xlarg
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2005
- Like
- 516
- Πόντοι
- 81
Απόγευμα μέχρι τις 5 είναιτι ώρα κλείνει ;; απόγευμα η βράδυ ;
Απόγευμα μέχρι τις 5 είναιτι ώρα κλείνει ;; απόγευμα η βράδυ ;
η ηρα ειναι παλαιομοδοτικη και εχει ελαχιστες παροχες σε σχεση με flex και alexander.σε σχέση με το Alexander Sauna ή με το Flex, τι διαφορά έχει αυτό;
νεαρές ηλικίες είναι καλό που μαζεύει αλλά φάσεις γίνονται η όλοι γυροφέρνουν άσκοπα ? ρωτάω...δεν ξέρω...επίσης παίζουν παρτούζες η το όποιο παιχνίδι γίνεται σε καμπίνες ?η ηρα ειναι παλαιομοδοτικη και εχει ελαχιστες παροχες σε σχεση με flex και alexander.
επισης, τα λουτρα της ηρας μαζευουν κυριως ωριμες ηλικιες, η μεση ηλικια των θαμωνων ειναι ανω των 50 - καμια σχεση δηλαδη με τη σαουνα alexander που μαζευει κυριως νεαρες ηλικιες
Έτσι είναι και τώρα ... Πήγα από περιέργεια ένα Σάββατο πριν κάποιες εβδομαδες. Εκτός ότι δεν είχε πολύ κόσμο, ήμασταν 10 ατομα το πολύ, ήμουν ο μόνος κάτω των 40-45.πηγαινα στα λουτρα προ πανδημιας και δεν εχω εικονα για τη σημερινη κατασταση. παλαιοτερα οι πελατες κατω των 50 ηταν μετρημενοι και σπανιως εβρισκες νεαρους. φασεις (και παρτουζες) γινοντουσαν στο μεγαλο dark room και φυσικα στις ιδιωτικες καμπινες
Θα μας ενδιέφερε και εμάς να μάθουμε αν δέχονται ζευγάριΚαλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπονται και ζευγάρια στο συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστώ !
Λοιπόν συναγωνιστές ρώτησα την Παρασκευή που ήμουν εκεί και μου είπαν ότι επιτρέπεται το ζευγάρι.απλα το μαγαζί δεν μπορεί να πάρει θέση στο τι θα γίνει μέσα.εννοω ότι όλοι στα μπάνια θα είναι για μάτι και μαλακια.και να ξέρει το ζευγάρι ότι οι ηλικίες θα είναι άνω των 45 χρόνων
Ευχαριστουμε πολυ φίλε !Λοιπόν συναγωνιστές ρώτησα την Παρασκευή που ήμουν εκεί και μου είπαν ότι επιτρέπεται το ζευγάρι.απλα το μαγαζί δεν μπορεί να πάρει θέση στο τι θα γίνει μέσα.εννοω ότι όλοι στα μπάνια θα είναι για μάτι και μαλακια.και να ξέρει το ζευγάρι ότι οι ηλικίες θα είναι άνω των 45 χρόνων.
Ναι 6 κλείνειΓεια σας.Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κάποιος εδώ...
Τι ώρα κλείνει η σάουνα στο σάιτ διάβασα για 6 το απόγευμα ισχύει
Κάτι τέτοιο εννοείς;Ψάχνομαι κι εγω να πάω. Παίζουν μεγάλες και χοντρές πουτσες εκει;
Ναι κατι τέτοιο !Κάτι τέτοιο εννοείς;
Πήγανε λίγα πράγματα δύο-τρία άτομα μεσα αλλά πέρασα καλάΠηγες τελικα;