marko stama
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2023
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Γεια σας παίδες έχουμε κανένα νέο από την Λια στο κέντρο ; Έχει φέρει κάτι καινούριο ;
Καλημέρα! Αποστειρωμένες υπηρεσίες μπουρδέλου. Πήγα την προηγούμενη φορά που είχε έρθει για να τη σβήσω από την " to do" λίστα μου.Πηγές κανείς εδώ να μας πει ;ΠΑΟΛΑ.!!!! Forever πάλι εδώ κοντά σας
Το σκεφτόμουν να πάω, βέβαια βρήκα αγγελίες από άλλους χρήστες στην Αθήνα κ όλοι λένε τα χειρότερα.Πηγές κανείς εδώ να μας πει ;ΠΑΟΛΑ.!!!! Forever πάλι εδώ κοντά σας
Στο ίδιο κτίριο η Ρόξυ όταν είναι εδώ..εκτός από την Αννα πισω από το τζάμπο υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που κανει πρωκτικο ?
Φίλε αξίζει το 50ρικο;;Η αγγελία δεν βρέθηκε
www.kritikes-aggelies.gr
Έβαλε πάλι αγγελία η Χριστίνα που ήταν παλιά στο γήπεδο εγοη
Τώρα είναι πολύ κοντά στο τζωρακης home
Το πρόγραμμα της είναι απλό με προφυλακτικό όλα
Στα 50
Είναι στο σπίτι της σε πολύ καθαρό χώρο όπως και αυτή πάντα πεντακάθαρη
Έχω πάει αρκετές φορές
Είναι ξανθιά με μεγάλο στήθος και αρκετά όμορφη
Πρέπει να είναι γύρω στα 40 αλλά δείχνει κάπου στα 30-33
Εγώ νομίζω ναι . Έχω πάει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνιαΦίλε αξίζει το 50ρικο;;
Ποια ειναι αυτη ρε παιδια?Εγώ νομίζω ναι . Έχω πάει πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια
Η Χριστίνα μια ξανθιά που ήταν στο γήπεδο του εγοη δίπλα για αρκετά χρόνιαΠοια ειναι αυτη ρε παιδια?
Ήθελα φίλε πριν καιρό να πάω και εγώ αλλά με προσγείωσε απότομα από το τηλέφωνο με τα μη της... Κρίμα γιατί πρέπει να είναι κορμάρα όπως είπες. Θα μάζευε πολύ χρήμα αν ήταν πιο χαλαρή με κάποιους που τα πληρούσαν κάποιους κανόνες υγιεινής που φαντάζομαι εκεί κολλάει η συγκεκριμένη...δοκιμη την μαρια μασταμπα που τωρα εινια στην δημοτρατιας στο galaxy απεναντι σε ενα σπιτι που μαλλον ειναι κιαλλες μαζι
παροτι δεν το δεκτηκε οταν την ρωτησα. ωραιο χωμα ψυζι σιλικονη. δεν αφηνει να αγγιξεις πουθενα
απο εμενα ακυρο .δεν αξιζει μακρια
(τι διαολο μονο εγω γραφω και δοκιμαζω?? )
Α τόσο καλά...κρίμα πάντως. Βρίσκουν και τα κάνουν με την περιορισμένη επιλογή που προέκυψε τελευταία...Δεν αφήνει να αγγίξεις τίποτα
Ίσα ίσα λόγο ρωγα. Ακόμα και στα 4 που την έβαλα προσπαθούσε να κλέψει
Άκυρο από εμένα
Πού είναι αυτό το ξενοδοχείο?Η Χριστίνα που είναι άγιο μήνα δέχεται σπίτι της ? Πήρα τηλ και μου έλεγε ότι δε μπορούσε να με δέντρο εκείνη την ώρα γιατί ήταν λέει στο απέναντι μπαλκόνι κάποιος !!! Μου πρότεινε να πάμε στο ξενοδοχείο Αρκάδι με το ίδιο κόστος
Τέρμα καλοκαιρινου προς χανιωπορταΠού είναι αυτό το ξενοδοχείο?
Είναι ημιδιαμονης??