Πραγματικές φωτογραφίες!!! Για καλύτερη επικοινωνία Facebook Anna Annoula Masaz Valeria Email annoula.anna2424@yahoo.com Instagram Annoula.masaz Twitter πού έγινε Χ anna.masaz.anna33 @MasazAnna Είμαι Καλλονή, ψηλή, ξανθιά και σού κάνω μασάζ χαλαρότεικο για περίπου μία ώρα!!! Στείλτε μου μήνυμα...
kanesex.com
Σήμερα είχα ρεπό όποτε λέω ας κάνω μια καταδρομική
Αρχικά ξεκίνησα με την Μαρία στο Τεχνόπολης επειδή ξέρω ότι τα καταπίνει όλα. Ήθελα μόνο πιπα. Την πήρα τηλέφωνο ως συνήθως είχε πελάτη μέσα μάλιστα έχει φτιαξει και χώρο αναμονής άσχετα που δεν έκατσα καν εκεί. Αφού μιλήσαμε 5 φορες και μου έλεγε ότι τελικά ήρθε ο πελάτης που περίμενα κτλ με πέρνει τηλ και μου λέει Ελα πάνω
Πηγαίνω πάνω χτυπάω πόρτα δεν ανοίγει
Την παίρνω τηλ της λέω είμαι πάνω. Μου λέει δεν είστε ο κύριος που είναι μαζί μου τώρα; Της λέω όχι. Πολύ λάθος συνεννόηση σήμερα. Κατέβηκα απ την πολυκατοικία και έφυγα βέβαια….. Χίλια συγνώμη κτλ είχα φάει 2 ώρες για την περιμενω. Αν ξαναπάω θα της πω να μου κάτσει τζαμπα το αξίζω. Δεν ήθελα μετά να πάω στην γνωστή πολυκατοικία στα τζάμπο ήταν μερα όποτε άστο. Παίρνω την καυλωμενη φοιτήτρια τίποτα. Βρίσκω απ της Κρητικές αγγελίες ένα τούμπανο το τηλ είναι 6948286801
Της ζήτησα φωτο μου λέει στειλε μου στο WhatsApp και εν τέλη μιλήσαμε και βίντεο. Είναι στην καλοκαιρινού. Της λέω σε μια ώρα θα είμαι εκεί. Πάω την παίρνω τηλ τίποτα. Της στέλνω μήνυμα πάλι τίποτα. Δεν μου τρέχει λεω σήμερα. Μετά πήρα την αννα μασάζ το σήκωσε πήγα. Όντως μιλάει πολύ δεν την πήδηξα μόνο μασάζ και πιπα. Για την ηλικία της ωραίο σώμα για τα γούστα μου και ωραία πιπα . Άδειασα και έφυγα
Αυτά από εμένα . Τσεκάρετε και σεις αυτήν από τις Κρητικές αγγελίες και αν πατε ενημερώστε