Νέα

iPhone 4S 16gb - Θεσσαλονικη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GetYouBarbara
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Για να σου απαντησω στις ερωτησεις σου.
- Ειναι το 16GB μαυρο χρωμα.
- Κουτια δεν κραταω απο τιποτα που αγοραζω.
- Φορτιστη τον εχασα επειδη με την δουλεια ταξιδευω. Δεν ασχοληθηκα να παρω αλλο γιατι ειχα στα χερια μου το oneplus one.
- Αποδειξη αγορας ισως και να την βρω. θα το ψαξω.
- Η μπαταρια τωρα που κοιταξα ειναι στο 12% :P παιζει κανα ρολο?

Επισης αν το κινητο ηταν κλεμμενο, δεν θα μπορουσα να ξερω τον κωδικο του παλιου ιδιοκτητη για να το ανοιγοκλεινω, επισης μεσα το κινητο εχει φωτογραφιες και βιντεο με εμενα απο πολυ πολυ παλια, λετε να εκλεβα κινητο και να καθομουν να περασω ποσες φωτογραφιες απο ταξιδια με την οικογενεια μου κτλπ ? Τεσπα δεν ειναι κλεμμενο το κινητο, μπορει να αποδειχθει αυτο με ενα τηλεφωνημα στον γερμανο-vodafone που μου το ειχαν πουλησει με συμβολαιο. Βασικα ισως θα πρεπει να αγορασω εγω εναν φορτιστη μιας και θελω να κανω και backup φωτος/βιντεο. το κινητο εννοειτε οτι αν καποιος το θελει θα το κανουμε format κτλπ για να μην εχει στοιχεια μου.

Οσο για τα ακουστικα παιζει και να τα εχω. Πρεπει να το κοιταξω και αυτο, νομιζω τα εχω παντως.

Εκτός του ότι ισχύουν αυτά που έγραψα (πλην του μοντέλου που τελικά βρήκες ποιο είναι), τώρα λες ότι αν δεν σε ρωτούσα θα το έδινες και με προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο; Να μου έλεγες ότι τις είχες τραβήξει ΟΚ, αλλά αντιθέτως τις φόρτωσες; Και δεν το είχες σκεφτεί κιόλας ότι θα έδινες τηλέφωνο με προσωπικά αρχεία; Νομίζω ότι είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όλοι.

Συγγνώμη μαν, εμένα δεν με πείθεις.

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
Εκτός του ότι ισχύουν αυτά που έγραψα (πλην του μοντέλου που τελικά βρήκες ποιο είναι), τώρα λες ότι αν δεν σε ρωτούσα θα το έδινες και με προσωπικές φωτογραφίες και βίντεο; Να μου έλεγες ότι τις είχες τραβήξει ΟΚ, αλλά αντιθέτως τις φόρτωσες; Και δεν το είχες σκεφτεί κιόλας ότι θα έδινες τηλέφωνο με προσωπικά αρχεία; Νομίζω ότι είναι το πρώτο που σκεφτόμαστε όλοι.

Συγγνώμη μαν, εμένα δεν με πείθεις.
Ρε φιλε ποιο ειναι το κολημα σου, δεν σε πιανω. Να σε πεισω για τι πραμα? αν ειναι δικο μου το κινητο? Αυτο φανταζομαι μπορει να αποδειχθει. Και ποιος σου ειπε εσενα οτι ο καθε ενας που θα το ηθελε θα του το εδινα με τα προσωπικα μου δεδομενα μεσα? Η μαλλον ποιος σου ειπε οτι αν καποιος μου πει το παιρνω απο ΠΜ θα κατσω να τα σβησω ολα αμεσως? Θα το δει πρωτα το κινητο απο κοντα, αμα του αρεσει και τα δινει τα λεφτα το κανω reset εκεινη την στιγμη. Παντως ρε φιλε εισαι πολυ γκαου. Τι εννοεις , τις φορτωσα? ειπα οτι σιγα μην καθομουν να εκλεβα και να φορτωνα. Αν μου ελεγες οτι εισαι ο DJ του αβαταρ σου, θα με επειθες.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ρε φιλε ποιο ειναι το κολημα σου, δεν σε πιανω. Να σε πεισω για τι πραμα? αν ειναι δικο μου το κινητο? Αυτο φανταζομαι μπορει να αποδειχθει. Και ποιος σου ειπε εσενα οτι ο καθε ενας που θα το ηθελε θα του το εδινα με τα προσωπικα μου δεδομενα μεσα? Η μαλλον ποιος σου ειπε οτι αν καποιος μου πει το παιρνω απο ΠΜ θα κατσω να τα σβησω ολα αμεσως? Θα το δει πρωτα το κινητο απο κοντα, αμα του αρεσει και τα δινει τα λεφτα το κανω reset εκεινη την στιγμη. Παντως ρε φιλε εισαι πολυ γκαου. Τι εννοεις , τις φορτωσα? ειπα οτι σιγα μην καθομουν να εκλεβα και να φορτωνα. Αν μου ελεγες οτι εισαι ο DJ του αβαταρ σου, θα με επειθες.

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Επισκέπτης
Κανεις δεν μπορει να αποδειξει εαν ειναι κλεμενο απο το μπου. τυπε, μονο απο κοντα οποτε ασε  να λενε. Εντωμεταξυ και κλεμενο να ειναι πες οτι το ψειρισε ενα φιλαρακι να μην φανεις εσυ.  ;)  :grin:

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
387
Πόντοι
36
Κανεις δεν μπορει να αποδειξει εαν ειναι κλεμενο απο το μπου. τυπε, μονο απο κοντα οποτε ασε  να λενε. Εντωμεταξυ και κλεμενο να ειναι πες οτι το ψειρισε ενα φιλαρακι να μην φανεις εσυ.  ;)  :grin:
δινω iphone 5 16gb 280 ευρο με φορτιστη οποιος θελει p.m. να του δωσω imei να μπει στο imei.info να δει οτι ειναι ξεκλεδωτο
και φυσικα οχi icloud lock αριστη κατασταση

OP
OP
GetYouBarbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.655
Πόντοι
25.165
δινω iphone 5 16gb 280 ευρο με φορτιστη οποιος θελει p.m. να του δωσω imei να μπει στο imei.info να δει οτι ειναι ξεκλεδωτο
και φυσικα οχi icloud lock αριστη κατασταση
Μπορεις να κανεις δικο σου θεμα φιλε. Παντως κριση ρε παιδι μου, ο αλλος ουτε μια κατσικα δεν προσφερε ακομα να γελασουμε και λιγο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom