b0b
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.727
- Πόντοι
- 216
Εκεί είναι τώρα ....η εκεί είναι το τηλέφωνο
Δέν ξέρω τι έχει κάνει σε άλλους αλλά σε εμένα από το τηλέφωνο νάι μέ ρώτησε ποίος είμαι στο site.Δηλαδή επιδιώκει εξακρίβωση τηλεφώνου με nicknames;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΔέν ξέρω τι έχει κάνει σε άλλους αλλά σε εμένα από το τηλέφωνο νάι μέ ρώτησε ποίος είμαι στο site.
Μπορεί λόγω επειδή ήταν στα ξεκινήματα τής καί τώρα νά μην ρωτάει, πού νά ξέρω....
Το σωστό για εμένα είναι νά μην ρωτάει πριν τήν συνάντηση, μετά αν θέλει κάποιος από κοντά το λέει.
ναι οντως αν το κανει,κανονικα επρεπε μονο blind date με κλειστα ματια σε σκοτεινα κι ανηλιαγα μερη,αντε γιατι πολυ αερα πηρε ο κωλος τους οι βρωμοπ.....νεςΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ
Έτσι είναι!!! Όταν μπήκα στο σάιτ μέχρι να ξεθαρεψω και να μπω σε μια σειρά απλά διάβαζα. Πέρασε καιρός μέχρι να αρχίσω να ζητάω πληροφορίες η τηλέφωνα και φυσικά συμμετείχα και εγώ όπως μπορούσα και βοηθούσα αρκετά μέλη εδώΈτσι είναι και στο φινάλε ναι κάνουμε πλάκα με όλα τα νέα μελοι που μόλις γραφτούν αμέσως τηλέφωνα θέλουν πληροφορίες...κτλ....τα νήματα δεν είναι κλειδωμένα ...μπαίνεις διαβάζεις ....διαβάζεις κριτικές και αποφασίζει ο καθένας ....και αυτό που λένε πολλοί να βοηθάμε ο ένας τον άλλον....συνεχώς γίνεται αυτό εκεί που πρέπει!!!!!!
εχω στο λαπτοπ ενα αρχειο με το ΑΦΜ μου,ΑΜΚΑ,Αρ.Ταυτοτητας,Ε9,Αρ. Παροχης ΔΕΗ κλπ χρηστικα.Δέν ξέρω τι έχει κάνει σε άλλους αλλά σε εμένα από το τηλέφωνο νάι μέ ρώτησε ποίος είμαι στο site.
Μπορεί λόγω επειδή ήταν στα ξεκινήματα τής καί τώρα νά μην ρωτάει, πού νά ξέρω....
Το σωστό για εμένα είναι νά μην ρωτάει πριν τήν συνάντηση, μετά αν θέλει κάποιος από κοντά το λέει.
Το τηλέφωνό υπάρχει στο thread σε 4 διαφορετικά σημεία. Έχουν αναφερθεί και οι ακριβείς σελίδες.. και εσύ περιμένεις πμ.Δηλώνω ευθαρσώς ότι και εγώ ακόμα προσπαθώ να πάρω απάντηση από την Ιωάννα για τηλ αλλά παρ..ια μέντολες ακόμα....
Που θα πάει όμως .. κάποια στιγμή.....
1) τί λάπτοπ έχεις; Πρέπει νά είναι αξίας άνω τού 500ευρω αλλιώς νο....εχω στο λαπτοπ ενα αρχειο με το ΑΦΜ μου,ΑΜΚΑ,Αρ.Ταυτοτητας,Ε9,Αρ. Παροχης ΔΕΗ κλπ χρηστικα.
αμα ειναι να γαμησουμε,που να της το στειλω?
Φταίω τώρα να το βάλω το τηλ φάτσα φορά?Το τηλέφωνό υπάρχει στο thread σε 4 διαφορετικά σημεία. Έχουν αναφερθεί και οι ακριβείς σελίδες.. και εσύ περιμένεις πμ.
Δεν υπάρχει σωτηρία
Θέλετε το τηλ της Παναγιώταρου?1) τί λάπτοπ έχεις; Πρέπει νά είναι αξίας άνω τού 500ευρω αλλιώς νο....
2) τό Ε1 λείπει... απαράδεκτος
3) τελευταίο εκκαθαριστικό δεν βλέπω...
4) Με τί όχημα θά πάς στο ραντεβού? Αν δεν είναι μεγάλης αξίας δεν έχει ραντεβού.
5) βασικότατο.... τό τηλέφωνο που θά καλέσεις τό νούμερο τής νεαράς θά πρέπει νά είναι επίσης αξίας... άνω τόν 1000€ τόσος ντόρος γίνεται για τό τηλέφωνο τής Ιωάννας εσύ θά καλέσεις από καμιά μπακατελα? Τς τς τς ντροπής πράγματα
Γενικά κύριε αν δεν έχετε τά παραπάνω λυπάμαι δεν γαματε
Καλημέρα ΙωάνναΚαλησπέρα σε όλους ειμαι η Ιωάννα 34 ετών Ελληνιδα και μου αρέσει το σεξ αυτό το οποίο θα διαπιστώσει αμεσως οποίος με δει από κοντα.
Δεν έχω ενδοιασμούς ούτε και απωθημένα. Είμαι εδώ για να περάσουμε όλοι ομορφα και να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις μαζί... Όσο πιο εντονες τοσο το καλύτερο ?
Δεν ξέρω αν ειμαι στο σωστό νήμα έψαχνα το callgirls στην Αθήνα