Καλησπέρα σε όλους.. Επίσκεψη σήμερα το βράδυ από της Ξένιας.. Είχε δύο κοπέλες η μία η μικρή που είχε και πριν λίγες μέρες όποιος πέρασε την ξέρει και μια καινούργια τουλάχιστον εγώ δεν την έχω ξανά πετύχει.. Ηρηνα 28 από Ουκρανία πήρα λοιπόν και της δύο με την μικρή είχα μείνει ευχαριστημένος πριν λίγες μέρες οπότε είπα η μία είναι στάνταρ ας πάρω και την άλλη μαζί να δω.. Πάμε στο δωμάτιο η καινούργια η ηρηνα ορεο σώμα ευχάριστος χαρακτήρας όχι μούτρα και βαρεμάρα τουλάχιστον σε εμένα.. Στον αγώνα βάζω την μικρή στα τέσσερα για πιπα την είχα δοκιμάσει πριν μέρες και ήταν καλή η ηρηνα την έγλειφε από πίσω επόμενο στάση 69 αυτές και εγώ μπαίνω στην ηρηνα που ήταν από πάνω και η άλλη εγλιφε από κάτω μια την φίλη της και μια μπάλες στενή αίσθηση γαματη η μικρή την εγλιφε η άλλη και έκανε ότι έχινε δεν ξέρω αλήθεια ή ψέματα πάντως γαματο τέλος από πάνω η ηρηνα με φιλιά η μία στην άλλη φτάσαμε στο τέλος πιπα η μικρή και η άλλη κοπέλα ασχολήθηκε με της μπάλες αδιασα και άραξα για λίγο γιατί ειλικρινά με ρουφηξαν... Συμπέρασμα είχα μείνει πριν μέρες ευχαριστημένος με την μικρή και δεν το μετάνιωσα που πήρα και την άλλη.. Προσοπικη μου εμπειρία θα το ξανά έκανα..
έχοντας πάει με την "μικρή" , έχω γράψει αρνητική κρητική, έιπα να πάω και με την ουκρανεζούλα
μούρη σαν τρακαρισμένο περίπτερο, σώμα οκ για κοπέλα που έχει παιδί καλό.
στα υπέρ, η πίπα της, αρκετά καλή (8/10), η ρόγα της κάγκελο μπίλια, στήθος οκ της αρέσει να το χουφτώνεις και να το σφίγγεις, κωλάρα!
στα κατά, όχι φιλιά, όχι δάχτυλο, όχι πιπίλισμα της ρόγας, φυσικά όχι πίσω πόρτα, όχι χύσιμο πάνω της μόνο μεσα στον σκούφο!
Για εμένα, αν δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, είναι μια οκ επιλογή αλλά πάλι με πολύ σκέψη
για πες μου λίγο γιατί δεν ρώτησα, την παρτούζα πόσο την έχει πάει? με μια ή με 2 μπιστολιές?