erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Μπα Αλασκα.Στα ΒΟΡΕΙΑ που ?? ΠΡΙΑΜΟΣ ??
Μπα Αλασκα.Στα ΒΟΡΕΙΑ που ?? ΠΡΙΑΜΟΣ ??
Καλησπερα Ιωαννα! Τοσο καιρο παρακολουθω το site και με εκανες να φτιαξω λογαριασμο... Στειλε μου και μενα το τηλεφωνο σου οποτε μπορεις!Στα βόρεια θα είμαι την Τετάρτη για όποιον θέλει
ναξερες ποσο λιγοι ανθρωποι χρησιμοποιουν το μυαλουδακι τους .Συγγνωμη ρε παιδιά. Ποια από τις λέξεις "προσωπικό μήνυμα" χρειάζεται επεξηγηση;
Γράφει η κοπέλα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα και από κάτω ποσταρετε "στείλε τηλ".
Αν δεν είναι σαφές τι είναι το προσωπικό μήνυμα ευχαρίστως να το διευκρινίσουμε.
Μην περιμένεις άμεση απάντηση εφόσον ο χρόνος της Ιωάννας είναι απο ότι φαίνεται περιορισμένος...Έστειλες 3-4 μνμ ,θα απαντήσεικαλησπερα . Φαινετε οτι υπαρχει θεμα επικοινωνιας λογω φορτου εργασιας αλλα υπαρχει ελπιδα να απαντησει για ραντεβου καποια στιγμη ; Εχω στειλει σιγουρα 3-4 φορες να ζητησω ραντεβου αλλα ανταποκριση καμια . Μηπως να μην ξαναπροσπαθησω ; Ευχαριστω κ καλο μεσημερι ..
Κριμα , δεν πηρες χαμπαρει οτι ηταν εκει πριν μερες !!!!!!!! τωρα στην αλλη βολτα νοτια !!!!! χαχαχΣτα νότια έλα Ιωάννα, είμαστε πιο ζεστοί εμείς.. Χιχι
Εχεις δικιο φιλε απλα καποια ατομα, σαν εμενα πχ δεν εχουν ακομα την δυνατοτητα να στειλουν προσωπικα μηνυματα.Συγγνωμη ρε παιδιά. Ποια από τις λέξεις "προσωπικό μήνυμα" χρειάζεται επεξηγηση;
Γράφει η κοπέλα στείλτε μου προσωπικό μήνυμα και από κάτω ποσταρετε "στείλε τηλ".
Αν δεν είναι σαφές τι είναι το προσωπικό μήνυμα ευχαρίστως να το διευκρινίσουμε.
@Ioanna34 μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο σου γιατί δεν μπορώ να σου στείλω pm; ΕυχαριστώΣτα βόρεια θα είμαι την Τετάρτη για όποιον θέλει
Θελω κι εγω κυρια Ιωαννα ! Μη με ξεχνας! Εστειλα και ΠΜ!Ιωάννα θέλω ένα ραντεβού μαζί σου σα τρελός ..
Δε σε λεμε.....λεμε!!!!!!!!!Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε πως στέλνουμε πμ γιατί δεν βρίσκω τροπο
εγω που δεν μπορω να στειλω μηνυμα.....?Όποιος ενδιαφέρεται να στείλει εδώ προσωπικό μήνυμα έτσι ώστε να μπορεσουμε να κανονισουμε κάποιο ραντεβού