Νέα

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gator146
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 885
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
δλδ εσυ τωρα περνισαι για μαγκας και μπρατσαρας?

Δεν είμαι μπρατσαράς, επειδή έχω τον Αρνόλδο για άβαταρ, αλλά πάω gym όμως. Και ΣΙΓΟΥΡΑ απο αυτό το απολιφάδι, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει αυτή την γκόμενα, είμαι

328 κλάσεις ανώτερος, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Δεν είμαι μπρατσαράς, επειδή έχω τον Αρνόλδο για άβαταρ, αλλά πάω gym όμως. Και ΣΙΓΟΥΡΑ απο αυτό το απολιφάδι, που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει αυτή την γκόμενα, είμαι

328 κλάσεις ανώτερος μαλακας, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...

fixed

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παντως ο ενλογω σιγουρα δε γαμαει αυτο το μουναρο με τη διασημοτητα και τα λεφτα του (που δεν εχει).

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640

328 κλάσεις ανώτερος, όπως και να το κάνουμε. Πάντα με εκνεύριζε να γαμάνε μπάζα μόνο και μόνο λόγω διασημότητας ή χρημάτων. Τώρα αν εσύ είσαι σαν και αυτόν, λυπάμαι...
Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λες αλλά αυτό που είπες ότι είναι απλά πάνω από το μέσο όρο δεν παίζει φίλε...

η κοπέλλα είναι κούκλα...πολλές που αποκαλούνται μοντέλα θα ήθελαν να είναι σαν αυτήν...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τσαμπα παλευεις με τα σιδερα τυπε  και αλλοι λαπαδες γαμανε  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:  

:S :S :S :S :S

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Η αλήθεια είναι ότι παρόλη τη μπάκα μου και τα κιλά μου έχω πάρει και καλύτερες και δεν εννοώ επί χρήμασιν.
Το παν είναι να έχεις χρήμα, ή επιτυχία στη ζωή, ή μπλα μπλα.

Οι κοιλιακοί είναι για τις 19χρονες και τις Barbie.
Στα 41 μου δε με κοιτάει κάμία για τους κοιλιακούς μου που είναι βασιλική με τρούλο, αλλά με το μπλα μπλα έχω ρίξει πολλά δίμετρα.

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι ότι παρόλη τη μπάκα μου και τα κιλά μου έχω πάρει και καλύτερες και δεν εννοώ επί χρήμασιν.
Το παν είναι να έχεις χρήμα, ή επιτυχία στη ζωή, ή μπλα μπλα.

Οι κοιλιακοί είναι για τις 19χρονες και τις Barbie.
Στα 41 μου δε με κοιτάει κάμία για τους κοιλιακούς μου που είναι βασιλική με τρούλο, αλλά με το μπλα μπλα έχω ρίξει πολλά δίμετρα.

Καταρχήν δεν είπα οτι για να γαμήσεις τέτοιο μουνί πρέπει να έχεις κοιλιακόυς. Και εγώ άλλωστε κοιλιακούς δεν έχω. ΑΛΛΑ όχι να είσαι και σαν αυτό το δείγμα αντρός που του ρίχνει μισό κεφάλι η άλλη.

Σίγουρα φοράει τακούνια για να μή φαίνεται οτι είναι κοντύτερος. Κάνεις δεν είπε οτι κακώς γαμάει πχ ο Γεωργούλης. Ο τύπος είναι ωραίος άντρας και δεν είναι παράξενο να δείς κάποιο ωραίο μουνί δίπλά του.

Αλλά ο άλλος να γαμάει τέτοιο μουνί, ε απλά έλεος...

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με τα σίδερα παλέυω για μένα όχι για τις γκόμενες.
Κοιτα τυπε..παλαιστη των σιδερων..ο "τυπος" παραπανω..το "απολειφαδι" ντε..που γαμαει το "μπαζο"..συμμετεχει καθε χρονο σε 2-3 IronMan.. θες να μαθεις τι σημαινει αυτο σε αντοχες? ακομα και στο γαμησι?? μη δοκιμασεις καν να το ψαξεις..θα παθεις ιλιγγο και θα χουμε εμετους πανω στο πληκτρολογιο!!

