γειά σας παρτάκιδες
φιλαράκο μου διαφωνώ μαζί σου εν μέρη.
είμαι ένας από τους πολλούς που την έχουν περιγράψει ως κομοδίνο και με θίγει το σχόλιο σου. άπλυτος δεν είμαι και δεν της έχω δώσει μόνο ένα 50άρικο. Την Ρόζα την ξέρω από όταν πρωτοεμφανίστηκε στο Ηράκλειο και τότε ήταν η χαρά του σεξ! απίστευτη συμμετοχή, μέσα στο χαμόγελο, αχ και βαχ όλο το πακέτο και τα σχετικά. Εμένα με είχε πελάτη τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα κ της έδινα 100€ κάθε φορά. οπότε ΝΑΙ θέλω και απαιτώ να κάνει τουλάχιστον ότι έκανε όταν την γνώρισα και ΟΧΙ κάτι λιγότερο!!!
Πάμε παρακάτω
ΗΡΘΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΝΑ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ
ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
και μαζί και μόνες
μόνη της 80€ ,έως 45 λεπτά, 1 μπιστολιά, πίπα χωρίς σκούφο, όχι κουλούρι, όχι φιλιά, τελείωμα στο στήθος κοιλιά κώλομέρια
και οι 2 μαζί 160€, 2 μπιστολιές, όλα τα παραπάνω, συν υποτυπώδες λεσβιακό (φιλάκια μεταξύ τους, γλυφομούνι, ρούφηγμα τα βυζιά τους), πίπα μαζί και οι 2,
20χρονες δεν είναι, είναι παραπάνω!
στα του αγώνα
η κοκκινομάλλα είναι πιο πρόστυχη με deepthroat και gagging, αλλάζει στάσεις πολλές, γουστάρει άγριο σεξ
η μαυρομάλλα δεν είναι τόσο! πιο νταρντάνα σε εμφάνιση αλλά πιο "ντροπαλη" να το πω? μέτρια πίπα με λίγο δόντι, και αγαπημένη της στάση στα 4, τις άλλες τις αποφεύγει!
προσωπικά δεν ξέρω αν ξαναπάω. πήγα γιατί με δελέασαν με το λεσβιακό, και στα 160 με 2 μπιστολιές νομίζω είναι οκ (αν υπολογίσουμε ότι η Ξένια πχ θέλει 60+60 με μια μπιστολιά χωρίς κάποιο τύπου λεσβιακό)