alexandros 85
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.815
- Πόντοι
- 1.206
Τι κερδίζει ο νικητής;Θα εχει και τζοκερ στο τελος;
Τι κερδίζει ο νικητής;Θα εχει και τζοκερ στο τελος;
Τη Ιωαννα. δευτερο νουμερο 4Τι κερδίζει ο νικητής;
εδω εισαι ...6912345780 ...Καθε ημερα θα γραφω εν ανουμρο απο το τηλεφωνο της Ιωαννας . οποιος καταφερι να το βρει θα παρι Ιωαννα. Λοιπον αρχιζω 0
Καλησπέρα ιωαννα θα μπορούσα να έχω το τηλ σου ;Καλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα
καυλημέραΗ καλή μέρα από το πρωι φαίνεται
Ωραίος Πάτος!!!Όπως και η κώλο.. Μέρα
Αν σε δω σήμερα ναι...Η καλή μέρα από το πρωι φαίνεται
Θα συναντησω το κοριτσι και απλα να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω ειμαι του ματσα μουτσα , gfe αλλα δεν θα πω οχι σε αυτο τον υπεροχο πωπο... αχ βαχ να ημουν νεωτερος ... θα τα πουμε συντομα κοριτσι ομορφοτο νου σας ρεμαλια μη το χαλασετε το κοριτσι.....μιλαμε για ατομο εξω καρδια ....το ζει και το ευχαριστιεται(διαφορετικα της αξιζει οσκαρ ερμηνειας)....μικροκαμωμενο κορμι αλλα οχι ξερακιανο....απιστευτη αισθηση και στις δυο τρυπουλες της.....δεν κλεβει λεπτο....για τα δικα μου γουστα ειναι οτι πρεπει.....τολμω να πω οτι βρηκα το στανταρακι μου.....
ξαναλεω ,το νου σας ρεμαλια μην το τρομαξουμε το κοριτσι......κι αν σας τυχει κατι η το μετανοιωσετε στητελικη στειλτε ενα γαμωμηνυμα,δε θα σας πεσει ο κωλος...ειναι ανθρωπος με κατανοηση.....
Θα συναντησω το κοριτσι και απλα να πω οτι συμφωνω απολυτα μαζι σου. Εγω ειμαι του ματσα μουτσα , gfe αλλα δεν θα πω οχι σε αυτο τον υπεροχο πωπο... αχ βαχ να ημουν νεωτερος ... θα τα πουμε συντομα κοριτσι ομορφο
Αυτά είναι.Όπως και η κώλο.. Μέρα
Άσε το βρήκα ... με τα δύο νούμερα που έβαλες πες αν θες να στο στείλω σε πμ για επιβεβαίωσηΤη Ιωαννα. δευτερο νουμερο 4
Τρικαλινό;Έχει ένα ποπό πωπωωωωωωω