John Hoston

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2011
Like
1
Πόντοι
1
Κοιτα τυπε..παλαιστη των σιδερων..ο "τυπος" παραπανω..το "απολειφαδι" ντε..που γαμαει το "μπαζο"..συμμετεχει καθε χρονο σε 2-3 IronMan.. θες να μαθεις τι σημαινει αυτο σε αντοχες? ακομα και στο γαμησι?? μη δοκιμασεις καν να το ψαξεις..θα παθεις ιλιγγο και θα χουμε εμετους πανω στο πληκτρολογιο!!

Στα @@ μου που συμμετέχει. Σημασία έχει οτι είναι σα το κώλο της μαιμούς. Τράβα βρές τον να κανέτε διαγωνισμό και μη μου ζαλίζετε τα @@ και εσύ και όσοι τον θεωρούν ωραίο γκόμενο. :jerking:

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
Στα @@ μου που συμμετέχει. Σημασία έχει οτι είναι σα το κώλο της μαιμούς. Τράβα βρές τον να κανέτε διαγωνισμό και μη μου ζαλίζετε τα @@ και εσύ και όσοι τον θεωρούν ωραίο γκόμενο. :jerking:

ε ναι τυπε,αμα δεν ειναι ο αλλος σαν τον χουλκ,δεν γινεται να γαμαει τετοια μουνια :grin: :headbang: :headbang: :headbang:

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ελληνικα καταλαβαινεις? ανεφερα εγω πουθενα οτι ειναι ωραιος γκομενος? για αντοχες μιλησα..κατι που εκτιμαν οι γκομενες..τι να σε κανει αμα λαχανιαζεις στο 10 λεπτο και θες τεχνητες αναπνοες και 1 ωρα να συνελεθεις??

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Μαλάκας είσαι εσύ, αρχίδι. Στάνταρ θα είσαι και μπάζο κιόλας... :2funny:

συνηθως τετοια κομπλεξ (σαν τα προηγουμενα και αυτα εδω) τα βγαζουν αυτοι που ειναι αγαμητοι ή τα ψωνια που γαμανε μονο στον υπνο τους (ή ΜΟΝΟ με πληρωμη), οποτε καταλαβε εσυ ποιος ειναι μπαζο και σιγουρος για τον εαυτο του

Να μη μιλησουμε για IQ και λοιπα, ασ το, δεν!

:boff:

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
αφηστε ρε τον τυπο! τι ασχολειστε?

Ο τυπος ειναι αντρακλας με αρχιδια και πολυ γκομενος να πουμε!
Τι να λεει οτι ειναι μαλακας με περικεφαλαία?

:2funny:

bluwat169

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
συνηθως τετοια κομπλεξ (σαν τα προηγουμενα και αυτα εδω) τα βγαζουν αυτοι που ειναι αγαμητοι ή τα ψωνια που γαμανε μονο στον υπνο τους (ή ΜΟΝΟ με πληρωμη), οποτε καταλαβε εσυ ποιος ειναι μπαζο και σιγουρος για τον εαυτο του

Να μη μιλησουμε για IQ και λοιπα, ασ το, δεν!

:boff:
Τωρα γαιτι του την σπας? Αστον..γαμαει κατι μουνια ανωτερα..για κανα 5 λεπτο..ανελεητα..αναστεναζουν τα συμπαντα..δεν ακους??

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Και ξαναλέω ότι παρόλο το μπακακίλι, μπορώ και αντέχω 45λεπτο χωρίς να ψοφήσω.
Η αντοχή είναι για τους μαραθωνίους κι όχι για το σεξ.
Ο Ρασπούτιν για παράδειγμα ήταν καλόγερος για ρούχα (από εκεί και η ονομασία καλόγερος) και με χαλαρότατη μπάκα, αλλά στο σεξ άφησε εποχή.
Άλλο παράδειγμα που μπορώ να σου φέρω είναι τον κοιλούμπα Ron Jeremy.
Και επαναλαμβάνω, ότι το καλό σεξ επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό, καλού εργαλείου, καλής αιμάτωσης, απώλειας κόμπλεξ και αγάπης προς το αιδοίο.
Οι αντοχές είναι για τα 20,000 μέτρα βάδην. Στο σεξ, μέχρι τα πρώτα 30 λεπτά όλα γίνονται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom