You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ήρα λουτρά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 214
- Εμφανίσεις 71K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Extrafister
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2024
- Like
- 189
- Πόντοι
- 0
Πηγα χθες,αρκετος κοσμος αλλα ρε παιδια....είναι δυνατόν να πηγαινει καποιος στη σαουνα και να βρωμαει ολοκληρος?
Τοσα ντους και σαπουνια ειχε μεσα δηλαδη ελεος .
Εκατσα ν βαρεσω μαλακια στην αίθουσα με τις τσόντες και ηρθε τυπος διπλα μου και μου ερχοταν η μποχα λες και ξεφορτωνε το ντατσουν ολη μερα...
Τοσα ντους και σαπουνια ειχε μεσα δηλαδη ελεος .
Εκατσα ν βαρεσω μαλακια στην αίθουσα με τις τσόντες και ηρθε τυπος διπλα μου και μου ερχοταν η μποχα λες και ξεφορτωνε το ντατσουν ολη μερα...
Malafekasw
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Κυριακη 2 Φεβρουαριου, 11 με 3 αρκετος κοσμος, καποιες νεες φατσες και τουριστες.
Δραστηριοτητα παντου.
Δραστηριοτητα παντου.
ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 347
- Πόντοι
- 26
Μερικές φορές αντρών όμωςΖευγάρια έρχονται;;;
Thelosexxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 359
- Πόντοι
- 290
Γενικά όσο ανοίγει ο καιρός πηγαίνει Περισσότερο κόσμος???
Thanos48
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2023
- Like
- 82
- Πόντοι
- 0
Αν και η σάουνα είναι γενικώς άκρως απολαυστική τους χειμερινούς μήνες όταν κάνει κρύο, θα έλεγα πως άνοιξη ναι έχει κάπως περισσότερο κόσμο το ίδρυμα. Ίσως επειδή μαζεύει μεγαλύτερης ηλικίας άντρες, κάποιοι φοβούνται τις ιώσεις και τη γρίπη στην καρδιά του χειμώνα και αποφεύγουν το "συνευρεθειν" Από την άλλη από Μάρτιο και μετά αυξάνεται και ο τουρισμόςΓενικά όσο ανοίγει ο καιρός πηγαίνει Περισσότερο κόσμος???
Thelosexxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 359
- Πόντοι
- 290
Ααα σε ευχαριστώ πολύ έχω περάσει για βόλτα δύο φορές η μία ήταν Μάιος με κάμποσο κόσμο κ μια χειμώνα π είχε λίγα άτομα το Μάιο πάλι είχε κόσμο αλλά δεν μπορούσα ν κάτσω πολύ ώρα αλλά τότε πέρασαν πολύ ωραίαΑν και η σάουνα είναι γενικώς άκρως απολαυστική τους χειμερινούς μήνες όταν κάνει κρύο, θα έλεγα πως άνοιξη ναι έχει κάπως περισσότερο κόσμο το ίδρυμα. Ίσως επειδή μαζεύει μεγαλύτερης ηλικίας άντρες, κάποιοι φοβούνται τις ιώσεις και τη γρίπη στην καρδιά του χειμώνα και αποφεύγουν το "συνευρεθειν" Από την άλλη από Μάρτιο και μετά αυξάνεται και ο τουρισμός
Malafekasw
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Σημερινη επισκεψη.
Αρκετη κινηση για Κυριακη, καποιους τους ειδα για πρωτη φορα,
Ανοιξαν dark room στη νεα πτερυγα μετα τις καμπινες,το τριτο δηλ κατα σειρα , χωρις tv , δυο μικροι χωροι καταασκοτεινοι, ολοι το τιμησαν.
Αρκετη κινηση για Κυριακη, καποιους τους ειδα για πρωτη φορα,
Ανοιξαν dark room στη νεα πτερυγα μετα τις καμπινες,το τριτο δηλ κατα σειρα , χωρις tv , δυο μικροι χωροι καταασκοτεινοι, ολοι το τιμησαν.
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
εχω παει δυο φορες,και περασα πολυ ωραια και τις δυο.Χθες Κυριακη που πηγα δεν ειχε πολυ κοσμο,πηγα κατα τις τεσσερις περιπου( ετυχε) αλλιως θα πηγαινα νωριτερα.Ναι το dark room λειτουργει ,παρατηρησα τεσσερις καμπινες που επαιζε ταινιες και φυσικα το τιμησα,εκατσε ωραια φαση με εναν πολυ ωραιο νεαρο.Τα λουτρα τα συνιστω ,καλυτερα και απο τσοντοσινεμα,θα κοιταξω να παω παλι την επομενη εβδομαδα
gksexloveand fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2025
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Αν γινονται παρτουζες σε κοινη θεα δεν το ξέρω ,αλλα σιγουρα μπορουν να γινουν στο dark room.Παντως γενικα παιχνιδι ευκολα μπορει να γινει,γιατι μαζευει ωραιο κοσμο .Δυο φορες εχω παει και μου αρεσε πολυ.Την τελευταια ημουν στο ντους ,και μετα καθομαι και αραζω ξαπλωτος στο μαρμαρο,και με ψιλοκοιταγε ενας ωριμος,που μετα ηρθε και με χαιδευε και τον χαιδευα.Μετα πηγα σαουνα ηταν μεσα δυο αλλα γαμωτο δεν εγινε τιποτα ,διπλα μου ηταν ενας μεγαλυτερος πολυ ωραιος που οταν τον βλεπω μου τρεχουν τα σαλια !! πηγαινει τακτικα και οταν παει στο ντουζ επιτηδες παω κι εγω μηπως τρακαριστουμε.Παντως εχει πεσει και 69 στο δωματιο και γαμησι στο dark room με ενα τεκνο,την επομενη φορα θα παω παραπανω να κατσω,για οτιδηποτε προκυψει,για αυτο μου αρεσει εκει ,γιατι γινεται παιχνιδι ακομπλεξαριστα
Κανε και σε εμας μια ενημερωση. Τι κοσμος παιζει. Τι φασεις κλπΛέω να πάω τη Κυριακή πρωί. Θα ήθελε κάποιος φίλος (κατά προτίμηση ενεργητικός) να πάμε μαζί; Έχω πάει 3 φορές στο παρελθόν και στις 2 πέρασα καλά .
jojolie56
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Like
- 296
- Πόντοι
- 21
Δεν είχα ανταπόκριση από κανένα και δεν πήγα. Πήγα τελικά σε τσοντοσινεμά.Κανε και σε εμας μια ενημερωση. Τι κοσμος παιζει. Τι φασεις κλπ