ASPIRE(2)
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 22.502
- Πόντοι
- 4.656
Πρέπει να είναι 55 φεύγα !!Τελικά τι ηληκια έχει γιατί για 45 δε δείχνει στις φώτο
Πρέπει να είναι 55 φεύγα !!Τελικά τι ηληκια έχει γιατί για 45 δε δείχνει στις φώτο
Σωραίοοςςς. Μέγα κασκαντεριλίκι το σκηνικό...Πήγα και πραγματικά έχω τρομάξει, γιατί κάνει sex ελεύθερο, με ρώτησε εάν θέλω να βάλουμε προφυλακτικό τις είπα ναι αλλα αυτή δεν μάσησε και στα προκαταρκτικά ήρθε επάνω μου τριβόταν και πριν καταλάβω τι έγινε ήταν μέσα, κομπλαρα αλλα συνέχισα και τελειωσα μέσα, το έχω σκυλομετανιώσει που πήγα γιατί δεν ξέρω αν με έχει κολλήσει τίποτα.
Ρε πάτε καλά; Με πουτανες ακαποτα;
Είσαι δύναμη!
Πρέπει να είναι 55 φεύγα !!
Στο τηλεφωνο ελεγε οτι ειναι 45.Πρέπει να είναι 55 φεύγα !!
Καλημέρα από Χανιά παιδιά ξέρουμε τίποτα για αυτές μην φάμε φόλα ευχαριστώ
Εμένα μου φαίνεται περίεργο... Τέσσερις - τέσσερις θα κατεβαίνουν τώρα;;σπέραααα
τι κανετε καμάρια μου? καιρό έχω να σας δω
είπα να πάω σήμερα για καμια κατάθεση, και είδα 4 καινούριες στο κανε σεξ με το ίδιο προφίλ
έχει πάει κανείς?
ναι αυτη ειναι. νταρντανα με τεραστια βυζια. δεν ειναι χοντρη. στο σεξ δεν συμμετεχει ειναι κομοδινο. πας γαμας και φευγεις, μην περιμενεις κολπακια και κουνηματα. ειναι πολυ καθαρη παντωςΚαλησπέρα, έχετε άποψη για αυτή τη Ρωσίδα? Είναι αυτή που είχε αγγελία παλαιότερα σαν Έλενα Ρωσίδα?
για λίγες μέρες
ομορφη καθαρη ζεστη ρωσιδα με μεγαλο φυσικο στηθος για λίγες μέρες κοντα σας. 6943765866kanesex.com
σε ποια περιοχή είναι;Πήγα και πραγματικά έχω τρομάξει, γιατί κάνει sex ελεύθερο, με ρώτησε εάν θέλω να βάλουμε προφυλακτικό τις είπα ναι αλλα αυτή δεν μάσησε και στα προκαταρκτικά ήρθε επάνω μου τριβόταν και πριν καταλάβω τι έγινε ήταν μέσα, κομπλαρα αλλα συνέχισα και τελειωσα μέσα, το έχω σκυλομετανιώσει που πήγα γιατί δεν ξέρω αν με έχει κολλήσει τίποτα.
Πιο χοντρή από τις φώτο, τουλαχιστον οταν την ειδα πριν καιρο εγω. Εννοείται ανω των 45 και οχι 36 που λεει. Φάτσα οχι καλη σαν κωλομπαρού μοιάζει. Γαμιέται καλά δειχνει να το γουστάρει, καλή πίπα. Εννοείται τα 60 που ζηταει ειναι πολλά.μάγκες καλησπέρα!!! έχει κάποιος πληροφορίες ή εμπειρίες να μου πει για την τζένη..έρχεται πολύ συχνά ηράκλειο...
ΕΧΩ ΧΩΡΟ...Τζένη 36χρ 6992034571
ελληνίδα ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΗ έχω χώρο μου έλα να περάσεις πολύ όμορφαkanesex.com
ναι αυτη ειναι, το τηλ ειναι αυτο. Εγω εχω παει αρκετες φορες στο παρελθόν και περασα πολύ καλα. Πεντακάθαρη, ωραια ματια και προσωπο, ροζ μουνάκι φοβερό και μεγάλες βυζάρες, εχει χασει και κιλα τωρα και αυτο την έχει κάνει να δειχνει πιο νεα και πιο δροσερη απο παλια.Καλησπέρα, έχετε άποψη για αυτή τη Ρωσίδα? Είναι αυτή που είχε αγγελία παλαιότερα σαν Έλενα Ρωσίδα?
για λίγες μέρες
ομορφη καθαρη ζεστη ρωσιδα με μεγαλο φυσικο στηθος για λίγες μέρες κοντα σας. 6943765866kanesex.com
Πόσο ζητάει ;ναι αυτη ειναι, το τηλ ειναι αυτο. Εγω εχω παει αρκετες φορες στο παρελθόν και περασα πολύ καλα. Πεντακάθαρη, ωραια ματια και προσωπο, ροζ μουνάκι φοβερό και μεγάλες βυζάρες, εχει χασει και κιλα τωρα και αυτο την έχει κάνει να δειχνει πιο νεα και πιο δροσερη απο παλια.
50 με πιπα με καποτα, πιπα χωρις καποτα ειναι 60 νομιζωΠόσο ζητάει ;
Μπουρδελα μόνο με 30 ευρωΣυναγωνιστές φίλος ψάχνει κάτι οικονομικό δεν τον ενδιαφέρει εμφάνιση εκτός αυτές που είναι στου Σκλαβενίτη στον δρόμο... Ξέρουμε κάτι;;