petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.398
- Πόντοι
- 41.813
τι άλλο να ζητήσει κανείς?
ολοι το τηλεφωνο ζητανε τα κωλοπαιδα
μπαχαλακηδες μαν
τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Έντερο είναι...πως κάποιοι τρώνε τόσο πολύ και δεν παχαίνουν χωρίς να κάνουν τις ανάλογες καύσεις; Ε αυτό.Π ς ένα τόσο μικρό κωλαράκι ανοίγει τόσο πολύ δε θα καταλάβω ποτέ
Καλό είναι να μην τα λεμε τόσο γλαφυραΈντερο είναι...πως κάποιοι τρώνε τόσο πολύ και δεν παχαίνουν χωρίς να κάνουν τις ανάλογες καύσεις; Ε αυτό.
Καλό μήνα είπαμε...
Μουναρα φαίνεται η Ιωάννα και το σώμα μοιάζει πολύ σφιχτό και αυτό είναι άκρως καυλωτικοΚαλό μήνα είπαμε...
Ο χριστός και η παναγία ρε πουλάκι μου θα μας σκοτώσεις!Καλό μήνα είπαμε...
Οσο και να θελεις να φτιαξεις τις διαορροες απο ΚΑΤΩ αδικος ο κοπος ποταμι ασταματητο !!!! 2 αλακιες στα σεντονια θελεις !!!!!!!!!!!!Ο χριστός και η παναγία ρε πουλάκι μου θα μας σκοτώσεις!
Ξεκινάς να γλύφεις μια βδομαδα, αστάρωμα και μετα μίνιο! Αφού πρώτα φτιάξεις τις διαρροές απο κάτω!
Τα φιλία μου όμορφη και όντως καλό μήνα!
Μια πολύ όμορφη παρουσία με καλές κριτικές μόνο. Ελπίζω κάποια ημέρα να γευτώ πόντο ,πόντο αλλιώς πρέπει να κλειστώ σε μοναστήρι .Καλό μήνα είπαμε...
120 το φουλ και 100 χωρίς anal από ωράριο απόγευμα μου είχε πει και κάποια πρωινά όταν δεν δουλεύει στην πρωινή εργασία της.Ξέρει κανείς πόσο πάει το ραντεβού και από τι ώρες ξεκινάει;;;
Ευχαριστώ φίλε!!!120 το φουλ και 100 χωρίς anal από ωράριο απόγευμα μου είχε πει και κάποια πρωινά όταν δεν δουλεύει στην πρωινή εργασία της.
Απαπα καβλαα καλό μηνα τίγρη μαςΚαλό μήνα είπαμε...
Αδερφέ Batzanaki 21 Καλημέρα βρέθηκες με Ιωάννα;Απαπα καβλαα καλό μηνα τίγρη μας
Εννοείται 3 φορές κ ολαςΑδερφέ Batzanaki 21 Καλημέρα βρέθηκες με Ιωάννα;
Πρόσφατα;;Εννοείται 3 φορές κ ολας
ΩΝΣΓ !!!!!Καλό μήνα είπαμε...