Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Τελικά γάμησες?Σου επιστρεφω ολες τις εξυπναδες και τις μαλακισμενες θεωριες που ανεπτυξες , μου επιβεβαιωσες ποσο κομπλεξικος εισαι .!!!!!!!! και για να το καταλαβεις πρωτον μου το εδωσε καποιος απο εδω μεσα ( ακομπλεξαριστος ) και καπακι μου το εστειλε και εκεινη , και για το αληθες της ιστοριας σου γραφω τα 3 τελευταια νουμερα της 014, εσυ που την πειρες με το νου σου γραψε μου τα 2 πριν τα 3 τα δικα μου για να μας αποδειξεις το αντιθετο !!!!!!!!!!! περαστικα σου .
Σου επιστρεφω ολες τις εξυπναδες και τις μαλακισμενες θεωριες που ανεπτυξες , μου επιβεβαιωσες ποσο κομπλεξικος εισαι .!!!!!!!! και για να το καταλαβεις πρωτον μου το εδωσε καποιος απο εδω μεσα ( ακομπλεξαριστος ) και καπακι μου το εστειλε και εκεινη , και για το αληθες της ιστοριας σου γραφω τα 3 τελευταια νουμερα της 014, εσυ που την πειρες με το νου σου γραψε μου τα 2 πριν τα 3 τα δικα μου για να μας αποδειξεις το αντιθετο !!!!!!!!!!! περαστικα σου .
Τελικά γάμησες?είδες με υπομονή το πήρες το τηλΣου επιστρεφω ολες τις εξυπναδες και τις μαλακισμενες θεωριες που ανεπτυξες , μου επιβεβαιωσες ποσο κομπλεξικος εισαι .!!!!!!!! και για να το καταλαβεις πρωτον μου το εδωσε καποιος απο εδω μεσα ( ακομπλεξαριστος ) και καπακι μου το εστειλε και εκεινη , και για το αληθες της ιστοριας σου γραφω τα 3 τελευταια νουμερα της 014, εσυ που την πειρες με το νου σου γραψε μου τα 2 πριν τα 3 τα δικα μου για να μας αποδειξεις το αντιθετο !!!!!!!!!!! περαστικα σου .