Ηράκλειο από 27 μέχρι και 31 Μαρτίου
Καινούριο; Έχει δοκιμάσει κανείς ή από παλιά;
Καινούριο; Έχει δοκιμάσει κανείς ή από παλιά;
Νομίζουμε όλοι ότι στον δίπλα νομό είναι καλύτερα...Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτά γίνονται μόνο στο Ηρακλειο γιατί μας έχουν βρει για μαλακες …..
Μπείτε για πλάκα στο φορουμ των Χανίων να δείτε σχόλια
Καμια σχέση με τα δικά μας
Πλέον όλες στο κανεσεξ είναι υπηρεσίες μπουρδελου και κάτω αλλά θέλουν και 50 - 70 ευρω και καλά μισή ώρα αλλά μια φορά …. Δλδ ένας που έχει να γαμισει 1 χρόνο θα τελειώσει στο 5λεπτο…..τα αλλά 25 λεπτά τα Ξεχνάει ότι έκανε έκανε…..οι μόνες εξαιρέσεις για μενα απ το κανεσεξ ειναι η Guilia που είχε έρθει το καλοκαίρι στην γνωστή πολυκατοικία και η ροζα…..Και η ροζα μπορεί να είναι κομοδίνο αλλά τουλάχιστον είναι καθαρή και όμορφη όποτε το 50αρι θα το δώσεις ….. Τέλος πάντων το χω πει Καιρό τώρα πλέον πάω μόνο με εσκορτ
Μπορεί να δίνω πολλά λεφτά αλλά πηγαίνω πολύ πιο σπάνια σε σχέση με μια του 50αρικου
Αλλά πάω και πραγματικά το απολαμβάνω
Η Άντζελα θυμάμαι ηταν καλόΝομίζουμε όλοι ότι στον δίπλα νομό είναι καλύτερα...
Χανιά είμαστε τριμπουρδελο ρε φίλε, σε πολύ χειρότερη κατάσταση...
Η Άντζελα έχει μείνει στα μπουρδέλα Χανίων, που την πατάει κάτω η Εμμανουέλα σε υπηρεσίες...
Η Εμμανουέλα είναι πολύ καλύτερη παντως. Τις έχω πάρει και τις δύο 4-5 φορές και μπορώ να πω ότι η είναι πολύ παραπάνω σε υπηρεσίες από την Άντζελα. Φυσικά οποία και να είναι την βαριέσαι κάποια στιγμή, οπότε αυτό που θέλουμε δηλαδή η ποικιλία δεν υπάρχει...Η Άντζελα θυμάμαι ηταν καλό
Το θέμα είναι ότι ενώ έχουμε ένα μπουρδελο σχετικά καλό στην πόλη μας βρίσκεται παρά πολυ κεντρικά με αποτέλεσμα να έχει πάντα κίνηση ο δρόμοςΗ Εμμανουέλα είναι πολύ καλύτερη παντως. Τις έχω πάρει και τις δύο 4-5 φορές και μπορώ να πω ότι η είναι πολύ παραπάνω σε υπηρεσίες από την Άντζελα. Φυσικά οποία και να είναι την βαριέσαι κάποια στιγμή, οπότε αυτό που θέλουμε δηλαδή η ποικιλία δεν υπάρχει...
Ας κάνανε μια πίσω πόρταΤο θέμα είναι ότι ενώ έχουμε ένα μπουρδελο σχετικά καλό στην πόλη μας βρίσκεται παρά πολυ κεντρικά με αποτέλεσμα να έχει πάντα κίνηση ο δρόμος
Εντάξει το χειμώνα είναι πιο εύκολα. Φοράς και μια ζακέτα ή μπουφάν με κουκούλα να μην σε αναγνωρίζουν. Για καλοκαίρι δεν ξέρω τί μπορείς να κάνεις...Το θέμα είναι ότι ενώ έχουμε ένα μπουρδελο σχετικά καλό στην πόλη μας βρίσκεται παρά πολυ κεντρικά με αποτέλεσμα να έχει πάντα κίνηση ο δρόμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ας κάνανε μια πίσω πόρτα
Μπορείς να δώσεις λεπτομεριες ;KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Haralapia
Browse listings and information of seller Haralapiakanesex.com
Μόνο αυτή αξίζει στο Ηράκλειο αυτον τον καιρό. 50 ευρω και περασα μια χαρα πριν καιρο που ειχα παει. Είχα γράψει κριτική. Πλεον βρίσκεται σε καινούριο χώρο στο κέντρο όπως με ενημέρωσε και θα ξαναπάω κάποια στιγμή.
Την Χριστίνα λες που εληταν κοντά στο γήπεδο εγοηΜια θυμάμαι και ήταν στις Τρεις βαγιες αλλά δεν την είχα επισκεφτεί τώρα βρήκα τηλ 50 μου είπε μισαωρο αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή τι λέτε ;
Πώς μπορούμε να τη βρούμε αυτή που λες?Την Χριστίνα λες που εληταν κοντά στο γήπεδο εγοη
Εγώνπαω συχνά σχετικά
1 φορά το 2μηνο
Ει άι 5καθαρη όμορφη θα έλεγα
Με πλούσιο στήθος και σφιχτό σώμα
Κάνει με προφύλαξη ότι κάνει
Δεν δέχεται φιλιά
Φυσικά όλα αυτά αν λέμε την ίδια
Τα άνοιξε τα τηλέφωνα ή ακόμα?Την Χριστίνα λες που εληταν κοντά στο γήπεδο εγοη
Εγώνπαω συχνά σχετικά
1 φορά το 2μηνο
Ει άι 5καθαρη όμορφη θα έλεγα
Με πλούσιο στήθος και σφιχτό σώμα
Κάνει με προφύλαξη ότι κάνει
Δεν δέχεται φιλιά
Φυσικά όλα αυτά αν λέμε την ίδια
Εννοώ που είχε φρικάρει με τα τηλεφωνήματα που δεχόταν και είχε μπλοκάρει τα άγνωστα.... προσπαθούσα για μερες αλλά μάταια..τελικα το άφησα το θέμα αλλά αν τώρα είναι οκ θα ξαναπροσπαθησω γιατί η κριτική σου μου άνοιξε την όρεξηΝομίζω ανοικτά ήταν πάντα !
Λαρισα Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου
Μόνο για άντρες απαιτητικούς...ειμαι Ελληνίδα καυτη και ανεξάρτητη με αληθινές φωτογραφίες και επιστροφή χρημάτων αν δεις κάτι άλλο. Φουλ πρόγραμμα 6970531070kanesex.com
βάλε μάσκα (και καλά για COVID, κακό δεν κάνει έτσι κι αλλιώς) και γυαλιά ηλίουΕντάξει το χειμώνα είναι πιο εύκολα. Φοράς και μια ζακέτα ή μπουφάν με κουκούλα να μην σε αναγνωρίζουν. Για καλοκαίρι δεν ξέρω τί μπορείς να κάνεις...