Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Αν ήταν να περίμενα να γίνω σφίχτερμαν για να πάρω τέτοιο παιδί σαν το τεμάχιο στο thread, ακόμα θα ήμουν παρθένος ή θα έπαιρνα τα μπάζα, κάτω από την πινακίδα:
"Πολούντε Ηλυκά Ηκοδωμών"...

Ο δε τυπάκος που το χαίρεται, ανήκει στην κατηγορία που οι γυναίκες πάντα γουστάρουν.
Είναι η κατηγορία "γλυκούλης", αγγλιστί "cute"...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Αν ήταν να περίμενα να γίνω σφίχτερμαν για να πάρω τέτοιο παιδί σαν το τεμάχιο στο thread, ακόμα θα ήμουν παρθένος ή θα έπαιρνα τα μπάζα, κάτω από την πινακίδα:
"Πολούντε Ηλυκά Ηκοδωμών"...

Ο δε τυπάκος που το χαίρεται, επαφίεται στην κατηγορία που οι γυναίκες πάντα γουστάρουν.
Είναι η κατηγορία "γλυκούλης", αγγλιστί "cute"...

:2funny:

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Ελληνικα καταλαβαινεις? ανεφερα εγω πουθενα οτι ειναι ωραιος γκομενος? για αντοχες μιλησα..κατι που εκτιμαν οι γκομενες..τι να σε κανει αμα λαχανιαζεις στο 10 λεπτο και θες τεχνητες αναπνοες και 1 ωρα να συνελεθεις??

Ο ΜΟ διάρκειας στο σέξ είναι 15 λεπτά το πολύ. Άμα εσύ αντέχεις περισσότερο τράβα στο Σειρηνάκη να βρείς δουλειά. Εγώ μίλησα μόνο απο απόψεως εμφάνισης. Και απο εμφάνιση ο τύπος είναι μεγάλο μπάζο.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
συνηθως τετοια κομπλεξ (σαν τα προηγουμενα και αυτα εδω) τα βγαζουν αυτοι που ειναι αγαμητοι ή τα ψωνια που γαμανε μονο στον υπνο τους (ή ΜΟΝΟ με πληρωμη), οποτε καταλαβε εσυ ποιος ειναι μπαζο και σιγουρος για τον εαυτο του

Να μη μιλησουμε για IQ και λοιπα, ασ το, δεν!

:boff:

Αφού εσύ γαμάς ΚΑΙ έξω τι δουλειά έχεις σε ένα σάιτ πληρωμένου έρωτα; Όσο για τα άλλα σιγά μην κάτσω να απαντήσω σε ένα σκατόμυαλο τρολλάκι.

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και ξαναλέω ότι παρόλο το μπακακίλι, μπορώ και αντέχω 45λεπτο χωρίς να ψοφήσω.
Η αντοχή είναι για τους μαραθωνίους κι όχι για το σεξ.
Ο Ρασπούτιν για παράδειγμα ήταν καλόγερος για ρούχα (από εκεί και η ονομασία καλόγερος) και με χαλαρότατη μπάκα, αλλά στο σεξ άφησε εποχή.
Άλλο παράδειγμα που μπορώ να σου φέρω είναι τον κοιλούμπα Ron Jeremy.
Και επαναλαμβάνω, ότι το καλό σεξ επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό, καλού εργαλείου, καλής αιμάτωσης, απώλειας κόμπλεξ και αγάπης προς το αιδοίο.
Οι αντοχές είναι για τα 20,000 μέτρα βάδην. Στο σεξ, μέχρι τα πρώτα 30 λεπτά όλα γίνονται.
ολα γινονται? πιθανον..με τα στουντιοκοριτσα..η γκομενα ομως..η γκομενα σου..θελει 3-4 ωρες..να χασει το φως της..να τρεμουν τα ποδια της

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Θα διαφωήσω. Μπορεί να φαίνεται καλαμάκι από σουβλάκι, αλλά σου ξαναλέω ότι οι γυναίκες δε γουστάρουν τα βόδια από το Jo Weider, αλλά το Λάκη το Γλυκούλη από τη διπλανή πολυκατοικία, που τους βγάζει και λίγο το μητρικό ένστικτο.
Αν θέλαν Κόναν το Βάρβαρο, νοικιάζανε το extended Director's Cut, με το Συλβέστρο να έχει ακόμα σιδεράκια από χυτοσίδηρο...

