Στο ευχομαι γιατί το εχω παθει κι εγώ.. Αυτή η αναγκη να δεις ξανά ένα ατομο και να μαθεις νεα του...το ξέρω καλά αυτό το συναισθημα...Οχι η καβλιαρα που λεω,ειναι ρουμανα και δουλευε στην αϊνικολιωτη.Χαχα σ' ευχαριστώ φίλε μου για την στήριξη. Μακάρι να μάθω νέα από αυτήν την ψυχή.
Για την Αντζελα λες μιας που ελεγε οτι ειναι Βραζιλιανα? Πρεπει να δουλευε και στο Γραμβουσης μια εποχη...
Την Νινα παραδοξως ποτε δεν την ειχα ακουσει...Τραγικη ιστορια παντως αυτη που περιγραφεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 615K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)
Λείπει πολύ η Νίνα.Τι λες! Πολύ τραγική ιστορία αυτή με την Νίνα. Που πάνε και μπλέκουν τα καλύτερα κορίτσια...
northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Δυο Άντζελες είχε το Ηράκλειο, δυνατές.. . Η μια ειναι η ρουμανα που λεω και η αλλη μια μαλλον αλβανιδα με καστανα μαλλια μεχρι τον ωμο...επισης βυζαρου...εσυ λες μαλλον την δευτερη.
Ναι ναι! ηταν νομιζω 2010-2011 Ηρακλειο στο Γραμβουστης 14!
Αλβανιδα τελικα ε?θυμαμαι την πλασαρανε σαν βραζιλιανα χαχα
northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου! Απο τα γραφομενα σου πραγματικα σε εκτιμω και δειχνεις οτι εισαι ενα ατομο σεβασμιο που εκτιμας καποια πραγματα.Στο ευχομαι γιατί το εχω παθει κι εγώ.. Αυτή η αναγκη να δεις ξανά ένα ατομο και να μαθεις νεα του...το ξέρω καλά αυτό το συναισθημα...Οχι η καβλιαρα που λεω,ειναι ρουμανα και δουλευε στην αϊνικολιωτη.
Ειναι παλιες αναμνησεις που πολλες φορες με τριγυρνανε και δημιουργουν νοσταλγια
ΧαχαΝαι ναι! ηταν νομιζω 2010-2011 Ηρακλειο στο Γραμβουστης 14!
Αλβανιδα τελικα ε?θυμαμαι την πλασαρανε σαν βραζιλιανα χαχα
Είχα να δω μια κοπέλα του χώρου για ένα ολόκληρο χρόνο.....Δεν ηξερα πως την λενε καν στην πραγματικότητα....Ημουν γύρω στα 20 και μου είχε κινήσει το ενδιαφέρον.. Όταν εμαθα πως ηρθε ξανα για δουλειά,πηγα αμεσως και την βρήκα.. .Δεν μπορεις να φανταστεις την χαρα μου τοτε....2018 ηταν.Σου ευχομαι πραγματικα να το νιωσεις αυτό το συναισθημα...Πλεον ξερω πως την λενε,κρυφοκοιταω και το προφιλ της,εχει σταματησει αυτη τη δουλεια και ειναι στην χωρα της.. Συνεχιζω κανονικά την ζωή μου,ομως την νοιαζομαι και θελω να είναι καλα..Γνωρισα καποια αλλη και μου πέρασε....χωρισα και τώρα απλά απολαμβανω το παιχνίδι με διάφορες. Σου ευχομαι τα καλύτερα.Σ' ευχαριστω πολυ φιλε μου! Απο τα γραφομενα σου πραγματικα σε εκτιμω και δειχνεις οτι εισαι ενα ατομο σεβασμιο που εκτιμας καποια πραγματα.
Ειναι παλιες αναμνησεις που πολλες φορες με τριγυρνανε και δημιουργουν νοσταλγια
Ξέρει κάποιος αν έρθει Ρέθυμνο ή Χανιά???Ιζαμπέλα
Mikros1924
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2016
- Like
- 432
- Πόντοι
- 21
Σε ποιο μέρος του Ηρακλείου είναι ;;;Ιζαμπέλα
Ιζαμπέλα Έχει ξαναρθει Ηράκλειο με αλλο όνομα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: