Count Montechristo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 481
ΣΩΣΤΌΣ!!!!!!
Διαθεσιμότητα μεσημέρι μεχρι 20:00. Μετά μαζεύομαι νωρίς στο σπίτι. Είμαι και παιδί των αρχών και της οικογένειαςεχω ευελικτο ωραριο.
δεν πιστευω να εισαι κι εσυ σαν την Ιωαννα ομως.
προγραμα τιμη ...?Για ποιον από τους δύο; Δεν είμαι διαθέσιμος.
νομιζουν οτι αν παρουν το τηλεφωνο οτι θα πηδηξουν κιολας.Παιδιά, ακούω από πολλούς να σας δώσουν το τηλέφωνο της κοπέλας. Ζητήστε το από εκείνη και θα σας δώσει. Υπομονή, όλοι θα πάρουμε. Εάν ήθελε να το έχετε, θα το είχατε. Είναι θέμα σεβασμού στην κοπέλα. Τι λύσσα σας έχει πιάσει; Ιωάννα, συνέχισε έτσι κοπέλα μου. Ίσως μια μέρα έρθει και η δική μου η σειρά.
μπορει και να τα βρουμε τοτεΔιαθεσιμότητα μεσημέρι μεχρι 20:00. Μετά μαζεύομαι νωρίς στο σπίτι. Είμαι και παιδί των αρχών και της οικογένειας
δεν υπαρχει λογος να δωσεις εσυ σε καποιον το τηλ της κοπελας ...Κύριοι, δεν είναι πως δε θέλω να σας εξυπηρετήσω απλά δε μου επιτρέπεται. Δεν επαφίεται στη δική μου βούληση να δώσω το τηλέφωνό οποιασδήποτε κοπέλας. Πρέπει να έχω την συγκατάθεση της προς τούτο.
Επίσης να έχετε υπόψη το εξής. Η κοπέλα εργάζεται. Νομίζω πως το κάνει πιο πολύ για την καβλα παρά για οτιδήποτε άλλο. Πράγμα που σημαίνει πως, τουλάχιστον αυτή την εποχή, προτιμά να κάνει λίγα ραντεβού και να το διασκεδάζει παρά να τρέχει και να μην προλαβαίνει. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Ποιος τα λέει αυτά τα πράγματα Ιωάννα... κακός κόσμος γεμάτος ζήλια...Όποιος με βλέπει παχουλη χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο
Τώρα το ΠΣΚ που δεν θα κάνω ραντεβού θα απαντήσω στα μηνύματα μου εδω και από Δευτέρα θα έχω χρόνο για να γνωριστούμε από κοντά ?
Kατρινα η φοιτήτρια..?Φίλε κλαρίνο η κατρινα η φοιτήτρια για μένα ήταν η καλύτερη που έχω συναντήσει σαν ανεξάρτητη .Να είσαι Καλα .(απίστευτος χαρακτήρας ,τρομερό σώμα και καλή στο κρεβάτι ).
Καλό σου μεσημέρι Ιωάννα. Αν έχει την καλοσύνη, μπορείς να μου δώσεις το τηλέφωνό σου; Σ ευχαριστώ εκ των προτέρων.Όποιος με βλέπει παχουλη χρειάζεται επειγόντως οφθαλμίατρο
Τώρα το ΠΣΚ που δεν θα κάνω ραντεβού θα απαντήσω στα μηνύματα μου εδω και από Δευτέρα θα έχω χρόνο για να γνωριστούμε από κοντά ?
Κύριοι, δεν είναι πως δε θέλω να σας εξυπηρετήσω απλά δε μου επιτρέπεται. Δεν επαφίεται στη δική μου βούληση να δώσω το τηλέφωνό οποιασδήποτε κοπέλας. Πρέπει να έχω την συγκατάθεση της προς τούτο.
Επίσης να έχετε υπόψη το εξής. Η κοπέλα εργάζεται. Νομίζω πως το κάνει πιο πολύ για την καβλα παρά για οτιδήποτε άλλο. Πράγμα που σημαίνει πως, τουλάχιστον αυτή την εποχή, προτιμά να κάνει λίγα ραντεβού και να το διασκεδάζει παρά να τρέχει και να μην προλαβαίνει. Αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Σεβαστό. Απλά έχε κατά νου το εξής: Άλλες κοπέλες, amateurs και μη, κάνουν 5 ή 6 ραντεβού την ημέρα κι άλλες θέλουν να κάνουν 2 ραντεβού την ημέρα. Έτσι κρατούν περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο τα ραντεβού, δεν αγχώνονται και είναι πιο εύκολο γι' αυτές να το διαχειριστούν και να το απολαύσουν. Δε γεννήθηκα χθες ούτε είναι η πρώτη κοπέλα που παίρνω και μου λέει κάτι τέτοιο. Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα η παλιοσακαράκα....?"Νομίζω πως το κάνει πιο πολύ για την καβλα παρά για οτιδήποτε άλλο"
Τυπε γενικά σεβαστή η άποψη σου..
Αν ήταν έτσι θα έψαχνε άλλου η μπεμπα για καυλα..
Δεν θα ζητάγε ευρ@..
Ακόμα περιμένω το τηλέφωνο σου ..πόσο υπομονή πια...
Θα πηδηξουν απο τη χαρα τους. Κατι ειναι κι αυτονομιζουν οτι αν παρουν το τηλεφωνο οτι θα πηδηξουν κιολας.
δυστυχως λανθανουν ομως.
Τυπε η κάθε γυναίκα εδώ μέσα,πουλάει το κορμί της για χρήματα κ καλά κάνει..Σεβαστό. Απλά έχε κατά νου το εξής: Άλλες κοπέλες, amateurs και μη, κάνουν 5 ή 6 ραντεβού την ημέρα κι άλλες θέλουν να κάνουν 2 ραντεβού την ημέρα. Έτσι κρατούν περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο τα ραντεβού, δεν αγχώνονται και είναι πιο εύκολο γι' αυτές να το διαχειριστούν και να το απολαύσουν. Δε γεννήθηκα χθες ούτε είναι η πρώτη κοπέλα που παίρνω και μου λέει κάτι τέτοιο. Έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα η παλιοσακαράκα....?
Τώρα αν η κάθε κοπέλα ζητάει κάποια χρήματα για να δει κάποιον ή το κάνει ελεύθερα και χωρίς αντίτιμο εμένα δε μου λέει κάτι. Είναι πολλές που δεν ζητούν χρήματα για ραντεβού αλλά παίρνουν δώρα αυτοκίνητα. Είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση αυτή.