Για να σου απαντησω στις ερωτησεις σου.
- Ειναι το 16GB μαυρο χρωμα.
- Κουτια δεν κραταω απο τιποτα που αγοραζω.
- Φορτιστη τον εχασα επειδη με την δουλεια ταξιδευω. Δεν ασχοληθηκα να παρω αλλο γιατι ειχα στα χερια μου το oneplus one.
- Αποδειξη αγορας ισως και να την βρω. θα το ψαξω.
- Η μπαταρια τωρα που κοιταξα ειναι στο 12% παιζει κανα ρολο?
Επισης αν το κινητο ηταν κλεμμενο, δεν θα μπορουσα να ξερω τον κωδικο του παλιου ιδιοκτητη για να το ανοιγοκλεινω, επισης μεσα το κινητο εχει φωτογραφιες και βιντεο με εμενα απο πολυ πολυ παλια, λετε να εκλεβα κινητο και να καθομουν να περασω ποσες φωτογραφιες απο ταξιδια με την οικογενεια μου κτλπ ? Τεσπα δεν ειναι κλεμμενο το κινητο, μπορει να αποδειχθει αυτο με ενα τηλεφωνημα στον γερμανο-vodafone που μου το ειχαν πουλησει με συμβολαιο. Βασικα ισως θα πρεπει να αγορασω εγω εναν φορτιστη μιας και θελω να κανω και backup φωτος/βιντεο. το κινητο εννοειτε οτι αν καποιος το θελει θα το κανουμε format κτλπ για να μην εχει στοιχεια μου.
Οσο για τα ακουστικα παιζει και να τα εχω. Πρεπει να το κοιταξω και αυτο, νομιζω τα εχω παντως.
Εκτός του ότι ισχύουν αυτά που έγραψα (πλην του μοντέλου που τελικά βρήκες ποιο είναι), τώρα λες ότι αν δεν σε ρωτούσα θα το έδινες και με προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο; Να μου έλεγες ότι τις είχες τραβήξει ΟΚ, αλλά αντιθέτως τις φόρτωσες; Και δεν το είχες σκεφτεί κιόλας ότι θα έδινες τηλέφωνο με προσωπικά αρχεία; Νομίζω ότι είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όλοι.
Συγγνώμη μαν, εμένα δεν με πείθεις.