Freddo Espresso
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2015
- Like
- 811
- Πόντοι
- 86
Για αυτές τις Λυδία και Σίλια ξέρουμε κάτι;
Φίλε οι φωτο είναι αληθινές. Ρουμάνα πρεπει να είναι, μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Την εκοψα πανω απο 40, ωραιος κωλος και πολυ καλο σωμα για την ηλικια της. Πολύ φιλική και καθαρή. Πέρασα παρα πολυ ωραια και το αξιζει το 50αρικο. Έχει λεει καινούριο χωρο στο κέντρο.Μπορείς να δώσεις λεπτομεριες ;
Σε ποια περιοχή είναι ? Τελείως κέντρο ? Διακριτικά είναι ? Υπηρεσίες κοπέλας ?Φίλε οι φωτο είναι αληθινές. Ρουμάνα πρεπει να είναι, μιλάει πολύ καλά ελληνικά. Την εκοψα πανω απο 40, ωραιος κωλος και πολυ καλο σωμα για την ηλικια της. Πολύ φιλική και καθαρή. Πέρασα παρα πολυ ωραια και το αξιζει το 50αρικο. Έχει λεει καινούριο χωρο στο κέντρο.
Είναι απέναντι απο τον άγιο Μηνά στο στενό μέσα διακριτικά είναι αλλά ψάχνει να μετακομίσει..Σε ποια περιοχή είναι ? Τελείως κέντρο ? Διακριτικά είναι ? Υπηρεσίες κοπέλας ?
μπορώ να έχω το τηλέφωνο ευχαριστώΜια θυμάμαι και ήταν στις Τρεις βαγιες αλλά δεν την είχα επισκεφτεί τώρα βρήκα τηλ 50 μου είπε μισαωρο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τι λέτε ;
Επιβεβαιώνω κι εγω αυτο με το γυμνο τσιμπούκι. Μου ειπε μια δικαολογια και δε εκανε. Όμως στο γλειφομούνι μια χαρά ήταν.Είναι απέναντι απο τον άγιο Μηνά στο στενό μέσα διακριτικά είναι αλλά ψάχνει να μετακομίσει..
Κάνει και κάποια ραντεβου στο γνωστό κτίριο στη Χριστομιχάλη Ξυλουρη …
Ευγενική είναι αλλά δυσανασχετεί αν καθυστερήσεις και θέλει να τελειώνεις γρήγορα ..
50 ευρω παίρνει και τα κάνει όλα με προφύλαξη … αν της ζητήσεις στοματικό χωρίς προφυλακτικό προφασίζεται ότι φτιάχνει τα δόντια της και δεν θέλει να κολλήσει κάτι ..
Αν της ζητήσεις να την γλύψεις σου λέει ότι είχε περίοδο πρόσφατα και δεν νοιωθει άνετα ..
τα γνωστά κόλπα της ρουμανικής σχολής …
Εδω είσαι Ηράκλειο Call Girls από 30€ - 60€ - Page 72 - bourdela.com forumΓια αυτές τις Λυδία και Σίλια ξέρουμε κάτι;
Στο 10λεπτο έφυγα!☹
80 ευρώ το μισάωρο αξίζει τον κοποΛαρισα Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
Και μένα το ίδιο μου είπε ότι έχει κάνει σφράγισμα και δεν μπορεί μετά το δεκαπενταλεπτο αρχίζει την μουρμούρα.εμενα πάντως μου αρέσει έχω μια οικειότητα μαζί της και έχει και ωραίο κορμίΕπιβεβαιώνω κι εγω αυτο με το γυμνο τσιμπούκι. Μου ειπε μια δικαολογια και δε εκανε. Όμως στο γλειφομούνι μια χαρά ήταν.
Όχι αν κάτσεις πάνω απο 15 λεπτά η θέλεις να αλλάξεις πολλές στάσεις δυσανασχετεί και θεωρεί ότι το κάνεις για να κόβεσαι και να μην τελειώνεις και αρχίζει τα δικά της …Με λίγα λόγια θέλει να πάρει το 50αρικο και να τελειώνω σε 5-10 λεπτά ? Η εννοείς να αργεί κάποιος να κάνει πάνω από 30 λεπτά ?
Μπορείς να πεις λεπτομεριες αδερφέ ;80 ευρώ το μισάωρο αξίζει τον κοπο
Ρόζα την γνωστη, ειναι τωρα εδω, ποτε δεν μου εχει κανει θεμα με τον χρονο και επισης καθεται και μια ωρα με 80 ευρωΑπό όλες αυτές που είναι αυτόν το καιρό στο Ηράκλειο ποια προτείνετε με άνεση χρόνου;
80 ευρώ το μισάωρο αξίζει τον κοπο
Το 80αρι οφείλεται στην εμφάνιση της ή είναι και οι υπηρεσίες της αντιστοιχες ?? Σε ποια περιοχή βρίσκεται?80 ευρώ το μισάωρο αξίζει τον κοπο
επίσκεψη στην εν λόγω κοπέλα...Το 80αρι οφείλεται στην εμφάνιση της ή είναι και οι υπηρεσίες της αντιστοιχες ?? Σε ποια περιοχή βρίσκεται?
Πως την βρίσκουμε αδερφέ;Είναι Ελληνίδα ;επίσκεψη στην εν λόγω κοπέλα...
βρίσκεται κάτω από την παλιά εφορία
πρόγραμμα στα 100€ με 2 μπιστολιές, ντουζάκι, πίπα ακά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, κορμάρα (σιλικόνη από πάνω μέχρι κάτω) χωρίς ίχνος λίπους, χαλαρή κουβεντούλα, 50 λεπτά έκατσα.
στα κατά... δεν θέλει να χουφτώνεις δυνατά γιατί πονάνε οι σιλικόνες (παντού), όχι δάχτυλο (πουθενά), όχι φιλιά, όχι πίσω πόρτα.
Προσωπικά πέρασα πολύ καλά
ναι Ξεσσαλονικιά , αυτή που βλέπεις στις φώτοΠως την βρίσκουμε αδερφέ;Είναι Ελληνίδα ;