apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.476
- Πόντοι
- 456
Καλησπερα , το τηλεφωνακι σου σε προσωπικο μηνυμα εαν ειναι δυνατον και εαν εχεις viber , ευχαριστω .!!!
Δυστυχώς δεν είμαι admin.Αν μπορεί κάποιος admin να με βοηθήσει με το άνοιγμα της καρτελας κριτικών?
Καλησπέρα Ιωάννα καυλα είσαι μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα Γαι πληροφορίεςΑν μπορεί κάποιος admin να με βοηθήσει με το άνοιγμα της καρτελας κριτικών?
θα στειλεις τηλΚαλησπέρα Ιωάννα καυλα είσαι μπορείς να μου στείλεις προσωπικό μήνυμα Γαι πληροφορίες
Avant garde θαυμαστός προάγγελος αποδοχήςΚαλημέρα ?
εσυ μπορεις να στειλεις τηλ επικοινωνιας;Μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το άνοιγμα καρτελας κριτικών?
Στείλε τηλ να σε πάρω τηλ να σου πω πως γίνεται ?Μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το άνοιγμα καρτελας κριτικών?
Δεν νομίζω απο εδώ να σε βοηθήσουν...Μάλλον πρέπει να μπεις εδώ https://www.bourdela.com/contact/ και να ζητήσεις αυτό που θες και να σου αλλάξουν ιδιότητα απο "μέλος" σε "call girl"Μπορεί καποιος να με βοηθήσει με το άνοιγμα καρτελας κριτικών?
γιαυτο λεω πως θα σε βρουμεΕπισης ήδη έχω κάνει 3 ραντεβού ο ενας απο αυτους αποδείχτηκε (. . . . .) το αφηνω σε εσάς τον χαρακτηρισμο
Ειχα με έναν ραντεβού τον pappou99 ( αν δεν επιτρέπεται το όνομα να το σβήσει κάποιος διαχειριστής)
Θ πω μια τυχαία ωρα πχ 17:00 ωρα σημερα μου στέλνει μήνυμα στις
16:05 ότι σε 20 λεπτα του λέει το gps φτάνει στο ξενοδοχείο
Ωρα αφηξης δηλαδή 16:25
αφού εφτασε η ώρα του ραντεβού δεν απαντούσε στα μηνύματα
Τον κάλεσα 3 φορές στο κινητο του καλούσε δεν το σηκωνε εννοείται δεν τον είδα ποτέ τελικά.
Αν είναι 1ας στους 3ς επιβεβαίωμενος (. . . . . )
Και μου δημιουργεί τέτοια ψυχολογική φθορά με αυτά τα στατιστικά δεν με βλέπω καλά
Περιμενω από εσας να γεμίσετε το κενο του χαρακτηρισμου στις τελίτσες...