KritiKos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2021
- Like
- 223
- Πόντοι
- 21
Σε πόσα άτομα δεν έστειλα το τηλ και μόνο ένας μου έστειλε να μου πει ποια είναι εκεί και αν λέει τίποτα από υπηρεσίες.
Φίλε κι εγώ μίλησα στο τηλέφωνο για να πάω. Ρώτησα εάν μπορώ να κάνω εκεί ντουζ, γιατί θα πήγαινα απευθείας από δουλειά, και μου απάντησε ότι κάτι έχει γίνει με το δωμάτιο και εκεί που είναι τώρα δεν υπάρχει ντουζ...οπότε ανέβαλα την επίσκεψη...Καλησπέρα άντρες λοιπόν επίσκεψη σήμερα στη Λίζα από κάνε σεχ.. φοιτήτρια δεν είναι ούτε είναι Ελληνίδα μιλάει βέβαια πολύ καλά την ελληνική γλώσσα, ο χώρος παρακμιακός το μπανιο έξω απο το σπίτι(δωμάτιο μονόχωρο) δεν πήγα αλλα λογικά ειναι κοινό με αλλα δωμάτια στην ίδια πολυκατοικία μεγάλο μειονέκτημα! Στα του αγώνα πολύ καλή πίπα με αντοχές και σε ζόρισμα,κωλο αρκετά καλό σφιχτό, βυζι ωραίο μέγεθος αλλά κρεμασμένο! Είναι πολύ πρόσχαρη κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να σε ευχαριστήσει..συστήνεται γενικά αν δεν σε ενδιαφέρει ο χώρος για μένα δεν ξανάχει! Καλό βόλι!
Καλησπέρα φίλε και καλή χρονιά!!! Έχεις τηλέφωνο για Λια;Μάγκες πριν λίγο γύρισα από Λία. Έχει ενα τρομερό μωρό από Μολδαβια. Ξανθό τέλειο κορμί τέλεια πιπα και καλό γαμησι. Σ κάνει να αισθάνεσαι άνετα.Πεντακαθαρο επίσης Ορμάτε!!
Δεν το έχω, το βλέπω από το κάνε σεξ όταν έρχεται και δεν κρατάω τα νούμερα στο τηλέφωνο καθότι παντρεμένος, αν καταλαβαίνεις, χαχαΑν έχει το τηλ στείλε το !! Ευχαριστώ προκαταβολικά !
Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο αλλά εγώ προσωπικά πήρα τηλέφωνο και δεν απαντάει....ίσως επειδή περνώ μετά τής 11 το βράδυ δεν μπορώ νωρίτεραΣε πόσα άτομα δεν έστειλα το τηλ και μόνο ένας μου έστειλε να μου πει ποια είναι εκεί και αν λέει τίποτα από υπηρεσίες.
καλά, άντε τώρα να σε πιστέψουν χαχαχαΑν δεν έχει αλλάξει κάτι, εσείς που επιμένετε με το τηλέφωνο, αν ΔΕΝ σε έχει αποθηκεύσει απλά δεν το σηκώνει. Οπότε με ζητάτε άδικα.
φουσκωμένο στήθος με αντιαισθητικό αποτέλεσμα (για μένα)Chloe hot latina 693 1451391
Chloe Γεια σας παιδιά, αυτή η Λατίνα είναι για πρώτη φορά στην TESSALONIKE και θέλω ένα σέξι καλωσόρισμα, είμαι έτοιμος να σας γεμίσω ευχαρίστηση και σεξ 693 1451391kanesex.com
Προσεχώς θα το δοκιμάσω και θα σας πω..Φαίνεται θα κάτσει ΄'ολο το χειμώνα..Λατίνα λέει..Δε νομίζω, για καμιά Ρουμάνα το κόβω
όλες οι λατίνες έχουν βυζιά κια κώλο φτιαγμένο..Αυτό τώρα που λες για τρανς με προβλημάτισε..φουσκωμένο στήθος με αντιαισθητικό αποτέλεσμα (για μένα)
φουσκωμένα κωλομέρια
κοιλιακοί τούμπανο
πρόσεχε μην πέσεις σε κάνα τράνς! έχω μια περιέργεια να μάθω πάντος
Καλημέρα. Η Μαρία που κάνει μασάζ σεξ απέναντι από το Τεχνόπολις και σε ψεκάζει με αντιμικροβιακό σπρέι. Προσωπικά μακριάΣυναγωνιστές καλησπέρα. Ξέρουμε τι παίζει με αυτή;
Ελα να με κανεις δικη σου - 6906957592
Είμαι μια αξιοπρόσεκτη Ελληνίδα γυναίκα 34 χρονών. Με καθαρό κορμι αλλα και με σεξουαλικό γεμάτο καυτές ιδέες μυαλό. Έχω δικό μου καθαρό χώρο στο Ηράκλειο της Κρήτης και σε περιμένω να πραγματοποιήσω όλες τις φαντασιώσεις σου. Είμαι Ελληνιδα 100% και ανεξάρτητη 100%. Γοητευτική και παιχνιδιάρια...kanesex.com