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
ολα γινονται? πιθανον..με τα στουντιοκοριτσα..η γκομενα ομως..η γκομενα σου..θελει 3-4 ωρες..να χασει το φως της..να τρεμουν τα ποδια της

Εσύ δηλαδή μπορείς και γαμάς επι ώρες ε; Κάτι σαν πορνοστάρ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ο ΜΟ διάρκειας στο σέξ είναι 15 λεπτά το πολύ. Άμα εσύ αντέχεις περισσότερο τράβα στο Σειρηνάκη να βρείς δουλειά. Εγώ μίλησα μόνο απο απόψεως εμφάνισης. Και απο εμφάνιση ο τύπος είναι μεγάλο μπάζο.
15 λεπτα το πολυ ειναι για 17χρονα κοκορακια στο δευτερο γαμησι τους..(στο πρωτο 11 λεπτα)..αλλα ενταξει..δε χαλαμε εδω χατηρια..μπορεις να φανταζεσαι οτι εισαι ο καλυτερος!!

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
15 λεπτα το πολυ ειναι για 17χρονα κοκορακια στο δευτερο γαμησι τους..(στο πρωτο 11 λεπτα)..αλλα ενταξει..δε χαλαμε εδω χατηρια..μπορεις να φανταζεσαι οτι εισαι ο καλυτερος!!

Γαμιά μου εσύ! Ποιός Ζαφέιρης και μαλακίες...Α ρε Σειρηνάκη τι ταλέντα υπάρχουν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Κάπου είχα διαβάσει για ένα Γιαπωνέζο που έχει το ρεκόρ Γκίνες στη μαλακία με 16 ώρες. Γι αυτό θα λέει ο τύπος, γιατί καμία γκόμενα δεν αντέχει τριβή πάνω από 40 λεπτά, διότι η τριβή ως δύναμη στη φυσική ισχύει και στα τοιχώματα του αιδοίου.
Κοινώς μετά από κανά 30λεπτο, η απόλαυση γίνεται βασανιστήριο στο Γκουαντάναμο.
Τώρα πια, αν είσαι 15 και το σεξ είναι όνειρο ζωής, τότε οι 3 ώρες πρέπει να είναι μίνιμουμ, αφού το είπε και ο κολλητός που μόλις πήδηξε...

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Περασε απο το μυαλο σου οτι οι γυναικες μπορει να ψαχνουν αλλα  πραγματα απο εναν αντρα απο αυτα που νομιζεις οτι θελουν ?

Δεν θα ανοίξω κουβέντα τώρα για το τι θέλουν οι γυναίκες, γιατί θα μιλάμε μέχρι αύριο. Κάνεις δεν μπορεί να πεί με σιγουριά.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Κινητό, ακριβό ακίνητο, σπορ αυτοκίνητο, και πουλί ευκίνητο.
Τα υπόλοιπα δε μετράνε.

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εσύ δηλαδή μπορείς και γαμάς επι ώρες ε; Κάτι σαν πορνοστάρ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ειμαι τωρα το προβλημα σου? ή ο αλλος ο "χλεχλες"..που εινα σαν την "μαιμου" και γαμαει τη μουναρα..ε συγνωμη..το μπαζο ηθελα να πω

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
603
Πόντοι
5.845
Μπορεί να είναι μαιμού, αλλά να βαστάει μεγάλη μπανάνα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom