Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Καλώς σας βρήκα.Καλώς ωρισες
Καλώς σας βρήκα.Καλώς ωρισες
Καλημέρα στους συναγωνιστές. Προς πληροφόρηση η Λία έχει αυτή την στιγμή την Ίνκα και την Άννα Μαρία. Η Αλιονα (petite) Μαρίνα(milf )και Έρικα (milf Ελληνίδα)δεν ξέρει πότε θα έρθουν
Φίλε πόσο πάει το μαλλί;Καλημέρα στους συναγωνιστές. Προς πληροφόρηση η Λία έχει αυτή την στιγμή την Ίνκα και την Άννα Μαρία. Η Αλιονα (petite) Μαρίνα(milf )και Έρικα (milf Ελληνίδα)δεν ξέρει πότε θα έρθουν .
Εγώ είχα βρεθεί με την Ίνκα και έχω γράψει.Καλα γαμησια το 2024.
Γεια σου Τζεναρα καυλα…αν εισαι εδώ μέχρι 21 θα σε επισκεφτώ !τα Φιλια μου !Καλώς σας βρήκα.
50€ ακαποτοΦίλε πόσο πάει το μαλλί;
Δυστυχώς στις 15 φεύγω αλλά υπόσχομαι να ξανά έρθω σύντομα.Γεια σου Τζεναρα καυλα…αν εισαι εδώ μέχρι 21 θα σε επισκεφτώ !τα Φιλια μου !
Καρδιά μου χάρηκα που πέρασες καλά και λοιπόν οχι δεν σου κρατάω κακία όπως σου είπα γιατί έφερα φίλη για να μπορέσετε να δοκιμάσετε και κάτι άλλο εκτός από μένα.Παρακολουθώ καιρό το φόρουμ αλλά σήμερα έκανα την εγγραφή για να γράψω την εμπειρία μου με την συνάντηση με την φίλη που έχει μαζί η Τζένη Λατινα
Μία νεαρή κοπέλα 5καθαρη ψηλή νταρντανα αλλά όχι χοντρή
Μετεραστια βυζια που ζωντανεουν στο ρουφιγμα
Πιπα πολύ καλή χωρίς προφυλακτικό σεξ σε ότι στάση γούσταρεις
Η κοπέλα δε μιλάει ελληνικά αλλά δεν ειναι πρόβλημα. Δεκτικη σε ότι ζητήσεις
Θα προσπαθήσω να ξαναπάω
Νομιζω από τα τοπ 3 ραντεβού που έχω κάνει όλα τα χρόνια
Θέλω να με συγχωρεσει η Τζανη που αυτή την φορά δεν επέλεξα αυτή Αλλά ειναι κουλ άτομο δε πιστεύω να έχει πρόβλημα έτσι και αλλιώς την έχω δει και θα την δω και στο μέλλον αρκετές φορές
Καλώς σας βρήκα και καλές περιπέτειες στο σπορ!!
Καρδιά αμέσως μετά από Λάρισα θα σας έρθω καλή χρονιά.Τζεναρα μην μας ξεχνάς εδώ στην Θεσσαλονίκη ποτε θα μας έρθεις ;;;
Ίνκα και Άννα Μαρία έχουν αναφερθεί κάπου? Γιατί δε μου θυμίζει κάτι κανένα απ τα 2 ονόματα...Καλημέρα στους συναγωνιστές. Προς πληροφόρηση η Λία έχει αυτή την στιγμή την Ίνκα και την Άννα Μαρία. Η Αλιονα (petite) Μαρίνα(milf )και Έρικα (milf Ελληνίδα)δεν ξέρει πότε θα έρθουν .
Εγώ είχα βρεθεί με την Ίνκα και έχω γράψει.Καλα γαμησια το 2024.
Καλημέρα η Ίνκα δεν την λες petite αλλά όχι παχουλή. Είναι κανονική περίπου 30αρα και σε κάνει να περνάς καλά!!!Ίνκα και Άννα Μαρία έχουν αναφερθεί κάπου? Γιατί δε μου θυμίζει κάτι κανένα απ τα 2 ονόματα...
Αν όχι μπορείς να πεις γενικά τι παιζει με τη κάθε μία? petit/milf/κλπ?
Έκανα μία πρόχειρη ψακτική αλλά δε βρήκα κάτι...
Ευχαριστώ!
Με καποια Αννα Μαρια απο Μολδαβια ειχα παει περισυ στη Λια.Αν ειναι η ιδια αξιζει τον κοπο.Ομορφη γυναικα γυρω στα 30,καθαρη με σωματαρα.Περασα καλα.Ίνκα και Άννα Μαρία έχουν αναφερθεί κάπου? Γιατί δε μου θυμίζει κάτι κανένα απ τα 2 ονόματα...
Αν όχι μπορείς να πεις γενικά τι παιζει με τη κάθε μία? petit/milf/κλπ?
Έκανα μία πρόχειρη ψακτική αλλά δε βρήκα κάτι...
Ευχαριστώ!
καλησπέρα πέδες διαβάζω συνεχεία για την Λια είναι εύκολο να μου στήλη ενας από σας το τηλ.Με καποια Αννα Μαρια απο Μολδαβια ειχα παει περισυ στη Λια.Αν ειναι η ιδια αξιζει τον κοπο.Ομορφη γυναικα γυρω στα 30,καθαρη με σωματαρα.Περασα καλα.
Η κοπέλα είναι πεντακάθαρηΓια πες λίγα λόγια για την Χριστίνα,
Ηλικία αν ειναι όπως στις φωτό κλπ..για την Τζέμη εχουν γραφτεί τόσα.. ειναι πύραυλος το ξέρουμε..
Χαίρετε παιδια μπορείτε να μου στείλετε τηλ της λιας και μενα?
καλησπέρα πέδες διαβάζω συνεχεία για την Λια είναι εύκολο να μου στήλη ενας από σας το τηλ.
καλή χρονιά αλάνιαΚαλησπέρα σας
Μια ερώτηση, έχει πάει κανείς εδώ?
Δεν βρήκα πουθενά τπτ
Μαρια
Maria ❤️❤️ juicy sto xoro mou! Παλιό Φάληρο❤️❤️
Maria❤️❤️ ❤️❤️ εντυπωσιακή και χυμώδης.θα σε τρελάνω με τίς καμπύλες καί τα απίστευτα κόλπα μου.Ειμαι μελαχρινή με πολύ όμορφο πρόσωπο καυλο κωλομερια, μακριά μαλλιά,χειλαρες ματαρες.Ελα να με πάρεις! ❤️❤️6908695090kanesex.com