emmmanosemm
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αγγελικό πρόσωπο με σώμα κόλαση είμαι μια τσαχπίνα και ναζιάρα Ελληνίδα Λιθουνεζα για λίγες μέρες στο Ηράκλειο. Θα χαρώ να σε δω στο πεντακάθαρο LUX χορό μου για αξέχαστες στιγμές και παιχνίδια πολλά. Ανυπομονώ για τη συνάντησή μας......με πολλά φιλιά και καυτερά αγάλια σε περιμένω...τηλ. 6984165269
kanesex.com
Χαιρετώ τους συναγωνιστες......
Κοπέλα ετων 35-40 με χαρακτηριστικά ανατολικού μπλοκ μιας και η μαμά της απο Λιθουανία ενω συνεννοείται και μιλάει πολύ καλα τη γλώσσα μας μιας και ο μπαμπάς απο Ελλάδα.
Ψηλή ξανθιά και ολιγον τσουπωτη με ομορφο προσωπο αν και κατι με χαλουσε στα χειλη της.
Ο χωρος πεντακάθαρος όπως και αυτή αφου ειχε κανει μπανιο πριν παω και εκανε ξανα μολις τελειωσαμε.
Ευγενικη και φιλικη με ευχαριστησε μαλιστα που ημουν πολυ καθαρος καθως λεει οτι εχουν δει πολλα τα ματια της !!
Στα του αγωνα στοματικο (ελευθερο) πολυ συντομο και βιαστικο και στα υπόλοιπα θα ελεγα διεκπεραιωτικη χωρις εκπληξεις.
Συμπερασμα ...προσωπικα δεν θα ξαναπαω γιατι αναζητω πιο λεπτοκαμωμενες και γιατι τα χρηματα που ζηταει δεν ειναι αναλογα των υπηρεσιων της αλλα παραθετω την εμπειρια μου για να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.
Η συναντηση εγινε σε ξενοδοχειο της Αλικαρνασου (απευθειας στο δωματιο) και το κοστος ειναι 50 με προφυλαξη και 70 με ελευθερο στοματικο (δεν αξιζε).
Θα παραμεινει μεχρι τελους εβδομαδας και μετα θα ξαναρθει τον Ιουλιο.
Καλο βολι