sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τι εγινε μπαρε?Μας την πεσαν οι βλαχοι?ετσι για να φυγει η ρετσινια οι γκευδες δεν ειναι ντοπιοι![]()
μονο του γλιτσα χαιδευω την καραφλα![]()
Τι εγινε μπαρε?Μας την πεσαν οι βλαχοι?ετσι για να φυγει η ρετσινια οι γκευδες δεν ειναι ντοπιοι![]()
μονο του γλιτσα χαιδευω την καραφλα![]()
Τι εγινε μπαρε?Μας την πεσαν οι βλαχοι?![]()
ποιυς λες βλαχους τζογια μου? :-* :-*Τι εγινε μπαρε?Μας την πεσαν οι βλαχοι?![]()
Καλωστηνε την περδικα....Απο Αστακο και απανω.....ποιυς λες βλαχους τζογια μου? :-* :-*
εχει λαχει να σε κυνηγουν οι βλαχοι?Καλωστηνε την περδικα....Απο Αστακο και απανω.....![]()
Φαε πουτσα απο νησιωτη να σπικαρεις οπως χιωτης....φαε πουτσα απο βλαχο,για να λεσ ο χαχο χαχο.
Μπααααααααααααααααα....οχι...εχει λαχει να σε κυνηγουν οι βλαχοι?![]()
ε που να τρεχουν με τα δωδεκαποντα στα χωραφιαΜπααααααααααααααααα....οχι...![]()
σοκοφρετακι παρακαλωμπαρε μπαρε τη πουτσα μου παρε.
Δεν ειναι αυτο ρε....δεν ξερουν μπανιο....ε που να τρεχουν με τα δωδεκαποντα στα χωραφια![]()
![]()
![]()
παρακαλω πολυ.η Πρεβεζα ολο θαλασσα ειναι.θα σου δειξω το καλοκαιρι αν ξερω μπανιοΔεν ειναι αυτο ρε....δεν ξερουν μπανιο....![]()
Καλα εσυ εισαι γοργονα...ειμαι σιγουρος....Αλα ελα να μου δειξεις....παρακαλω πολυ.η Πρεβεζα ολο θαλασσα ειναι.θα σου δειξω το καλοκαιρι αν ξερω μπανιο![]()
παρακαλω πολυ.η Πρεβεζα ολο θαλασσα ειναι.θα σου δειξω το καλοκαιρι αν ξερω μπανιο![]()
τι ειναι παλι?κατσε στο σπαμοθρεντ εσυ.εδω ειναι για ηπειρωτες