Νέα

Ιώσεις....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Περαστικα στην οικογενεια Ναυαρχε!!!
Ετσι ειναι αυτα αρρωσταινει το ενα μελος και μετα παιρνει η μπαλα και τα υπολοιπα ατομα!!!
Ευχαριστώ για τις ευχές christy..Όπως τα λες είναι ,ψωνίζει ο ένας και μετά και οι υπόλοιποι.Πάντως εγώ το βρήκα το φάρμακο!Πήγα για τσίπουρα το μεσημέρι κι έγινα περδίκι!!Χωρίς πλάκα,τι depon και μα@@κίες,τσιπουράκι κι άγιος ο Θεός!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
και να ηταν μονο ο πυρετος....
το τελευταιο τριμηνο μεσα στην ταλαιπωρια ειμαι!!!! πρωτα γαστρεντεριτιδα μετα οι αμυγδαλες με τσακισαν και μετα ηρθε και το κλασσικο κρυολογημα.....

ωχου...... >:( >:( >:(

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
εγω που δεν καπνιζω και δεν πινω καφε,γιατι ειμαι παλι κρυωμενος δευτερη φορα μεσα σε 3 μηνες!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγω που δεν καπνιζω και δεν πινω καφε,γιατι ειμαι παλι κρυωμενος δευτερη φορα μεσα σε 3 μηνες!
Δεν προλαβαίνουμε να αναπτύξουμε αντισώματα φίλε. Μεταλλάσσονται οι ιοί λόγω των αντιβιοτικών που καταναλώνουμε σαν ασπιρίνες,αλλά και λόγω των συνθηκών που επικρατούν στο περιβάλλον.Άστα να πάνε...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εχω να πάρω αντιβίωση και λοιπά φάρμακα από τα 15-16 μου.
Είμαι κατά των φαρμάκων γιατί πιστεύω ότι εξασθενούν το φυσικό ανοσοποιητικό σ΄υστημα του ανθρωπίνοτ σώματος.
Θα πάρω 1-2 ασπιρίνες το χρόνο και μόνο αν έχω τρομερό πονοκέφαλο και έχω σοβαρή δουλειά που θέλει συγκέντρωση.
Καπνίζω, πίνω 1-2 φραπέδες την ημέρα (χειμώνα-καλοκαίρι), πίνω τα ουσκάκια μου όταν βγω (και σπίτι αραιά και που).
Επιλέγω νερό παγωμένο από το ψυγείο όλο το χρόνο.
Με πυρετό μέχρι 39 συνεχίζω να πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μου (παραπάνω δεν θυμάμαι να έχω φτάσει).
Στα 36 μου καλά κρατιέμαι αν εξαιρέσεις μερικά παραπνήσια κιλά τα οποία δε μπορώ να χάσω λόγω σαβουροφαγίας ...

εν κατακλείδι... να έχουμε την υγειά μας για να περνάμε καλά ...!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Εχω να πάρω αντιβίωση και λοιπά φάρμακα από τα 15-16 μου.
Είμαι κατά των φαρμάκων γιατί πιστεύω ότι εξασθενούν το φυσικό ανοσοποιητικό σ΄υστημα του ανθρωπίνοτ σώματος.
Θα πάρω 1-2 ασπιρίνες το χρόνο και μόνο αν έχω τρομερό πονοκέφαλο και έχω σοβαρή δουλειά που θέλει συγκέντρωση.
Καπνίζω, πίνω 1-2 φραπέδες την ημέρα (χειμώνα-καλοκαίρι), πίνω τα ουσκάκια μου όταν βγω (και σπίτι αραιά και που).
Επιλέγω νερό παγωμένο από το ψυγείο όλο το χρόνο.
Με πυρετό μέχρι 39 συνεχίζω να πηγαίνω κανονικά στη δουλειά μου (παραπάνω δεν θυμάμαι να έχω φτάσει).
Στα 36 μου καλά κρατιέμαι αν εξαιρέσεις μερικά παραπνήσια κιλά τα οποία δε μπορώ να χάσω λόγω σαβουροφαγίας ...

εν κατακλείδι... να έχουμε την υγειά μας για να περνάμε καλά ...!!!
Καλημέρα φίλε,είσαι γερό σκαρί απ'ότι λες.Σε προσέχει καλά και η κυρά Μποργκαινα!!! :2funny: :2funny: Εγώ πάλι φάρμακα επίσης δεν παίρνω,αντιβίωση έχω ξεχάσει πότε ήπια τελευταία φορά,δεν υποφέρω από πονοκεφάλους,καπνίζω 12-15 τσιγάρα ημερησίως απο τα 27 μου (!!),ένα καφέ γαλλικό ημερησίως ,τα Σαβατοκύριακα νες,έχω κόψει τη ζάχαρη σε όλα τα ροφήματα,αλλά μόλις κάνω 37 πυρετό πέφτω κάτω..Είμαι 43 και είμαι καλά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλημέρα φίλε,είσαι γερό σκαρί απ'ότι λες.Σε προσέχει καλά και η κυρά Μποργκαινα!!! :2funny: :2funny: Εγώ πάλι φάρμακα επίσης δεν παίρνω,αντιβίωση έχω ξεχάσει πότε ήπια τελευταία φορά,δεν υποφέρω από πονοκεφάλους,καπνίζω 12-15 τσιγάρα ημερησίως απο τα 27 μου (!!),ένα καφέ γαλλικό ημερησίως ,τα Σαβατοκύριακα νες,έχω κόψει τη ζάχαρη σε όλα τα ροφήματα,αλλά μόλις κάνω 37 πυρετό πέφτω κάτω..Είμαι 43 και είμαι καλά!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Το ΚΑΠΗ πλησιάζει. Έχει άδειες θέσεις
:2funny: :2funny: :2funny:

GKGR

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Mαγκες καλημερα.Το ανοσοποιητικο του καθε ανθρωπου εξαρταται σε μεγαλο βαθμο και απο το μητρικο γαλα που θηλασε οταν ηταν βρεφος.
Ειδικα αυτο το πρωτογαλα ειναι που κανει τη διαφορα.
Απο κει και περα παιζουν ρολο και οι αντιβιωσεις (3ης και 4ης γενιας) που δινουν οι γιατροι.
Οι ιοι τις συνηθιζουν και κανουν παρτυ,και τοτε δινονται συνταγες για πιο δυνατες.
Ετσι σταδιακα χανεται η αμυνα του οργανισμου.
Καλη Σαρακοστη!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε παιδες καλημερα και χρονια πολλα.
ουτε καπνιζω (εκτος απο κανα πουρακι καμια φορα),ουτε καφεδες πινω.και απο φαρμακα κανα ντεπονακι και μεχρι εκει.
εχω αυτη τη ρημαδα την ιωση εδω και τεσσερις μερες. ποσο καιρο κανει να περασει???
μου εχουν φυγει τα λαρυγγια απο το βηχα... :headbang: :headbang:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω αυτη τη ρημαδα την ιωση εδω και τεσσερις μερες. ποσο καιρο κανει να περασει???

Κάπνισε να ανοίξουν τα πνευμόνια σου, περνάει πιο γρήγορα και θεραπεύει και τη φαρυγκίτιδα, επίσης με βαθιές εισπνοές κόκας καθαρίζει και η μύτη και ο λάρυγκας από τη μίξα ...  :headbang:

Το ανοσοποιητικο του καθε ανθρωπου εξαρταται σε μεγαλο βαθμο και απο το μητρικο γαλα που θηλασε οταν ηταν βρεφος.

Και όποιος δε θήλασε ? θα γίνει αρρωστιάρης ? δεν είναι απόλυτο αυτό που λες και δεν παίζει ρόλο μετά την εφηβεία, ναι στα μωρά βοηθάει αλλά μετά είναι θέμα οργανισμνού και σκληραγώγησης (προσωπική άποψη που δεν τεκμηριώνεται επιστημονικά)

Το ΚΑΠΗ πλησιάζει. Έχει άδειες θέσεις

Μήπως έχεις δει κάτι εκδομές που κάνουν τα ΚΑΠΗ με ελάχιστο κόστος ??? ειδικά αν είσαι μιλφάκιας δεν το συζητάμε...!!!

Σε προσέχει καλά και η κυρά Μποργκαινα!!!

Αν περίμενα από την κυρά Μποργκαινα ... ποιότητα και ποσότητα σε ουίσκυ είναι το βασικό μικροβιοκτόνο ...!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τσίπουρο παιδιά,φάρμακο πρώτης τάξεως,περδίκι είμαι σήμερα.....

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Τσιπουράκι & μεζεδάκι πάνε πακέτο ....

Ναύαρχε μην κρύβεις τη μισή συνταγή ...  :grin:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
το φάρμακο ρε σεις είναι ένα και απλό.. ζωμός από μουνάκι γάλακτος..

Τέρας Εμίλησε...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
το φάρμακο ρε σεις είναι ένα και απλό.. ζωμός από μουνάκι γάλακτος..

Τέρας Εμίλησε...
Ναι,γι'αυτό πήγες να πνιγείς την άλλη φορά στο τραπέζι!!!Ναύαρχος Εμίλησε!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
εχω γα**θει 3 μερες με 39 πυρετο

κανας ομοιοπαθης υπαρχει? 

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ασε φίλε,με τέτοιο γαμόκαιρο τι περιμένεις?Όλοι κατω είναι πάλι,φυλάγομαι σαν κωλόγρια γιατί έχω και την Παρέλαση μεθαύριο....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.196
Πόντοι
22.785
εχω γα**θει 3 μερες με 39 πυρετο

κανας ομοιοπαθης υπαρχει? 
λιπον χωρισ πλακα τωρα ακου τι θα κανης...
θα παρις θυμαρι και καθε μια ορα θα μασασ μια πρεζα
πρεζα ενοουμε στη μυτη των δακτυλων σου
λιπον το επαναλαμβανης αποψε 3 φορες
βεβαι θα σε γαμηση ινε πανπικρο αν το αντεξι ομοσ για δυο λεπτα
θα δισ οτι τα αποτελεσματα θα ινε σουπερ
αυτα φιλε μου κ θα με θυμιθισ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
λιπον χωρισ πλακα τωρα ακου τι θα κανης...
θα παρις θυμαρι και καθε μια ορα θα μασασ μια πρεζα
πρεζα ενοουμε στη μυτη των δακτυλων σου
λιπον το επαναλαμβανης αποψε 3 φορες
βεβαι θα σε γαμηση ινε πανπικρο αν το αντεξι ομοσ για δυο λεπτα
θα δισ οτι τα αποτελεσματα θα ινε σουπερ
αυτα φιλε μου κ θα με θυμιθισ.

σ'ευχαριστω πολυ κοπελια , αλλα λιγο δυσκολο να βγω εξω απο το σπιτι να παρω θυμαρι ... θα το χω ομως στα υποψιν ;)
εχω σκιστει στα ponstan , depon αντιβιοτικα και τσαγια ,και εχω γεμισει το σπιτι με χαρτομαντηλα... ;)
αντε περαστικα στους ομοιοπαθεις , γριππη ειναι θα περασει  ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
σ'ευχαριστω πολυ [size=20pt]κοπελια[/size] , αλλα λιγο δυσκολο να βγω εξω απο το σπιτι να παρω θυμαρι ... θα το χω ομως στα υποψιν ;)
εχω σκιστει στα ponstan , depon αντιβιοτικα και τσαγια ,και εχω γεμισει το σπιτι με χαρτομαντηλα... ;)
αντε περαστικα στους ομοιοπαθεις , γριππη ειναι θα περασει  ;)

Γεια σου Amjik Κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom