Ragnar Bjornson
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 8
- Like
- 782
- Πόντοι
- 300
Σε ευχαριστώ πολύ που δεν έδωσες καμία αξία στη συζήτηση, αλλά διάλεξες να είσαι ένα παράσιτο που ρουφα μόνο από τους άλλους.Χαχαχαχαχαχαχα
Σε ευχαριστώ πολύ που δεν έδωσες καμία αξία στη συζήτηση, αλλά διάλεξες να είσαι ένα παράσιτο που ρουφα μόνο από τους άλλους.Χαχαχαχαχαχαχα
Εγώ ?....δεν διαβάζεις το νήμα ....έχεις απορία γιατί δεν απαντά στο βαιμπερ...λίγες σελίδες εάν διαβάσεις θα καταλάβεις ...Σε ευχαριστώ πολύ που δεν έδωσες καμία αξία στη συζήτηση, αλλά διάλεξες να είσαι ένα παράσιτο που ρουφα μόνο από τους άλλους.
Εγώ ρουφάω από άλλους ... τι....???Εγώ ?....δεν διαβάζεις το νήμα ....έχεις απορία γιατί δεν απαντά στο βαιμπερ...λίγες σελίδες εάν διαβάσεις θα καταλάβεις ...
Δεν απανταει γιατι την κανανε φιρμα εδω μεσα φιλε. Μην ασχολεισαι καν,ψαξε αλλες. Εγω αυτο κανω.Γνωρίζει κανένας αν έχει πάει διακοπές ή κάτι τέτοιο και δεν απαντάει στο viber ;
Διάβασα τις τελευταίες δέκα, να κάθομαι να διαβάζω παραπάνω δεν πρόκειται, έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω.Αυτο όμως είναι δικιά μου υπόθεση, εγώ έκανα μία ερώτηση ελπίζοντας στην πολιτισμένη απάντηση κάποιου ανθρώπου, αντί αυτού γελάς μαζί μου. Εγώ θα συνεχίσω αυτό που κάνω αλλά με εκνευρίζει που υπάρχει μία κουλτούρα του να εκμεταλλευομαστε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα αντί να βοηθιομαστε.Εγώ ?....δεν διαβάζεις το νήμα ....έχεις απορία γιατί δεν απαντά στο βαιμπερ...λίγες σελίδες εάν διαβάσεις θα καταλάβεις ...
Δεν βλέπω να σου απάντησε κανένας ...και φυσικά το γέλιο δεν ήταν για το δικό σου ποστ ....αλλά για το ποστ....είναι γνωστό τι γίνεται με την Ιωάννα απαντά όταν θέλει όπου θέλει εάν έχει χρόνο ...εάν σε κάλυψαν οκΔιάβασα τις τελευταίες δέκα, να κάθομαι να διαβάζω παραπάνω δεν πρόκειται, έχω πιο σημαντικά πράγματα να κάνω.Αυτο όμως είναι δικιά μου υπόθεση, εγώ έκανα μία ερώτηση ελπίζοντας στην πολιτισμένη απάντηση κάποιου ανθρώπου, αντί αυτού γελάς μαζί μου. Εγώ θα συνεχίσω αυτό που κάνω αλλά με εκνευρίζει που υπάρχει μία κουλτούρα του να εκμεταλλευομαστε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα αντί να βοηθιομαστε.
Τώρα με καλυψες ναι,σε ευχαριστώΔεν βλέπω να σου απάντησε κανένας ...και φυσικά το γέλιο δεν ήταν για το δικό σου ποστ ....αλλά για το ποστ....είναι γνωστό τι γίνεται με την Ιωάννα απαντά όταν θέλει όπου θέλει εάν έχει χρόνο ...εάν σε κάλυψαν οκ
Εάν είδες τι ποσταρο που ποσταρο θα κατάλαβες ότι έχω ένα ιδιαίτερο στυλ ...μόνο αυτόΤώρα με καλυψες ναι,σε ευχαριστώ
Λύσσα με τις διακοπές εάν δεν σας απαντάει στο 2λεπτο.Παίδες, ξέρει κανείς αν κάνει ραντεβού ή Ιωάννα αυτό το καιρό ή είναι σε διακοπές;
Eδω ειναι , εχει γινει κουκλα το κορμι της απο το μαυρισμα , εχθες περασα μαζι της ΟΝΕΙΡΟ !!!!!Γνωρίζει κανένας αν έχει πάει διακοπές ή κάτι τέτοιο και δεν απαντάει στο viber ;
Μπράβο ρε μεγαλε!Eδω ειναι , εχει γινει κουκλα το κορμι της απο το μαυρισμα , εχθες περασα μαζι της ΟΝΕΙΡΟ !!!!!
Φιλαρακο μου , να παρεις πισω πορτα δεν ξερεις τι χανεις , μια φορα και μετα δεν θα ξεκολλας !!! θα αρχισεις να θελεις και ξανα και ξανα........................ !!!!!!!!!!!!!Μπράβο ρε μεγαλε!
Πάντα στα γούστα!!!!
Είμαι μουνοδουλος εγώ!Φιλαρακο μου , να παρεις πισω πορτα δεν ξερεις τι χανεις , μια φορα και μετα δεν θα ξεκολλας !!! θα αρχισεις να θελεις και ξανα και ξανα........................ !!!!!!!!!!!!!
Μια φορά γαμας κωλο γυναίκας, τη δεύτερη δε βρίσκεις γυναίκα, ε ας γαμησουμε κανένα κροσακι...Φιλαρακο μου , να παρεις πισω πορτα δεν ξερεις τι χανεις , μια φορα και μετα δεν θα ξεκολλας !!! θα αρχισεις να θελεις και ξανα και ξανα........................ !!!!!!!!!!!!!
Τύπε μου, κι εγώ της έστειλα στο Viber την Τρίτη και έχει μείνει αδιαβαστο το μύνημα. Το κινητό που μου είχε στείλει λήγει σε 014. Μήπως έχει αλλάξει τηλέφωνο η κοπέλα?Eδω ειναι , εχει γινει κουκλα το κορμι της απο το μαυρισμα , εχθες περασα μαζι της ΟΝΕΙΡΟ !!!!!