Old Devil
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 11
- Like
- 610
- Πόντοι
- 596
καυλοπρώσοπο, καυλοσώματάρα αλλά μάπα πατουσίνια !!!!
δλδ μηδέν για ανώμαλους σαν και μένα
Η ποδολαγνεια δεν ειναι ανωμαλια τυπεδλδ μηδέν για ανώμαλους σαν και μένα
Φετίχ είναιΗ ποδολαγνεια δεν ειναι ανωμαλια τυπε
Φετίχ είναι
Τουλάχιστον μοιάζει και από κοντά με τον Χαραλαμποπουλο;Έτυχε να την δω από κοντά τις γιορτές που ανέβηκα Θεσσαλονίκη, καμία απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες
εγώ από τον κώλοΌχι ρε τύπε και μάπα πατουσίνια. Πατουσάρες με μακριές δακτυλάρες! Εγώ από τα πόδια την εκτίμησα.
υπαρχουν γυναικες με αντρικο προσωποΟχι δα και σαν ανδρας.
Εσύ ηρέμησε λίγο τύπε. Για την Τούνη μιλάμε, όχι τη Σαρλίζ Θέρον.
σιγα τις γυναικαρεςΤυπε η Τουνη είναι πολύ λίγη για τον μέσο ελληνα γαμιά που έχει μάθει να γαμάει από Ιρίνα Σέικ και πανω
Τουλάχιστον μοιάζει και από κοντά με τον Χαραλαμποπουλο;
η φάτσα είναι μόνο για μάσκα
Μy God, που μας μωρή με τέτοια μούρη?? Κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη δεν έχει επίγνωση της ασχήμιας της, την έχει δει Θερόν.
Μy God, που μας μωρή με τέτοια μούρη?? Κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη δεν έχει επίγνωση της ασχήμιας της, την έχει δει Θερόν.
ποια ειναι αυτη η θερον πια καιτη μελετατε ουλοι εψαξα στο γοογλε δεν ειναι καμια θεαΜy God, που μας μωρή με τέτοια μούρη?? Κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη δεν έχει επίγνωση της ασχήμιας της, την έχει δει Θερόν.