Νέα

Ιός στο κινητό μου HELP

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alani30
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Κατι επαθε η καρτα? Την σιμ ενοεις? Και ρε μαγκες μου λετε να ειναι συμπτωση οτι ολα αυτα εγιναν μερικες ωρες μετα το περιστατικο με το μπλουτουθ? και αν επαθε κατι η καρτα πως γινετε να εξαφανιστηκαν οι επαφες και οι φωτο που ηταν αποθηκευμενες στη συσκευη?

σου λέμε ότι μάλλον το λογικό είναι να πας να το κοιτάξεις σε κάποιο κατάστημα που να ξέρει αντίνα το συζητάμε στο bou... υπάρχει η πιθανότητα να είναι και σύμπτωση ναι ... μπορεί όμως και να είναι όντως ιός.... το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι όσο κάθεσαι και το συζητάς μαζί μας δεν θα μάθεις τι είναι

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπαινω απο το κινητο ρε φιλε, δυο λαπτοπ εχω λες να καθομε στην οθονουλα του κινητου για να δω τσοντες?

Ποτέ δεν ξέρεις, πάνω στην κάψα χρειάζεται καμιά τσοντούλα
για μια εμπνευσμένη μαλακία στο ασανσέρ...

Σε πειράζω.

Αλλά ήταν το πρώτο πράγμα που μπορούσα να σκεφτώ, το να κόλλησες κάποιον ιό
από browsing, αφού δεν δέχτηκες την σύνδεση του ξένου κινητού με το δικό σου...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Παιδια χτες βρισκομουν στο μετρο και ξαφνικα καποιος προσπαθησε να μου στειλει αρχειο με bluetooth,εγω φυσικα δεν το αποδεχτηκα αλλα δεν ξερω πως εγινε και μετα απο 3 ωρες περιπου σβηστηκαν τα παντα απο το κινητο μου και εξαφανιστηκε και το υπολοιπο χρονου ομιλιας μου... Οποιος ξερει τι μπορω να κανω ας δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω.

Ηπιες πολυ χθες?  :rockon:

3548940344d5fac454d9.jpg

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Παιδια χτες βρισκομουν στο μετρο και ξαφνικα καποιος προσπαθησε να μου στειλει αρχειο με bluetooth,εγω φυσικα δεν το αποδεχτηκα αλλα δεν ξερω πως εγινε και μετα απο 3 ωρες περιπου σβηστηκαν τα παντα απο το κινητο μου και εξαφανιστηκε και το υπολοιπο χρονου ομιλιας μου... Οποιος ξερει τι μπορω να κανω ας δωσει τα φωτα του. Ευχαριστω.
ρε τον παλιο ιο τι σου φτιαξε...δε μου λες ρε αλανι μηπος ο ιοσ εστειλε και τιποτα μνμ στη προιν σου και την παρακαλουσε να τα ξαναφτιαξεται??? γιατη ετσι εξιγουνται πολλα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
[move]tinpoutsises.TrojanHorse[/move]

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απενεργοποίησε το μπλουτουθ φίλε!αυτό μπορείς να κάνεις..ας πρόσεχες! ;)
ή αν το θέλεις ενεργοποιημένο , επειδή θες να έχει παράδειγμα συσκευή bluetooth συνδεδεμένη , να το βάζεις ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΗ ΟΡΑΤΟ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom