Νέα

Ηράκλειο Call Girls από 30€ - 60€

Gatoulis6969

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2022
Μηνύματα
104
Like
116
Πόντοι
1
Πήγα χθες στην Σεξουαλικες φαντασιωσεις - 6906957592. Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική κάνει πολύ καλά πρωκαταρκτικά, αλλά στο σεξ δεν το έχει! Πολύ αποστείρωση, πολύ λιπαντικό, πολύ σιγά σιγά! Με το ζόρι τελειώσα στο στόμα της. Αντίθετα η Μισέλ είναι το καλύτερο που υπάρχει στο Ηράκλειο!
Ειναι η γνωστη σε ολους Μαρια η οποια εχει πλεον 3 προφιλ για να ξεγελασει οσους την ξερουμε και εχουμε βαρεθει τα ψεκασματα και διαφορα αλλα...
 

VGiannis78

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Μηνύματα
239
Like
301
Πόντοι
21

Νέο κορίτσι στο Ηράκλειο. Σημερινή συνάντηση… πρέπει όντως να είναι λίγο καιρό στην δουλειά… λίγο ντροπαλή στην αρχή, αλλά στον αγώνα ήταν καλή. Πίπα καλή, εναλλαγή σε 2-3 στάσεις όπου και τελείωσα.
Από εμφάνιση, όχι μοντέλο, κορίτσι της διπλανής πόρτας που θα την πρόσεχες στον δρόμο αν την συναντούσες
Καλησπέρα στην παρέα, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του φίλου, μετά τη σημερινή επίσκεψη. Αφού στην αρχή μου μιλούσε στον πληθυντικό... Πολύ ευγενική και χωρίς όχι και μα. Απλά δεν την είδα τελειώνοντας να πηγαίνει για μπάνιο απλά ντύθηκε. Πράγμα που με χάλασε λίγο. Δεν ξέρω πόσα ραντεβού είχε πρίν και πόσα μετά από εμένα....... 50€ το παράβολο με προφυλακτικό στην πίπα και 60€ χωρίς.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom