Νέα

iPhone 4s

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 81
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Η τιμή είναι πολυ καλή 199 $.
Το 4 θα συνεχίζει να πουλιέται 99 $ μόνο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Παιδιά τα έχουμε μπερδέψει...
Η Apple πουλάει ένα πακέτο τεχνολογίας, στυλ, εικόνας, και ο ονόματος.
Μην την συγκρίνεται με άλλες εταιρίες και προιόντα γιατί είναι άδικο για όλους.
Επίσης και όλα τα άλλα εξαιρετικά smartphones πάνω από 500Ε κοστίζουν,
και δίνουν μόνον τεχνολογία.

Από την άλλη πόσοι νομίζετε ότι αξιοποιούν τις πραγματικές δυνατότητες των smartphones;

Τέλος πάντων, η Apple θα πουλάει όσο υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν την τεχνολογία και θέλουν και προιόντα status symbols.

ΥΓ> δεν σκοπεύω να πάρω iPhone και ποτέ δεν είχα, είμαι οπαδός της άλλης ομάδας, αλλά να αναγνωρίζουμε και πέντε πράγματα βρε παιδιά, και να σεβόμαστε τα φωτεινά μυαλά που καινοτομούν.
άσε τους διθυράμβους υπέρ της apple μιας και βλέπω ότι δεν γνωρίζεις και πολλά πράγματα για αυτές τις εταιρίες.
η apple είναι η M$ vol. 2

Υ.Γ. έχω γράψει ήδη 2 διαφορετικές απαντήσεις για το ποστ σου αλλά τις έσβησα γιατί οι τεχνικές λεπτομέρειες της εταιρίας, ή ακόμα και το patent trolling της apple δεν ενδιαφέρει κανέναν, άσε που θα είναι σαν να μην τα έγραφα ποτέ. να σέβεστε τα φωτεινά μυαλά των εταιριών που παράγουν γνώση και τεχνολογία και όχι αυτών που συναρμολογούν από τα ήδη έτοιμα.

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δεν έχετε βαρεθεί την παπαρολογια?

Το γεγονός είναι ένα.
Το 4s θα πουλήσει γιατί είναι ένα πολυ καλο τηλέφωνο. Κάνει αυτο που πρεπει να κάνει χωρίς να ασχοληθείς και χωρίς να σε μπερδεύει με άχρηστα πράγματα.
Είναι ακριβό. Οποίος δεν τα έχει ή δε θέλει να τα ακουμπισει, πολυ καλα κάνει.

Όταν οι υπόλοιπες εταιρίες του χώρου φτιάξουν κατι που να το ξεπερνά, θα δούμε πόσο θα το τιμολογισουν.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
199 $ σημαίνει 150 € το 4 είχε 600 €.
Το 4 μόνο 75€.
Με αυτη την τιμή οι ανταγωνιστές της apple θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Η γενιά των 700€ το αποκταει

Με αυτές τις τιμές το η κατοχή του μαγικου τηλέφωνου εκδημοκρατηκοποιειται.

Οι νέες χαμηλές τιμές είναι μεγαλύτερη είδηση απο τις τεχνολογικές βελτιώσεις.

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
199 $ σημαίνει 150 € το 4 είχε 600 €.
Το 4 μόνο 75€.
Με αυτη την τιμή οι ανταγωνιστές της apple θα έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Η γενιά των 700€ το αποκταει
Φίλε, πρέπει να βάλεις υπότιτλους γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. :S :2funny:

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε, πρέπει να βάλεις υπότιτλους γιατί δεν κατάλαβα τίποτα. :S :2funny:
Στο site της Apple, λεει ότι το iphone4s ξεκινάει απο 199$. Πα να πει περίπου 150 euro. Το iphone4 θα πωλείται απο 99$, πα να πει 75euro.
Ο φίλος είπε ότι πλέον είναι προσιτό και για την γενιά των 700euro και λόγω αυτού, οι ανταγωνιστές της Apple θα έχουν σοβαρό πρόβλημα γιατί η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Εγώ βρίσκω πολλούς λόγους  :)

Το νέο έχει τις εξής σημαντικές βελτιώσεις:
- καλύτερη κάμερα (όχι μόνο στα Mp αλλά και ποιοτικά)
- πολύ καλύτερο επεξεργαστή (τον A5)
- καλύτερη μπαταρία
- καλύτερη κεραία (διπλή)
- video true HD 1080p
- καλύτερο modem για γρηγορότερο mobile internet
- και το καινοτόμο Siri (voice control)

Δεν σου συστήνω ευθέως να αλλάξεις το 4 με το 4s,
αλλά είμαι σίγουρος ότι όσα 4s έρθουν ελλάδα μέχρι τα χριστούγεννα θα γίνουν ανάρπαστα.
Από πιστούς άλλο τίποτα η Apple.

Είναι απλά το αίσθημα ότι συμμετέχεις στην επανάσταση και είσαι ο καλύτερος,
αυτό πουλάει η Αpple σήμερα...

Από σήμερα το 4 είναι απλά ένα πάρα πολύ καλό τηλέφωνο, αλλά όχι το καλύτερο.
O Βασιλιάς απέθανε, Ζήτω ο Βασιλιάς !!!

Χωρις να αναφερομαι σε εσενα προσωπικα αλλα στη νοοτροπια των γραφομενων σου αυτο ειναι καταντια....ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ αναγκες εχουν γινει ζητουμενο...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Στο site της Apple, λεει ότι το iphone4s ξεκινάει απο 199$. Πα να πει περίπου 150 euro. Το iphone4 θα πωλείται απο 99$, πα να πει 75euro.
Ο φίλος είπε ότι πλέον είναι προσιτό και για την γενιά των 700euro και λόγω αυτού, οι ανταγωνιστές της Apple θα έχουν σοβαρό πρόβλημα γιατί η τιμή είναι αρκετά χαμηλή.
Oh right - thanks. :grin:

Ο άλλος είπε 7 κατοστάρικα και κάπου μπλέχτηκα. :2funny:

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Το site της apple μιλά για Αμερική μόνο και οι τιμές είναι με σύνδεση... Δεν έχει τιμή συσκευής σκέτη.

Η συσκευή θα κάνει πράγματι περι τα 700€.

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Αποτι ειδα δεν παει σκετη συσκευη...Πρεπει να μπεις σε καποιο προγραμμα με χρονο ομιλιας και τετοια...

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Το site της apple μιλά για Αμερική μόνο και οι τιμές είναι με σύνδεση... Δεν έχει τιμή συσκευής σκέτη.

Αποφασίστε ρε μάγκες. :2funny:

Μήπως η γενιά των €700 να περιμένει το 5? :grin:

Οεο; :cheesy:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007

Παρόμοιες θα είναι και εδώ.
Η χρήση του iPhone θα απλωθεί πολυ ,
Εκδημοκρατισμός της προηγμένης τεχνολογίας.
Όχι μόνο η g700 αλλα και οι άνεργοι με οικογενειακή επιδότηση
θα δώσουν το 75αρι για να εκσυγχρονιστούν.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Kαλά, ας μην κοροϊδευόμαστε.Ο περισσότερος κόσμος που το αγοράζει είναι για μόστρα, για ψώνιο κι επειδή είναι της μόδας.Τώρα αν παρουσιάζουν σαν highlights την μπαταρία και την κεραία, άστα να πάνε! Τα απαραίτητα δηλαδή έγιναν extra? Ξέρω πολλά τηλέφωνα των 100 Ευρώ με πολύ καλύτερη μπαταρία και κεραία από το iphone. Σίγουρα είναι όμορφο τηλέφωνο αλλά ποτε δεν θα έδινα τόσα χρήματα για τηλέφωνο, ούτε για iphone.Κατάντησε πάντως από τη μύγα να βγάζουν ξύγκι κάθε φορά.Αλλά καλά κάνουν.Αφού υπάρχουν τόσα κορόιδα που πάνε και τα σκάνε για να το παίξουν μούρες και μετά κλαίγονται αν ακρίβυνε το γάλα λίγα λεπτά!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αλλαγες στην χωρητικοτητα θα εχει ?

Θα με ενδιαφερε πολυ αν ειχε 64 γιγα σκληρο αντι 32

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.919
Πόντοι
9.275
Διαπιστώνω ότι οι περισσότεροι είναι δυσαρεστημένοι με το νέο iPhone, σίγουρα υπάρχουν λόγοι και το καταλαβαίνω. Και ο κύριος είναι η εμφάνιση.

Αν κάποιος κρίνει με βάση την εξωτερική εμφάνιση, τότε έχει δίκιο να είναι δυσαρεστημένος, γιατί το νέο είναι 99% ίδιο με το παλιό. Αλλά εγώ θα πω : γιατί να αλλάξεις κάτι που είναι αποδεδειγμένα εξαιρετικό εμφανισιακά και χρηστικά;

Η αλλαγές φίλοι μου είναι στο περιεχόμενο, κάτω από το περιτύλιγμα υπάρχουν νέες τεχνολογίες που θα γίνουν αφορμή για νέες εφαρμογές που ενδεχομένως να αλλάξουν τους τρόπους επικοινωνίας μας τα επόμενα χρόνια. Οι τεχνολογίες αυτές σίγουρα δεν θα μείνουν στην Apple αλλά θα τις πάρει όλος ο κόσμος και θα γίνουν προσιτές σε όλους. Αυτό είναι που θαυμάζουμε στην Apple και σε κάθε άλλη εταιρία (κύρια αμερικάνικη) που παράγει τεχνολογία και καινοτομία. Τώρα σε αυτούς που λένε ότι η Apple «παίρνει από τα έτοιμα» κοινώς αντιγράφει (το ανάφερε ένας φίλος που «γνωρίζει πολλά πράγματα για αυτές τις εταιρίες»), νομίζω πως η ρήση «ο φθόνος είναι ο συντετριμμένος θαυμασμός» πάει γάντι. Εντάξει, δεν με ενδιαφέρει ποιος πρωτοσκέφτηκε μια ιδέα και απλά την συζητούσε με τον εαυτό του. Η αξία και ο θαυμασμός πάνε σε αυτόν που πρώτος την πήρε, την δούλεψε, ρισκάρισε, και με αυτήν έφτιαξε κάτι καινοτόμο και χρήσιμο για όλους. Και αυτό κάνει η Apple, και σε όσους αρέσει.

ΥΓ1> Η καινοτομία του νέου iPhone 4S είναι το voice control (Siri) και το έγραψα από το πρώτο μου post. Εδώ είναι για μένα ο λόγος θαυμασμού προς την Apple.
ΥΓ2> Μια ιστορία από τα παλιά : Πριν 20 σχεδόν χρόνια, όταν ξεκίνησε το GSM στην χώρα μας, ένας γραφικός τύπος πήγε τις εταιρίες κινητής στα δικαστήρια, γιατί λέει αυτός είχε πατεντάρει στην Ελλάδα ήδη από την δεκαετία του ’70 τέτοια τεχνολογία και οι άλλοι απλά τον αντέγραψαν, είχε μάλιστα και τα χαρτιά από τον ΟΒΙ. Υπέβαλε μάλιστα και τα σχετικά  χαρτιά (προφανώς όλα χειρόγραφα, ο τύπος είχε άλλωστε τεράστια επαφή με την τεχνολογία) προς απόδειξη των ισχυρισμών του. Η υπόθεση ευτυχώς έκλεισε στην προανάκριση και δεν πήγε σε κανονική δίκη, γιατί τότε θα γέλαγε και το παρδαλό κατσίκι… Το συμβάν είναι γεγονός.

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Αλλαγες στην χωρητικοτητα θα εχει ?

Θα με ενδιαφερε πολυ αν ειχε 64 γιγα σκληρο αντι 32
Και τι να τα εκανες τα 64 εδω με 32 εχω και εχω 10000 φωτο, εφαρμογες, τραγουδια,και παλι εχω 12 γιγα κενο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Και τι να τα εκανες τα 64 εδω με 32 εχω και εχω 10000 φωτο, εφαρμογες, τραγουδια,και παλι εχω 12 γιγα κενο
Κυριως για λογους ψυχαγωγιας  (μουσικη)
το i-phone-4, 32gb που εχω, εχει ελευθερο μονο 1,5 γιγα και το σκεφτομαι να το τιγκαρω

sdov38

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Πληροφοριακα στην Γερμανια με 10 € το μηνα, μπαινεις απο το κινητο στο Ιντερνετ οσο θελεις (24 ωρες το 24ωρο)
Που θα παει, σε μερικες δεκαετιες θα γινει και εδω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom