John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
και στην πραγματικοτητα ειναι ζευγαρι....
Είναι ανώμαλη η τύπισσα...
και στην πραγματικοτητα ειναι ζευγαρι....
Είναι ανώμαλη η τύπισσα...
δλδ εσυ τωρα περνισαι για μαγκας και μπρατσαρας?
Δεν είμαι μπρατσαράς, επειδή έχω τον Αρνόλδο για άβαταρ, αλλά πάω gym όμως. Και ΣΙΓΟΥΡΑ απο αυτό το απολιφάδι, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει αυτή την γκόμενα, είμαι
328 κλάσεις ανώτερος μαλακας, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες αλλά αυτό που είπες ότι είναι απλά πάνω από το μέσο όρο δεν παίζει φίλε...Δεν είμαι μπρατσαράς, επειδή έχω τον Αρνόλδο για άβαταρ, αλλά πάω gym όμως. Και ΣΙΓΟΥΡΑ απο αυτό το απολιφάδι, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει αυτή την γκόμενα, είμαι
328 κλάσεις ανώτερος, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...
Δεν είμαι μπρατσαράς, επειδή έχω τον Αρνόλδο για άβαταρ, αλλά πάω gym όμως. Και ΣΙΓΟΥΡΑ απο αυτό το απολιφάδι, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει αυτή την γκόμενα, είμαι
328 κλάσεις ανώτερος, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...
Η αλήθεια είναι ότι παρόλη τη μπάκα μου και τα κιλά μου έχω πάρει και καλύτερες και δεν εννοώ επί χρήμασιν.
Το παν είναι να έχεις χρήμα, ή επιτυχία στη ζωή, ή μπλα μπλα.
Οι κοιλιακοί είναι για τις 19χρονες και τις Barbie.
Στα 41 μου δε με κοιτάει κάμία για τους κοιλιακούς μου που είναι βασιλική με τρούλο, αλλά με το μπλα μπλα έχω ρίξει πολλά δίμετρα.
τσαμπα παλευεις με τα σιδερα τυπε και αλλοι λαπαδες γαμανε
:S :S :S :S :S
Κοιτα τυπε..παλαιστη των σιδερων..ο "τυπος" παραπανω..το "απολειφαδι" ντε..που γαμαει το "μπαζο"..συμμετεχει καθε χρονο σε 2-3 IronMan.. θες να μαθεις τι σημαινει αυτο σε αντοχες? ακομα και στο γαμησι?? μη δοκιμασεις καν να το ψαξεις..θα παθεις ιλιγγο και θα χουμε εμετους πανω στο πληκτρολογιο!!Με τα σίδερα παλέυω για μένα όχι για τις γκόμενες.
Κοιτα τυπε..παλαιστη των σιδερων..ο "τυπος" παραπανω..το "απολειφαδι" ντε..που γαμαει το "μπαζο"..συμμετεχει καθε χρονο σε 2-3 IronMan.. θες να μαθεις τι σημαινει αυτο σε αντοχες? ακομα και στο γαμησι?? μη δοκιμασεις καν να το ψαξεις..θα παθεις ιλιγγο και θα χουμε εμετους πανω στο πληκτρολογιο!!
Στα @@ μου που συμμετέχει. Σημασία έχει οτι είναι σα το κώλο της μαιμούς. Τράβα βρές τον να κανέτε διαγωνισμό και μη μου ζαλίζετε τα @@ και εσύ και όσοι τον θεωρούν ωραίο γκόμενο.
ε ναι τυπε,αμα δεν ειναι ο αλλος σαν τον χουλκ,δεν γινεται να γαμαει τετοια μουνια
Ελληνικα καταλαβαινεις? ανεφερα εγω πουθενα οτι ειναι ωραιος γκομενος? για αντοχες μιλησα..κατι που εκτιμαν οι γκομενες..τι να σε κανει αμα λαχανιαζεις στο 10 λεπτο και θες τεχνητες αναπνοες και 1 ωρα να συνελεθεις??Στα @@ μου που συμμετέχει. Σημασία έχει οτι είναι σα το κώλο της μαιμούς. Τράβα βρές τον να κανέτε διαγωνισμό και μη μου ζαλίζετε τα @@ και εσύ και όσοι τον θεωρούν ωραίο γκόμενο.
Μαλάκας είσαι εσύ, αρχίδι. Στάνταρ θα είσαι και μπάζο κιόλας...
Τωρα γαιτι του την σπας? Αστον..γαμαει κατι μουνια ανωτερα..για κανα 5 λεπτο..ανελεητα..αναστεναζουν τα συμπαντα..δεν ακους??συνηθως τετοια κομπλεξ (σαν τα προηγουμενα και αυτα εδω) τα βγαζουν αυτοι που ειναι αγαμητοι ή τα ψωνια που γαμανε μονο στον υπνο τους (ή ΜΟΝΟ με πληρωμη), οποτε καταλαβε εσυ ποιος ειναι μπαζο και σιγουρος για τον εαυτο του
Να μη μιλησουμε για IQ και λοιπα, ασ το, δεν!