anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
εισαι σιγουρος οτι θα ερθει στο ραντεβου ...?κατσε τωρα που γυρισε σελιδα να το γραψω πρωτος.
το τηλεφωνακι ρε παιδια να μου στειλει καποιος
εισαι σιγουρος οτι θα ερθει στο ραντεβου ...?κατσε τωρα που γυρισε σελιδα να το γραψω πρωτος.
λες?εισαι σιγουρος οτι θα ερθει στο ραντεβου ...?
ετσι εμαθα ...λες?
κανει και τετοια?
στηνει?
πεφτω απ τα συννεφα
Φίλε μου μάλλον δεν έδωσα να καταλάβουν κάποιοι και ίσως παρεξηγήθηκα, ειπα όποιος μπορεί να μου το στείλει (εννοώντας πμ) Αλλιός αν ήθελα δημόσια θα έλεγα να μου το γράψει εδώ. Όσο για την ενημέρωση μίλησα γενικα για το φόρουμ δεν μίλησα προσωπικά. Εγώ ότι μου έχει ζητηθεί σε πμ και το ξέρω και μπορώ να βοηθήσω το κάνω. Το νήμα το κοίταξα όπως και προσπάθησα μαλιστα να αποκρυπτογράφησω έναν φίλο που έλεγε διάφορα με χρώματα χωρίς επιτυχία. Σορυ μπορεί να μην έχω πολύ εμπειρία εδώ μέσα από όσο στο εξωτερικό κυνήγι ελπίζω να το βελτιώσω. Σε ευχαριστώ πολύ παντός. Τα σέβη και από εμένα.Καταρχήν είναι άτοπο νά ζητάς τηλέφωνο εδώ δημόσια....αν ήθελε νά τό βγάλει φορά παρτίδα ή ίδια θά τό έκανε δημόσια.
Δεύτερον δεν παρακολουθείς μάλλον ούτε για δέκα λεπτά τό νήμα.... αλλιώς θά ήξερες ότι αν τό θέλεις τόσο πολύ θά τίς έστελνες ένα ΠΜ καί όχι νά τό ζητάς δημόσια....
Τρίτον όσοι τό έχουν δεν θά στο δώσουν γιατί πάλι πολύ απλά για ευνόητους λόγους.
Όσο για ενημέρωση φίλων πού λες εδώ στο φόρουμ κλπ για δες τό λίγο....δεν είδα κάποια ενημέρωση από εσένα.
Φιλικά πάντα βρες άλλο τρόπο....
Τά σέβη μου
Εχεις θέματα και σκαλωματα φίλος να το κοιτάξεις.καλα το πας ...
μονα ζυγα δικα σου ....
ακου κλωνοελεφαντα τριριμπιμ τσιριμπομ...
το τηλεφωνο της κοπελας το εχεις οπως και εμεις ...
καταφερες να δωσεις λιγο δημοσιοτητα στο νημα ...
αντε βρε καλες δουλειες ...
το πιασες ρε τσακαλι ...Εχεις θέματα και σκαλωματα φίλος να το κοιτάξεις.
Να σου πω ακούς και φωνές στον ύπνο σου ??? . Όπως και να έχει καλή συνέχεια σορυ αλλά δεν μπορώ να σε πεισω .
Η πιο καλη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι να βρεθεις μαζι της , ετσι θα εχεις ιδια γνωμη γιατι αν πω και αλλα θα θεωρηθω οτι προμοταρω , μακρια απο εμενα τετοια πραγματα παρακαλω πολυ , τις εμπειριες μου απλα λεω απο τις φορες που εχω βρεθει μαζι της και αυτες με φειδω , δεν καυλαντιζω ουτε περιγραφω τις σεξουαλικες στιγμες που εχω μαζι της , και οπως εχω ξανα πει αυτα τα ξερει μονο το σεντονι , αυτα !!!!!!!!!Φίλε καλησπέρα επίσης, δεν ξέρω τους ρυθμούς της αλλά μην αμφισβητεις ότι πάνω απο όλα ειναι εμπορας. Δεν το κατακρινω. Το πόσο ισορροπει μεταξυ αυτου κσι ό,τι άλλου δεν το γνωρίζω...
