε λιγο καιρο θα σκασει νεα κοπελα και οτι αυτη φευγει...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λεω...
Μην πατε αν την πετυχετε...απλα θα χασετε τα λεφτα σας.
Ο χωρος παντως ειναι αρκετα καλος και προσεγμενος,πολυ καθαρος.Κριμα που δεν εχει καμια γκομενα της προκοπης που να αξιζει τα 35 ευρω που περνει.
ΠΟιες αλλες παιζουν στο συγκεκριμενο μαγαζι?ξερει κανεις?