Νέα

Ήρα λουτρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xlarg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

eoru7

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2022
Like
8
Πόντοι
0
Καλησπέρα, είμαι ο Κώστας, καινούργιος στο forum. Ήμουν τακτικός επισκέπτης στο ΗΡΑ, αλλά λόγω covid σταμάτησα. Σκέφτομαι να πάω την Παρασκευή 24/6 το πρωί. Είμαι 47, ενεργητικός, εύσωμος και τριχωτός. Αναζητώ παθητικό μόνο και εύσωμο. Όποιος θέλει μπορούμε να πάμε μαζί.
Πάμε μαζί;

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
286
Πόντοι
21
Το επισκέφτηκα το Σάββατο κατά τις 11.30 πμ και έμεινα μέχρι τις 14.30 μμ. Σαν χώρος πολύ παληός (χρειάζεται μία ανακαίνιση) καθαρός βέβαια και το προσωπικό ευγενικό. Ο κόσμος που υπήρχε ναι μεν αρκετός αλλά κουμπωμένος, απόμακρος και είχαν σχηματιστεί κλειστά πηγαδάκια. Φάση έπεσε μία στην αντίληψή μου στη σάουνα μέσα 2 άτομα άρχισαν να τσιμπουκώνουν ένα καλοσχηματισμένο νεαρό και μετά από λίγο έφυγαν για τα περαιτέρω :fuck1: Βέβαια ήταν γνωστοί μεταξύ τους από παληά, όπως κατάλαβα γιατί ξεκίνησαν αμέσως τη φάση. Δεν θα το κρίνω από τη πρώτη και μοναδική φορά αλλά θα ξαναπάω για να έχω πιό σφαιρική εικόνα.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
96
Αποκλειστικά παθητικός, ψάχνω αποκλειστικά ενεργητικούς (αυταρχικούς ακόμα καλύτερα) για παρέα στο ΗΡΑ και όχι μονο (υπάρχει αυτοκίνητο και για άλλα). Ηλικία/εμφάνιση αδιάφορα ΑΡΚΕΙ να υπάρχει λεπτό μέχρι κανονικό σώμα (όσο πιο λεπτό, καλύτερα). Εγώ 1.79/71κ.

jojolie56

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Like
286
Πόντοι
21
Πήγα σήμερα πάλι κατά τις 11.45 πμ. Ήταν να πάω με παρέα αλλά δεν εμφανίσθηκε. Εν πάσει περιπτώσει το κλίμα ήταν καλύτερο σήμερα, ο κόσμος πιό ανοικτός σε κουβέντα και σχέσεις. Στα δικά μου τώρα έκανα ένα 69 στο δωμάτιό μου και όταν τελείωσε εμφανίσθηκε ο γείτονας από το διπλανό δωμάτιο με ένα υπέροχο καυλί που το τσιμπούκωσα αρκετά πριν μου ξεσκίσει το κώλο. Σε γενικές γραμμές η σημερινή εμπειρία ήταν θετική και με προτρέπει να ξαναπάω. Όποιος φίλος (ενεργητικός) θέλει να πάμε μαζί ας μου στείλει ένα μήνυμα.

nasos-91

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
Σαν νέος στη φάση, έχω πάει μόνο στο Alexander. Είναι παρόμοια φάση ή κάτι διαφορετικό?

prothymos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Σαν νέος στη φάση, έχω πάει μόνο στο Alexander. Είναι παρόμοια φάση ή κάτι διαφορετικό?
Καμια σχεση οι ηλικιες στο ενα και στο αλλο. Το ΗΡΑ εχει κρατησει και κατι απο την εννοια του παραδοσιακου χαμαμ.

Married21

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καλημέρα Αυτό το Σάββατο θα είναι ανοικτά ? Λέω να πάω !!!

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.790
Πόντοι
5.547
Θα είμαι αύριο κατά τις 10:30 έτοιμος για παιχνίδι

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
516
Πόντοι
81
Ανεβαίνω Αθήνα για τα λουτρά για να δούμε θα έχει κόσμο η θα φάμε φόλα

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
516
Πόντοι
81
Λοιπόν μάγκες σήμερα χαμός πάνω από 20 άτομα στο μαγαζί ένας πανικός δεν υπήρχε ούτε δωμάτιο ούτε τίποτα τρομερό παιχνίδι δυάδες τριάδες έγινε το έλα να δεις

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
Λοιπόν μάγκες σήμερα χαμός πάνω από 20 άτομα στο μαγαζί ένας πανικός δεν υπήρχε ούτε δωμάτιο ούτε τίποτα τρομερό παιχνίδι δυάδες τριάδες έγινε το έλα να δεις
τι ώρα είχε τόσο κόσμο ;

Εγγρ.
14 Νοε 2022
Like
50
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπονται και ζευγάρια στο συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστώ !

OP
OP
xlarg

xlarg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
516
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους. Ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπονται και ζευγάρια στο συγκεκριμένο χώρο. Ευχαριστώ !
Αδελφέ δεν έχω συναντήσει εκεί ζευγάρι ποτέ δεν νομίζω να επιτρέπει αλλά αν ξέρει κανείς πιο παλιός να μας ενημερώσει

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
τι ώρα κλείνει ;; απόγευμα η βράδυ ;

Stories

Νέο!

Stories