Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Οκ..πιστευω ομως οτι μεχρι να παρουμε το τηλεφωνο τις θα κατεβαινει !!!Δε κατεβαίνει προς παρών νότια
Οκ..πιστευω ομως οτι μεχρι να παρουμε το τηλεφωνο τις θα κατεβαινει !!!Δε κατεβαίνει προς παρών νότια
Ε θα κατέβει που θα πάει, θα τον φάειΟκ..πιστευω ομως οτι μεχρι να παρουμε το τηλεφωνο τις θα κατεβαινει !!!
κι εγω εχω παει 5 φορες αλλα δεν το κανω θεμα2η συναντηση με την κοπελα μολις τελειωσε οτι καλυτερο η ιωαννα, ειναι αυθεντικος ανθρωπος πραγματικα σε οσα συζητας μαζι της (εχω παει με καμια 15αρια callgirl).για την συναντηση δν εχω να πω κατι τα εχουν πει οι υπολοιποι!ενα πραγμα μονο για οσους περιρμενετε η δν λαμβανετε απαντηση θα σας βολεψει ολους ετσι μ ειπε!το ζει φουλ κ γιαυτο κανει λιγες συναντησεις την μερα.υπομονη κ επιμονη συναγωνιστες κ θα δικαιωθειτε!καλα γαμησια κ καλα να περναμε ολοι κ ολες!
Και δεν μου λες ρε παληκαρι. Πρωτα γραφτηκες ή πρωτα πηδηξες και ειπες " ας γραφτω να ενημερωσω τα ρεμαλια ".Συνάντηση σήμερα με το κορίτσι, για να μπει καλά ο μήνας και η άνοιξη. ?
Της τον έβαλα με τον καλύτερο τρόπο.
Το νου σας ρεμάλια το κορίτσι είναι τεφαρίκι μην το χάσουμε.
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω κριτική.
Αληθεια λέει!Συνάντηση σήμερα με το κορίτσι, για να μπει καλά ο μήνας και η άνοιξη. ?
Της τον έβαλα με τον καλύτερο τρόπο.
Το νου σας ρεμάλια το κορίτσι είναι τεφαρίκι μην το χάσουμε.
Μόλις βρω λίγο χρόνο θα ανεβάσω κριτική.
Τηλέφωνο μπορείς να μου δώσεις;Λίγο πολύ παντού δηλαδή.
Που δλδ??Αληθεια λέει!
Ήταν όντως πολυ έντονο ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυριο θα είμαι στα Νοτια για όποιον τον βολεύει
Κωλάρα καλά στημένη ποτέ δεν μένει παραπονεμένη.Καλημέρα ?
Νοτια που λες?Αληθεια λέει!
Ήταν όντως πολυ έντονο ?
Kαλησπέρα Ιωάννα! Για ραντεβού στο Μπιλ, όταν έχεις χρόνο, στείλε μου το τηλέφωνο σου. Σ' ευχαριστώ πολύ!
Φίλε μου αν έχεις το τηλεφωνώ της σε παρακαλώ στείλτε μουΚαλησπέρα @Ioanna34 θα ήθελα το τηλ σου για να κανονίσουμε ραντεβού.
Καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις το τηλεφωνώ σου ; ΕυχαριστώΑληθεια λέει!
Ήταν όντως πολυ έντονο ?
Μόλις βρήκα....Απ όσο γνωρίζω με βάση τη δική μου εμπειρία προφανώς προτιμά τα ξενοδοχεία του κέντρου (οχι μονο το Bill) αλλά επειδή ειναι πολυ περιορισμένες οι ώρες που κάνει ραντεβού είναι θέμα προγραμματισμού του χρόνου της.
Μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί μονο στο Bill αλλά δεν ισχύει ως γενικός κανόνας.
Το μονο σίγουρο είναι πως εκτός αν ακυρώσει κάποιος δε βρίσκεις ραντεβου για την ιδια μερα
Μόλις βρήκα....
Και κάνεις παράθεση το μήνυμα μου για να μου πεις τι;Μόλις βρήκα....
Ότι αυτό που λες δεν ισχύει..Και κάνεις παράθεση το μήνυμα μου για να μου πεις τι;
ΕπιτέλουςΑληθεια λέει!
Ήταν όντως πολυ έντονο ?
Αστοχο τελειως αυτο που λες... ο Alkis@ τα λεει σωστα !!!Ότι αυτό που λες δεν ισχύει..