Εκτός της παραλιακής και της Ξενιάς, ποια αλλα είναι ανοικτά??
Μπουρδελα μόνο με 30 ευρω
Μπουρδελα μόνο με 30 ευρω
Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφοριες?? Κ;ι αν τα κορίτσια εκεί αξίζουν..Στα δειλινά
Της Ξένιας δεν έχει 30 ευρω απο 50 και πάνω
Από ότι έχει συζητηθεί εδώ, είναι λίγο πιο γεματουλα από τις φωτο.. Έλειπε 1 χρόνο τώρα και επέστρεψε προσφατα. Είναι πισω από τα Jimbo, και νομίζω παιρνει 50.. Πάντως εδώ έχουν γράψει καλά σχόλια για την συγκεκριμένη.. Εγώ προσωπικα δεν έχω παει.
η φωτογραφιες εδω ισχυουν?? και απο υπηρεσιες τ λεει εχει δοκιμασει κανεις?
ειναι καβλιαρα στο κρεβατι. δινει κωλο. αλλα ειναι κοντη και γεματουλα. ειναι οπως φαινεται στις φωτο αλλα με πολυ κυταριτηδα και κοιλια. δεν ειναι καθαρη. βρωμαει οπως τις αλλες βουλγαρες
η φωτογραφιες εδω ισχυουν?? και απο υπηρεσιες τ λεει εχει δοκιμασει κανεις?
Απο την Κυριακή το απογευμα θα είναι η Ρενάταπροχθες περασα απο δειλεινα εγω.. απο πληροφορηση που ειχα επαιζε κατι πολυ δυνατο αλλα φτανοντας εκει εφυγα τρεχοντας ... φανταζομαι παιζουν βαρδιες και επεσα σε λαθος βαρδια εγω.... αν καποιος εχει εικονα κ μπορει ας βοηθησει...
Ρουμάνες είναι όλες αυτές που δουλεύουν εκεί και όχι κάτι το ιδιαιτεροειναι καβλιαρα στο κρεβατι. δινει κωλο. αλλα ειναι κοντη και γεματουλα. ειναι οπως φαινεται στις φωτο αλλα με πολυ κυταριτηδα και κοιλια. δεν ειναι καθαρη. βρωμαει οπως τις αλλες βουλγαρες
Στο kanesex έχει αγγελια με τις κοπέλες που φέρνει σαν xseniaΜπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφοριες?? Κ;ι αν τα κορίτσια εκεί αξίζουν..
οποτε κυριακη θα παιξει επισκεψη!!Απο την Κυριακή το απογευμα θα είναι η Ρενάτα
Μέχρι τότε θα είναι η Δαναη
Έχω γράψει κριτικη και για τις δυο
Ναι..Αυτό στα Δειλινά τι είναι; Μπουρδέλο;
Μεταξύ 35 με 40, θα έλεγαΤι ηλικία την έκοψες συναγωνιστή?
Κατά καιρούς κάνω καμία καταδρομική αλλά υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στο συγκεκριμένο τομέαΆσχετο, αλλά δεν υπάρχουν μέλη που να εξερευνούν τα κωλόμπαρα του Ηρακλείου? Υπάρχει τίποτα ενδιαφέρον? Στο αντίστοιχο νήμα, δεν υπάρχει ενημέρωση.