baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.299
- Πόντοι
- 5.097
ελα να σου βαλω αντηλιακοτι ειναι παλι?κατσε στο σπαμοθρεντ εσυ.εδω ειναι για ηπειρωτες
ελα να σου βαλω αντηλιακοτι ειναι παλι?κατσε στο σπαμοθρεντ εσυ.εδω ειναι για ηπειρωτες
Kαλα φευγω και εγω....τι ειναι παλι?κατσε στο σπαμοθρεντ εσυ.εδω ειναι για ηπειρωτες
μαζεψουυυ λεμεεεελα να σου βαλω αντηλιακο
μαζεψουυυ λεμεεε
απο φιλιππιαδα κοντα μηπως;
Τώρα είδα τυχαία το θρεντ.Πολύ ενδιαφέρον.Έχουμε ακόμα ηπειρώτες στο σάιτ?γεια σου πατριδα....αντε να γινει ενα σοβαρο προσκλητηριο συγκεντρωσης των απανταχου ηπειρωτων του σαιτ.....καποιοι μας ζηλευουν και πηγαν να μας χαλασουν το θρεντ....
Οι Ηπειρώτες είναι έγκαβλοι άνθρωποι, μερακλήδες!Τώρα είδα τυχαία το θρεντ.Πολύ ενδιαφέρον.Έχουμε ακόμα ηπειρώτες στο σάιτ?
ΕίμαστεΟι Ηπειρώτες είναι έγκαβλοι άνθρωποι, μερακλήδες!
νωρις το ειδες μαν.....πως και δεν το ειχε ξετρυπωσει ο λεμπρον;Τώρα είδα τυχαία το θρεντ.Πολύ ενδιαφέρον.Έχουμε ακόμα ηπειρώτες στο σάιτ?
νωρις το ειδες μαν.....πως και δεν το ειχε ξετρυπωσει ο λεμπρον;
που χαθηκε ο λεμπρον ρε τυπενωρις το ειδες μαν.....πως και δεν το ειχε ξετρυπωσει ο λεμπρον;
Πάρε κάτι για το μερακλήδες ;)
Καλώς τον πατριώτη.
Κάτι άλλο έψαχνα πατρίδα και το είδα.νωρις το ειδες μαν.....πως και δεν το ειχε ξετρυπωσει ο λεμπρον;
Καλώς τον πατριώτη.Και εγώ!Από Ήπειρο!
Από Πέτρο Λούκα,Μπέλο,ΚιτσάκηΠάρε κάτι για το μερακλήδες ;)
Πάρε κι έναν Πετρολούκα αδερφέ!Ωραίος!
Τίποτα από Πέτρο Λούκα έχεις; ;)
οπως και τα περισσοτερα υψηλοβαθμα νικνειμς με προσφορα στο σαιτ....μια ακομα αποδειξη της φυσης μας που ηταν παντα η προσφορα στην κοινοτητα,η εργατικοτητα και η φιλοπροοδευτικη σταση απεναντι στην ζωηΚαι εγώ!Από Ήπειρο!