Νέα

Ιώσεις....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ανοίγω καινούργιο θέμα με αντικείμενο τις ιώσεις που κολλάμε..Μια καλή κουβέντα από όλους τους συναγωνιστές, μας δίνει κουράγιο και θετική ενέργεια.Αρχίζω εγώ,όλη η οικογένεια με την εξής  σειρά:Μεγάλη κόρη,μικρή κόρη,γυναίκα και Ναύαρχος!!! Πυρετός ,κακουχία, εξάντληση κλπ.Γαμ@@ την Αθήνα και τα μικρόβιά της,αν είμαστε στο βουνό θα τρώγαμε παγωτά και θα είχαμε κόκκινα μάγουλα...Αλλά....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ναύαρχε δεν μας τα λες καλά. Τι σόι ναύαρχος είσαι που προτιμάς τα βουνά;  :2funny:

ΥΓ: Περαστικά

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναύαρχε δεν μας τα λες καλά. Τι σόι ναύαρχος είσαι που προτιμάς τα βουνά;  :2funny:

ΥΓ: Περαστικά
Ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε..Τώρα ,όσο για το βουνό,την έχω σιχαθεί τη θάλασσα.20 χρόνια στο Ναυτικό,8 χρόνια ταξίδια,δύο φορές may day και τρεις φορές θάλασσα 13 μπωφόρ και άνεμος 15..Άτιμο πράγμα φίλε,θέλει σεβασμό το νερό...Γι'αυτό σου λέω,έλατα και καθαρός αέρας...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το avatar σου παραπέμπει σε Πολεμικό Ναυτικό αλλά εάν κρίνω από τις περιπέτειές σου πρέπει να ήσουν στο Εμπορικό. Τι από τα δύο;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Το avatar σου παραπέμπει σε Πολεμικό Ναυτικό αλλά εάν κρίνω από τις περιπέτειές σου πρέπει να ήσουν στο Εμπορικό. Τι από τα δύο;
Και όμως Πολεμικό φίλε.Με τις περιπέτειες που σου είπα,οι οποίες δεν βγαίνουν παραέξω....

Επισκέπτης
Ευχαριστώ για τις ευχές σου φίλε..Τώρα ,όσο για το βουνό,την έχω σιχαθεί τη θάλασσα.20 χρόνια στο Ναυτικό,8 χρόνια ταξίδια,δύο φορές may day και τρεις φορές θάλασσα 13 μπωφόρ και άνεμος 15..Άτιμο πράγμα φίλε,θέλει σεβασμό το νερό...Γι'αυτό σου λέω,έλατα και καθαρός αέρας...
πω πω μου θυμισες τον πατερα μου τωρα(και αυτος ναυτικος πολλα χρονια)..

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
H αληθεια ειναι οτι αυτο τον καιρο οι ιωσεις θεριζουν και μαλιστα με πολοπλα προσωπα
Εμενα με γαμησε κυριολεκτικα . 4 μερες 39 πυρετο ειχα που μου γυρισε σε βρογχητιδα.
Οι 8 στους 10 ειναι  αρρωστοι αυτοι την εποχη..

lougros yasaitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
H αληθεια ειναι οτι αυτο τον καιρο οι ιωσεις θεριζουν και μαλιστα με πολοπλα προσωπα
Εμενα με γαμησε κυριολεκτικα . 4 μερες 39 πυρετο ειχα που μου γυρισε σε βρογχητιδα.
Οι 8 στους 10 ειναι  αρρωστοι αυτοι την εποχη..

εχεις δικιο,ολοι ειναι αρρωστοι μουνακηδες αυτη την ιωσιογονο περιοδο του χειμωνα.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧασχαχαχαχΧΑΧΑΧΑ! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
lalak lalak  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995
εριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

σταματα την απεργια κοριτσαρα μου    :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Επανηλθα γιατι δεν αντεξα μακρια σου  :grin:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
52
Like
659
Πόντοι
4.995

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ανοίγω καινούργιο θέμα με αντικείμενο τις ιώσεις που κολλάμε..Μια καλή κουβέντα από όλους τους συναγωνιστές, μας δίνει κουράγιο και θετική ενέργεια.Αρχίζω εγώ,όλη η οικογένεια με την εξής  σειρά:Μεγάλη κόρη,μικρή κόρη,γυναίκα και Ναύαρχος!!! Πυρετός ,κακουχία, εξάντληση κλπ.Γαμ@@ την Αθήνα και τα μικρόβιά της,αν είμαστε στο βουνό θα τρώγαμε παγωτά και θα είχαμε κόκκινα μάγουλα...Αλλά....
Περαστικα στην οικογενεια Ναυαρχε!!!
Ετσι ειναι αυτα αρρωσταινει το ενα μελος και μετα παιρνει η μπαλα και τα υπολοιπα ατομα!!!

*** Lalak αυτο με τη βρογχιτιδα να το προσεξεις,την περασα πριν καιρο και με ταλαιπωρησε αρκετα!
Εκεινο το διαστημα ειχα εναν ερωτα με τα spray για μυτουλα και φαρυγγα  :(

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
για ολα φταινε τα τσιγαρα, οι καφεδες, και τα ποτα, δηλαδη οσες λιγοτερες τοξινες παιρνουμε, τοσο καλυτερη ειναι η αμυνα του οργανισμου, εγω παντως που δεν καπνιζω και δεν πινω ποτε καφε, εχω να αρρωστησω απο μαθητης

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αρα εγω πρεπη να εχω πεθανη και δεν το ξερω.

Καφεδες τσιγαρα ποτα...Συνεχεια τροφιμα ανχος στρες...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για ολα φταινε τα τσιγαρα, οι καφεδες, και τα ποτα, δηλαδη οσες λιγοτερες τοξινες παιρνουμε, τοσο καλυτερη ειναι η αμυνα του οργανισμου, εγω παντως που δεν καπνιζω και δεν πινω ποτε καφε, [size=10pt]εχω να αρρωστησω απο μαθητης[/size]
γιατι ? οταν ησουν μαθητης καπνιζες και επινες κα'ι'φέ ????  :tooth: :tooth:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Απορια.
Πως ενας 60 ετων που δεν καπνιζη δεν πινη κανη τρεξιμο δηλαδη προσεχη.Πεθαινη σε ενα παγκακι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom