Και είχες κλείσει και δωμάτιο πριν στο ακυρώσει;φιλαρακι απο μενα τελος το κοριτσι εδω και πολυ καιρο. εδω εγω πλεον σε αυτο το νημα απλα τρολαρω και χαζευω.
παρακατω σου αντιγραφω πμ που ανταλλαξα με αξιολογο και εγκυρο μελος εδω,οταν με ρωτησε για την Ιωαννα πριν μια εβδομαδα να του πω τις εντυπωσεις μου αν την ειδα.
ας το εχουν υπ οψιν τους κι ολοι οι αλλοι υποψηφιοι γαμιαδες που ζητανε τηλεφωνο,τι μπορει να συμβει,αφου το βαζω και δημοσια τωρα.
αν θελει ας το επιβεβαιωσει κι ο ιδιος οσον αφορα την ημερομηνια για να μην υπαρχουν αμφιβολιες απο κανεναν.
''ειχαμε κλεισει ραντεβου οταν πρωτοανοιξε το νημα,το οποιο και μου το ακυρωσε κυριολεκτικα τελευταια στιγμη,χωρις να αναφερει καποια δικαιολογια.
δεν την ρωτησα ουτε εγω,δεν με νοιαζουν τα προσωπικα της.
μονη της τοτε που εγινε αυτο μου προτεινε το επομενο σαββατοκυριακο.
ειπα οκ και συμφωνησαμε να επιβεβαιωσουμε μια μερα πριν.
εστειλα (στο βαιμπερ ολα αυτα) μηνυμα επιβεβαιωσης,το διαβασε και δεν μπηκε καν στον κοπο να απαντησει.
η αληθεια ειναι οτι εχουν πεσει ολοι σιγουρα πανω της,αλλα η συμπεριφορα της αυτη μονο σοβαρη δεν μπορει να χαρακτηριστει.
της εδωσα και τριτη ευκαιρια μετα απο καιρο,κανονισαμε και για τριτη φορα και παλι τα ιδια εκανε ζητωντας μου χιλιες συγνωμες ξανα και λεγοντας μου οτι της ετυχε κατι εκτακτο στη δουλεια και αλλα τετοια.
μετα απ αυτο δεν ξαναασχοληθηκα.
ειναι τελειως αναξιοπιστη για μενα.
ολοι εχουμε δουλειες,ολοι εχουμε οικογενειες,ολοι προσπαθουμε να κλεψουμε χρονο να αλητεψουμε,αλλα οπως δειχνουν τα πραγματα,η Ιωαννα δεν το καταλαβαινει.
αυτα.''
ευτυχως για μενα που ειμαι παλια πουτανα ομως και παντα εχω καποια καβατζα και δεν εμεινα αχυστος και τις τρεις φορες.
κι αφου το εφερε η κουβεντα λοιπον,να ευχαριστησω και δημοσια το κοριτσι που δεν με κρεμασε οπως η Ιωαννα.
Ελπιδακι μου σε ευχαριστω πολυ και για τις δυο φορες που βρεθηκαμε πραγματικα τελευταια στιγμη για τους λογους που ξερεις κι εσυ.
ξερω οτι μας διαβαζεις εδω και γελας με τα κατορθωματα και τα παθηματα μας.
να εισαι καλα και μεινε απλα οπως εισαι και τα ξαναλεμε συντομα. τα φιλια μου.
και για την ιστορια και μονο και για να κλεισει η υποθεση ,η τριτη φορα ηταν επισκεψη στο Λ23 οπου τιμησα το κωλαρακι της Κατιας που ολοι ξερετε.
Εμένα πάλι διάβασε το πμ εδώ, μου απάντησε μετά από μέρες ρωτώντας με ποσο χρόνων είμαι και προφανώς δεν ημουν στο target group της καθώς δεν απάντησε έκτοτε..