μην χαλας το spamaρισμα αγαπητε,εχω παρει 3 ευρω σπορια για να διαβασω,μην πανε χαμενα (τα 3 ευρω)Η πιο καλη απαντηση στο ερωτημα σου ειναι να βρεθεις μαζι της , ετσι θα εχεις ιδια γνωμη γιατι αν πω και αλλα θα θεωρηθω οτι προμοταρω , μακρια απο εμενα τετοια πραγματα παρακαλω πολυ , τις εμπειριες μου απλα λεω απο τις φορες που εχω βρεθει μαζι της και αυτες με φειδω , δεν καυλαντιζω ουτε περιγραφω τις σεξουαλικες στιγμες που εχω μαζι της , και οπως εχω ξανα πει αυτα τα ξερει μονο το σεντονι , αυτα !!!!!!!!!
Παλικαρι , δυστυχως εχασες και τα σπορια και οτι δεν προκειται να ξανα γραψω , περαστικα σου !!!! κριμα χαχαμην χαλας το spamaρισμα αγαπητε,εχω παρει 3 ευρω σπορια για να διαβασω,μην πανε χαμενα (τα 3 ευρω)
Πεστα τρελέ μουΣτο μήνυμα μου ζητάω το τηλ της Γιατί στις αγγελιες τις δεν μπορώ να το βρω όπως και πόλοι άλλοι όπως είδα. Σε όλους τους άλλους Γιατί δεν την λες ? Δεν κατάλαβα ρε φιλαράκι Γιατί θα πρέπει να έχω ένα βαρβάτο βιογραφικό για να σε πείσω? Ότι πρέπει να είναι real?. λοιπόν χαλαρώστε λίγο μερικοί εδώ μέσα που την έχετε δει Σεριφηδες του forum . Εδώ είμαστε για να ενημερώσουμε φίλους σε ότι θέματα που τους ενδιαφέρουν αν ξερουμε , εγώ λοιπόν Ότι θα γράφω και οπότε θέλω είτε είναι μια φορά τον χρόνο είτε μια στα πέντε χρονια ,ότι με ενδιαφέρει και οπότε με ενδιαφέρει θα στέλνω. Σορυ που δεν ξημερωβραδυαζομαι εδώ μέσα για να σου γεμίσω το μάτι ότι έχω μηνύματα και κριτικές.
Στο μήνυμα μου ζητάω το τηλ της Γιατί στις αγγελιες τις δεν μπορώ να το βρω όπως και πόλοι άλλοι όπως είδα. Σε όλους τους άλλους Γιατί δεν την λες ? Δεν κατάλαβα ρε φιλαράκι Γιατί θα πρέπει να έχω ένα βαρβάτο βιογραφικό για να σε πείσω? Ότι πρέπει να είναι real?. λοιπόν χαλαρώστε λίγο μερικοί εδώ μέσα που την έχετε δει Σεριφηδες του forum . Εδώ είμαστε για να ενημερώσουμε φίλους σε ότι θέματα που τους ενδιαφέρουν αν ξερουμε , εγώ λοιπόν Ότι θα γράφω και οπότε θέλω είτε είναι μια φορά τον χρόνο είτε μια στα πέντε χρονια ,ότι με ενδιαφέρει και οπότε με ενδιαφέρει θα στέλνω. Σορυ που δεν ξημερωβραδυαζομαι εδώ μέσα για να σου γεμίσω το μάτι ότι έχω μηνύματα και κριτικές.
αν το εμαθες το θελω κ'γω το τηλ,θα το πουλαω 10 ευρω σε καθε εναν που το ζηταει.κατσε τωρα που γυρισε σελιδα να το γραψω πρωτος.
βαλτο σε δημοπρασια ...αν το εμαθες το θελω κ'γω το τηλ,θα το πουλαω 10 ευρω σε καθε εναν που το ζηταει.
Νηστεια μονο τη Μεγαλη Εβδομαδα. Ειναι νωρις ακομα.τι εγινε παιδια ...?
τι παθατε και δεν ζητατε τηλεφωνο σημερα ...?
ειναι λογο νηστειας η κατι αλλο ...?
λοιπον θα κανω γκαλοπ.αν το εμαθες το θελω κ'γω το τηλ,θα το πουλαω 10 ευρω σε καθε εναν που το ζηταει.