Η Μόνικα είναι Ρωσίδα ψηλή με μεγάλα βυζιά , φιλάει στόμα πίπα ότι πρέπει απλά ίσως να θέλει να σε ξεπεταξει για να τελειώνει γρήγορα αλλά αυτό είναι τυχαίο αναλόγως τον συναγωνιστή θεωρω
μια φορά πήγα πριν κάνα χρόνο και δεν ξαναπάω. πολύ ξεπέτα για τα 70, και κοιλίτσα μπόλικη!!
Τώρα παίζει και Ελένη και μόνιμα , γνκ αν είχαμε μια κοπέλα με στοιχεία από τις 2 κοπέλες στο 60αρι θα ήταν ότι καλύτερο αλλά πολλά ζητάω αλλά θεωρώ Ελένη σε θέμα σέρβις και καλό περάσης είναι ότι καλύτερο
περιμένουμε πολλοί στην σειρά να πιάσουμε τηλ
Φόλα1
Μαιρη τελευταία μέρα Ηράκλειο 6949915611
τώρα που έφυγε ας γράψω κ εγώ
χάλια, χάλια, χάλια μαύρα!!!!
κανονίζω το ραντεβού με την Αννέτα, πάω στο σπίτι, βλέπω την κοπέλα, οκ λέω αν και δεν είμαι το αφρικανολούκ ας βουτήξω μια και είμαι λάτρης του βύζου του ωραίου του μεγάλου!! πάμε δωμάτιο μου λέει shower? λέω είμαι οκ, μου λέει no lets go! μπαίνουμε μπάνιο μου πλένει τον Μητσάρα, μου ρίχνει και 2 τόνους αντισηπτικό λέω ας πάει και το παλιάμπελο, τελειώνω και μου δίνει μια χιλιοχρισημοποιημένη πετσέτα! Σκουπίζω τα πόδια μου με αυτήν (σιγά μην την έβαζα πάνω στον Μητσάρα) βγαίνω πάω δωμάτιο παίρνω χαρτί κουζίνας και σκουπίζομαι! ενώ εκείνη την ώρα πετάει την πετσέτα στο πάτωμα για να μην γλυστρήσω! ξεκινάει υποτίθεται πίπα, γλύφοντας τα @@ και παίζοντας τον με το χέρι (μέτριο έως χάλια) ανεβαίνει πάνω, βάζει και 2 κιλά λιπαντικό, άντε να καταλάβω αν είμαι μέσα ή στον αέρα! την γυρνάω στα 4 τον βάζω μέσα. λέω άντε να χύσω να σχολάσω γιατί ΔΕΝ!!! με τα πολλά χύνω και bye bye. Την ώρα που ντυνόμουν, πιάνει από κάτω την πετσέτα που λέγαμε πριν και πάει τουαλέτα κ κάνει ντουζ!!!!!!!! Μεγάλη ξενέρα!!! κρίμα το παράβολο!!!
Φόλα2
Μικρούλα! 6-9-9-2-1-8-3-4-8-5
Παίζει η φώτο να είναι πριν 10-15 χρόνια!!! Απλά καμία σχέση με την πραγματικότητα! Η "κοπέλα" ΧΑΛΙΑ
Ίσος και η χειρότερη που έχει περάσει από την Ξένια! και απο υπηρεσίες και από εμφάνιση!