Διαγραμμένο μέλος 227556
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2022
- Like
- 515
- Πόντοι
- 81
ε τουλαχιστον στην ελενη εχεις τον χρονο και την ανεση να παιξεις! αλλα οχι να δινεις 80 και να εχεις και την γκρινια ............
ε το μπουρδέλο έχει αυτό το κακό, ειδικά όταν τέτοιος χώρος έχει ΜΟΝΟ μια κοπέλαοταν λετε πολυ κοσμο
καθεται στην ουρα? δε θα το εκανα ποτε!
Αυτό ακριβώς δυστυχώς Ηράκλειο ..Αθήνα όπου και να έχω πάει, όση αναμονή και να υπάρχει δεν υπάρχει περίπτωση να δει ο ένας τον άλλο πλήρη εχεμύθεια ,εδώ θυμάμαι παλιά καθόμασταν όλοι σε ένα καναπε και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο κανένα μισάωρο, υπάρχει κάποια εξέλιξη σ αυτό το κομμάτι η είναι τα ίδια ακόμα τα ίδια; Για να δω αν μπορώ να παωε το μπουρδέλο έχει αυτό το κακό, ειδικά όταν τέτοιος χώρος έχει ΜΟΝΟ μια κοπέλα
Εκεί έπρεπε να παίζουν τουλάχιστον 2 για να μην έχει αναμονή
Αλλα είπαμε ... Ηράκλειο city
Σημερα περασα.Ειχε την Κιρα και αλλη μια κοπελα που δεν θυμαμαι πως τη λενε.Και οι δυο μεγαλοκοπελες.Διαλεξα την Κιρα λογω καλων σχολιων εδω και δεν το μετανιωσα.Πολυ καλο ακαποτο.Λιγο νταρντανα αλλα πολυ καθαρη με απαλο δερμα.Δε σε πρηζει και δεν εχει μα και μου.Αξιζει τα 50.Περασα καλα.Καλησπέρα στη παρέα, μήπως ξέρει κάποιος ποια κορίτσια έχει αυτές τις μέρες η Λία??
Συμφωνώ για κιρα καλή.. Έχει γίνει νταρντανα γιατί σινιθος πίνει πολύ. Αν δεν έχει πιει οκ είναι καλή αν έχει πιει άστο θα απογοητευτείς σε όλαΣημερα περασα.Ειχε την Κιρα και αλλη μια κοπελα που δεν θυμαμαι πως τη λενε.Και οι δυο μεγαλοκοπελες.Διαλεξα την Κιρα λογω καλων σχολιων εδω και δεν το μετανιωσα.Πολυ καλο ακαποτο.Λιγο νταρντανα αλλα πολυ καθαρη με απαλο δερμα.Δε σε πρηζει και δεν εχει μα και μου.Αξιζει τα 50.Περασα καλα.
Και να σου πει κάποιος πηγενε εκεί μέχρι την Πέμπτη που θα κατέβεις είναι 4-5 μέρες μπορεί να έχουν αλλάξει κοπέλες. Την ημέρα που θα φτάσεις ξανά ρώτα.. Κάνε μια βόλτα από Ξένια έχει δύο 20 και 28 χρονών αλλά δεν ρώτησα μέχρι πότε θα κάτσουνΚαλησπέρα συναγωνιστές πρόκειται να κατέβω την Πέμπτη Ηράκλειο για δύο μέρες έχετε κάτι καλό να μου προτείνετε
Η Ξένια που βρίσκεται;Και να σου πει κάποιος πηγενε εκεί μέχρι την Πέμπτη που θα κατέβεις είναι 4-5 μέρες μπορεί να έχουν αλλάξει κοπέλες. Την ημέρα που θα φτάσεις ξανά ρώτα.. Κάνε μια βόλτα από Ξένια έχει δύο 20 και 28 χρονών αλλά δεν ρώτησα μέχρι πότε θα κάτσουν
62 Μαρτύρων 83Η Ξένια που βρίσκεται;
Αν δεν ξέρεις από Ηράκλειο στείλε μήνυμα να σε πω πως θα παςΗ Ξένια που βρίσκεται;