Mounimaster
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2022
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 201
Σιγή ασυρμάτουη ελενη με τ τατουαζ χαθηκε!! εχει 15 μερες να ανανεωσει αγγελια
μιλησε καποιος μαζι της?
Σιγή ασυρμάτουη ελενη με τ τατουαζ χαθηκε!! εχει 15 μερες να ανανεωσει αγγελια
μιλησε καποιος μαζι της?
Ας ελπίσουμε να ανανεώσει την αγγελία της σύντομα! Η κοπέλα τα σπάει!Αν δεν εμφανιστεί Δευτέρα πιστεύω ότι την έχει κάνει από εδώ !
Πιστεύω κι εγώ να είναι σε διακοπές και να μην έφυγε. Δεν την έχω συναντήσει ακόμα, αλλά σε επικοινωνία από το τηλέφωνο μου φάνηκε για πολύ εντάξει άτομο με τον τρόπο που μίλησεΑς ελπίσουμε να ανανεώσει την αγγελία της σύντομα! Η κοπέλα τα σπάει!
Πηρα χθες,το σηκωσε μια σιτεμενη,δηθεν πως ειναι η Ευα.Μου ειπε 70 φουλ προγραμμα αλλα δισταζω γιατι εχω παει με πολλες μετριες τελευταια!Κανεις δεν δινει πληροφοριες!Είμαι η Εβα 21 χρονον. Στο κρεβάτι κάνω τα πάντα. .
γειά σας αγόρια, χρόνια πολλά σε όλους
εδώ τι έχουμε? πόσο φόλα είναι?
άσε πολύ χάλι. άλλα λένε στο τηλ άλλα βλέπεις, άλλα κάνουν, και όταν τους λές μα φουλ είπαμε, σου ξεκινάνε το κατεβατό του τι (δεν ) σημαίνει φουλ. άσε που στην συγκεκριμένη βλέπω ανάκατες φωτό πχ σε μια μου φαίνεται κοιλίτσα με ραγάδες από εγκυμοσύνη, σε άλλες όχι. γιαυτό ρώτησα το πόσο φόλα είναι (βλέπε πχ την λίνα)Πηρα χθες,το σηκωσε μια σιτεμενη,δηθεν πως ειναι η Ευα.Μου ειπε 70 φουλ προγραμμα αλλα δισταζω γιατι εχω παει με πολλες μετριες τελευταια!Κανεις δεν δινει πληροφοριες!
τώρα για την Ξένια τα έχουμε ξαναπεί. πολύ στο φτύσιμο την έχει το κύκλωμα κ δεν της στέλνει κάτι καλό. αν δω ότι (και αν γράψουν) κάτι καλό παίζει, ίσως κ να την βγάλω από τον πάγοΓια την κοπελα που εχει η Ξενια ξερουμε κατι;
Μπάζα αλλά το εξηντάρι το θέλει!άσε πολύ χάλι. άλλα λένε στο τηλ άλλα βλέπεις, άλλα κάνουν, και όταν τους λές μα φουλ είπαμε, σου ξεκινάνε το κατεβατό του τι (δεν ) σημαίνει φουλ. άσε που στην συγκεκριμένη βλέπω ανάκατες φωτό πχ σε μια μου φαίνεται κοιλίτσα με ραγάδες από εγκυμοσύνη, σε άλλες όχι. γιαυτό ρώτησα το πόσο φόλα είναι (βλέπε πχ την λίνα)
τώρα για την Ξένια τα έχουμε ξαναπεί. πολύ στο φτύσιμο την έχει το κύκλωμα κ δεν της στέλνει κάτι καλό. αν δω ότι (και αν γράψουν) κάτι καλό παίζει, ίσως κ να την βγάλω από τον πάγο
Έχει ανεβάσει νέα αγγελία στο kanesex!!!εγινε ενεργο το βιμπερ της ελενης με τα τατουαζ
πιστευω σημερα αυριο θα ανανεωσει!!
Ανανέωσεεγινε ενεργο το βιμπερ της ελενης με τα τατουαζ
πιστευω σημερα αυριο θα ανανεωσει!!