You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ηράκλειο μπουρδέλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 615K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (3 μέλη και 46 επισκέπτες)
Johnblackmamouth
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Που βρισκουμεν την κορασιδα?ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ - ΜΙΣΕΛ!
northviking87
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2022
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Χαχα σ' ευχαριστώ φίλε μου για την στήριξη. Μακάρι να μάθω νέα από αυτήν την ψυχή.Δυστυχώς δεν την γνωρίζω ,όμως αν ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Τατιάνα, ας απαντήσει στον άνθρωπο.....Εγώ γουσταρα πολυ και περνουσα καλα με την καυλιαρα την Αντζελα απο αϊνικολιωτη, την βυζαρου ρουμανα με τα τατουαζ και τα μαύρα μακριά μαλλιά.....πραγματικά το μωρο αυτο σε στέλνει στην κόλαση και αν δεν την τιμησες, εχασες...Την ήξερε και η Νινα ,στο ιδιο μαγαζι δούλευαν.....και γενικώς γνωστή σε πολλούς απο εδώ θεωρώ.....Αν και κοντα στον γαμο πλέον, ανετα την πηδαω και μια ωρα πριν παντρευτω......Η Νινα τωρα,πυροβοληθηκε στο κεφάλι απο τον γκομενο της,ειχαμε οικειοτητα πολυ,τηλεφωνα....αλλά χαθηκαμε...Τι να πει κανεις.
Για την Αντζελα λες μιας που ελεγε οτι ειναι Βραζιλιανα? Πρεπει να δουλευε και στο Γραμβουσης μια εποχη...
Την Νινα παραδοξως ποτε δεν την ειχα ακουσει...Τραγικη ιστορια παντως αυτη που περιγραφεις
lalalaalalal
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2024
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Είμαι καινούργιος μπορείτε να μου προτείνετε κάποια φθηνή κάτω από 100 δηλαδή
VIP STUDIO 2817700024Που βρισκουμεν την κορασιδα?
VIP STUDIO!!! ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!Είμαι καινούργιος μπορείτε να μου προτείνετε κάποια φθηνή κάτω από 100 δηλαδή
Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Τι λες! Πολύ τραγική ιστορία αυτή με την Νίνα. Που πάνε και μπλέκουν τα καλύτερα κορίτσια...Δυστυχώς δεν την γνωρίζω ,όμως αν ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Τατιάνα, ας απαντήσει στον άνθρωπο.....Εγώ γουσταρα πολυ και περνουσα καλα με την καυλιαρα την Αντζελα απο αϊνικολιωτη, την βυζαρου ρουμανα με τα τατουαζ και τα μαύρα μακριά μαλλιά.....πραγματικά το μωρο αυτο σε στέλνει στην κόλαση και αν δεν την τιμησες, εχασες...Την ήξερε και η Νινα ,στο ιδιο μαγαζι δούλευαν.....και γενικώς γνωστή σε πολλούς απο εδώ θεωρώ.....Αν και κοντα στον γαμο πλέον, ανετα την πηδαω και μια ωρα πριν παντρευτω......Η Νινα τωρα,πυροβοληθηκε στο κεφάλι απο τον γκομενο της,ειχαμε οικειοτητα πολυ,τηλεφωνα....αλλά χαθηκαμε...Τι να πει κανεις.
Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Στείλε κι από δω, σου έστειλα πμ... ευχαριστώ εκ των προτερωνΓειά σας συναγωνιστές.. Επειδή κάποιος φίλος από εδώ από το Forum μου έστειλε μήνυμα και με ρώτησε αν έχω το προσωπικό τηλέφωνο της Ρωσίδας γιατί σε αυτό που είχα το σήκωνε κάποιος και σου εξηγούσε που είναι το μέρος για να πας... εχθές της έκανα μία επίσκεψη για μια μεσημεριανή εκτόνωση και της πήρα το προσωπικό της τηλέφωνο... Επειδή δεν ξέρω αν μπορώ να το γράψω δημόσια όποιος θέλει ας μου στείλει μήνυμα να του το δώσω ?
GioCha
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2013
- Κριτικές
- 108
- Like
- 2.802
- Πόντοι
- 3.036
Εσένα πρέπει να σου δώσουμε το χρυσό φτιαρι! Ξέθαψες ποστ του 2022. Μάλλον η Ρωσίδα θα έχει φύγει από την Κρήτη, και άλλες κοπέλες θα έχουν έρθει από τότε. Αν πάλι έχει μείνει ακόμα, και παίξεις μπάλα, πήγαινε και παίξε και κανένα EuroJackpot να κονομήσεις τρελά.Στείλε κι από δω, σου έστειλα πμ... ευχαριστώ εκ των προτερων
*Χωρίς παρεξήγηση όλα ε? Πλάκα κάνω!
Διαγραμμένο μέλος 242291
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2024
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Μια ερώτηση ρε φίλε έκανα...επειδή ειμαι λάτρης του είδους κάνω συλλογή...Εσένα πρέπει να σου δώσουμε το χρυσό φτιαρι! Ξέθαψες ποστ του 2022. Μάλλον η Ρωσίδα θα έχει φύγει από την Κρήτη, και άλλες κοπέλες θα έχουν έρθει από τότε. Αν πάλι έχει μείνει ακόμα, και παίξεις μπάλα, πήγαινε και παίξε και κανένα EuroJackpot να κονομήσεις τρελά.
*Χωρίς παρεξήγηση όλα ε? Πλάκα κάνω!
Ξέρετε αν θα περάσει και απο Χανιά?????Τελίκα απο πέμπτη η Σάσα (πρωτη φορα στο Ηράκλειο)
kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Που να την έπαιρνες όταν δούλευε παραλιακή την Άντζελα.Αυτη ξεκίνησε πρώτη τα ακαποτά τσιμπούκια και τα εξτραδακιαΔυστυχώς δεν την γνωρίζω ,όμως αν ξέρει κάποιος που βρίσκεται η Τατιάνα, ας απαντήσει στον άνθρωπο.....Εγώ γουσταρα πολυ και περνουσα καλα με την καυλιαρα την Αντζελα απο αϊνικολιωτη, την βυζαρου ρουμανα με τα τατουαζ και τα μαύρα μακριά μαλλιά.....πραγματικά το μωρο αυτο σε στέλνει στην κόλαση και αν δεν την τιμησες, εχασες...Την ήξερε και η Νινα ,στο ιδιο μαγαζι δούλευαν.....και γενικώς γνωστή σε πολλούς απο εδώ θεωρώ.....Αν και κοντα στον γαμο πλέον, ανετα την πηδαω και μια ωρα πριν παντρευτω......Η Νινα τωρα,πυροβοληθηκε στο κεφάλι απο τον γκομενο της,ειχαμε οικειοτητα πολυ,τηλεφωνα....αλλά χαθηκαμε...Τι να πει κανεις.
Δυο Άντζελες είχε το Ηράκλειο, δυνατές.. . Η μια ειναι η ρουμανα που λεω και η αλλη μια μαλλον αλβανιδα με καστανα μαλλια μεχρι τον ωμο...επισης βυζαρου...εσυ λες μαλλον την δευτερη.Που να την έπαιρνες όταν δούλευε παραλιακή την Άντζελα.Αυτη ξεκίνησε πρώτη τα ακαποτά τσιμπούκια και τα εξτραδακια