Count Montechristo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.665
- Πόντοι
- 481
Δεν είμαι αρχαίος slick, εγώ έχω Viber. Ο αριθμός που μου έδωσε εμφανίζεται να μην είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογήΘα πρέπει να έχεις και εσύ viber
Δεν είμαι αρχαίος slick, εγώ έχω Viber. Ο αριθμός που μου έδωσε εμφανίζεται να μην είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογήΘα πρέπει να έχεις και εσύ viber
Οκ. Να βοηθήσω ήθελα.Δεν είμαι αρχαίος slick, εγώ έχω Viber. Ο αριθμός που μου έδωσε εμφανίζεται να μην είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή
Εστειλες μηνυμα σε καποιον διαχειριστη?Αν μπορεί κάποιος διαχειριστής να βάλει το προφίλ μου σαν call girl γιατί σαν απλό μέλος μπορω να στέλνω μηνύματα στον κάθε ένας σας με το τηλέφωνο μου 1 μήνυμα κάθε 3 λεπτά
Ναι φίλε μου, κατανοητό. Δεν παρεξηγήθηκα μαζί σου. Τουναντίον. ?Οκ. Να βοηθήσω ήθελα.
Σίγουρα μιλάμε για πιστόλιΑν ειναι και αγριόγατα στο κρεβάτι ακόμα καλύτερα!
Μόνο στον στον @antisthenisΕστειλες μηνυμα σε καποιον διαχειριστη?
Καλημέρα Κανονικά έλαβα το sms σου τον σωστό αριθμό έχεις κοίτα καλύτερα να με βρεις γιατι χρησιμοποιω viber κανονικαΔεν είμαι αρχαίος slick, εγώ έχω Viber. Ο αριθμός που μου έδωσε εμφανίζεται να μην είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή
Γεια , οντος εχει προβλημα με το viber της και προσπαθει να βρει τι φταιει , αυτος ειναι και ο μοναδικος λογος που υπαρχει αυτη η ανακατοσουρα .Δεν είμαι αρχαίος slick, εγώ έχω Viber. Ο αριθμός που μου έδωσε εμφανίζεται να μην είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή
Σωστός!Όλα δουλεύουν μια χαρά απάνω της και το τηλέφωνο και το viper και άλλα πολλά φαντάζομαι..
Αλλά λόγο κανονικής της δουλειάς κάπου κάνει κράτη για να μπορεί να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμά της
Οτι αρχιζει ωραια τελειωνει με πονοοοοοεπιβεβαιωνω κι εγω το θεματακι με το προβλημα επικοινωνιας που εχει η κοπελλα.
αλλωστε δεν ειναι η μονη.
προσωπικα με <<εστησε>> δυο φορες,εννοωντας οτι μου ανεβαλλε ραντεβου μη απαντωντας ενω ειχε δει τα μηνυματα και τις δυο φορες.
θα υπαρξει αλλη μια ευκαιρια απο μενα,αλλα μετα καιγεται αν εχουμε παλι τα ιδια.
υγιαινετε.