Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
πλεον ναι. εκει που εφτασε την πληρωνουν απειρα για ενα στορυ, ενα ποστ, ενα γκιβ αγουεη, ενα τσεκ ιν σε μαγαζι-ξενοδοχειο-φαι(μακ ντοναλτς) και οχι μονο αυτην.

σας τα ειπαμε και αλλη φορα. καθε λαηκ που χαριζεις οπουδηποτε ειναι διαπραγματευτικο ατου για τον καθενα που ανεβαζει προφανως την τιμη του... καθε θεαση στο γιουτουμπ, καθε αντιδραση σε στορι, για σενα ειναι αμελητεα αλλα καποιοι τα μαζευτουν και τα μαζευουν χοντρα!!!!

το πως εφτασε μεχρι εκει ειναι αλλο θεμα... προφανως επενδυσε σωστα και πονταρε σωστα τα οσα εβγαλε απο δω και απο κει με βραδιες σε λαντ ροβερ κλπ!

πλεον παει στη μυκονο με 2 ευρω και γυριζει παλι με 2 ευρω καθως δε χρειαζεται ουτε να ξοδεψει ουτε να καθισει σε καποιον με κινητρο μονο το χρημα...
Δεν έχεις άδικο. Για κάποιο λόγο όμως τη συγκεκριμένη την προβάλουν πολύ και μέσα με μεγάλη επισκεψιμότητα, ΠΘ κτλ. Μας τα έχουν σκοτίσει. Και αυτό μετράει να μεγαλώσεις το κοινό.

Πολλές ξεκίνησαν σαν επίδοξες influencers και μετά από αμέτρητες ξεπέτες έμειναν με το μουνί στο χέρι. Η συγκεκριμένη αν δεν είχε την προβολή από μεγάλα και καθιερωμένα μέσα, απορώ κιόλας γιατί, στην καλύτερη θα ήταν γλάστρα σε πρωινάδικο και στην χειρότερη βίζιτα του 50ευρού.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.120
Πόντοι
216
H αληθεια ειναι οτι εχει < γαμηθει > στη δουλεια , στη Μυκονο.
Ειναι η μονη που γαμιεται, αλλα με οχι με την αληθινη σημασια της λεξης...
Εχει γαμηθει να βγαινει φωτογραφιες και να διαφημιζει μαγαζια και χοτελια...αυτη ειναι η δουλεια της αλλωστε...
Και καλοπερναει και πληρωνεται....το πουτανακι εχει βρει την απολυτη επιτυχια...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Η επιχειρηματίας της χρονιας.

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Τούνη διαστημικό μουνί, δεν έχει φτάσει άδικα στην κορυφή και καλύτερα να μοιάζει με τον Χαραλαμπόπουλο παρά να 'ναι παγοκολώνα αδιάφορη.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Πιστεύω όλοι έχουμε δει το γνωστό βιντεάκι γνωστό μησιγα στο βουνό. Φανταστείτε ποσο υπέροχα γαμιεται η τυπισα και με αυτό το σώμα τι απόλαυση θα είναι να την πηδάς
Τύπε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ήταν παραλία. :confused:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
3D32BDDA-932B-4942-ADD9-6833CA272352.jpeg

??

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Δεν έχεις άδικο. Για κάποιο λόγο όμως τη συγκεκριμένη την προβάλουν πολύ και μέσα με μεγάλη επισκεψιμότητα, ΠΘ κτλ. Μας τα έχουν σκοτίσει. Και αυτό μετράει να μεγαλώσεις το κοινό.

Πολλές ξεκίνησαν σαν επίδοξες influencers και μετά από αμέτρητες ξεπέτες έμειναν με το μουνί στο χέρι. Η συγκεκριμένη αν δεν είχε την προβολή από μεγάλα και καθιερωμένα μέσα, απορώ κιόλας γιατί, στην καλύτερη θα ήταν γλάστρα σε πρωινάδικο και στην χειρότερη βίζιτα του 50ευρού.
Είναι λαϊκιά, έχει αμεσότητα, ο κόσμος γουστάρει. Και δίνει τα λάικ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

:tooth::wanker::wanker: τι αλλο θελετε ρε νιαμου. συνεντευξη τουνη να πουμε σε κωστοπουλο στο νιτρο. δεν μας πιανει τιποτα

«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες. Για να κάνω σχέση με άντρες, μου αρέσουν περισσότερο αυτοί. Ίσως αν ζούσα σε μια κοινωνία που ήταν πιο αποδεκτός ο μη ετερόφυλος συνδυασμός, θα μπορούσα να κάνω σχέση και με γυναίκα. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάνει σχέση». :undecided::undecided::undecided:

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
241
Πόντοι
21
«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες»
Αν ήσασαταν γυναίκα, θα πηγαίνατε με την Τούνη; Εγώ ναι, ειδικά αν είχε κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.

lazarakos21

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2021
Κριτικές
36
Like
1.644
Πόντοι
2.391
Πολύ καύλα η γυναίκα και με αυτά που λέει για λεσβιακά μας φτιάχνει περισσότερο

Stories