Διαγραμμένο μέλος 128496
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 30
- Like
- 887
- Πόντοι
- 326
και δεν είναι Αλβανίδα Από τις Σέρρες είναι
Δεν ήξερα καν από πού είναι.Νομιζα Θεσσαλονίκηκαι δεν είναι Αλβανίδα Από τις Σέρρες είναι
Θεσσαλονίκη μένει (θεωρητικά δλδ τώρα όλο διακοπές για κάνα τρίμηνο και μετά Αθήνα)Δεν ήξερα καν από πού είναι.Νομιζα Θεσσαλονίκη
Δεν έχεις άδικο. Για κάποιο λόγο όμως τη συγκεκριμένη την προβάλουν πολύ και μέσα με μεγάλη επισκεψιμότητα, ΠΘ κτλ. Μας τα έχουν σκοτίσει. Και αυτό μετράει να μεγαλώσεις το κοινό.πλεον ναι. εκει που εφτασε την πληρωνουν απειρα για ενα στορυ, ενα ποστ, ενα γκιβ αγουεη, ενα τσεκ ιν σε μαγαζι-ξενοδοχειο-φαι(μακ ντοναλτς) και οχι μονο αυτην.
σας τα ειπαμε και αλλη φορα. καθε λαηκ που χαριζεις οπουδηποτε ειναι διαπραγματευτικο ατου για τον καθενα που ανεβαζει προφανως την τιμη του... καθε θεαση στο γιουτουμπ, καθε αντιδραση σε στορι, για σενα ειναι αμελητεα αλλα καποιοι τα μαζευτουν και τα μαζευουν χοντρα!!!!
το πως εφτασε μεχρι εκει ειναι αλλο θεμα... προφανως επενδυσε σωστα και πονταρε σωστα τα οσα εβγαλε απο δω και απο κει με βραδιες σε λαντ ροβερ κλπ!
πλεον παει στη μυκονο με 2 ευρω και γυριζει παλι με 2 ευρω καθως δε χρειαζεται ουτε να ξοδεψει ουτε να καθισει σε καποιον με κινητρο μονο το χρημα...
Πρέπει μεσα στο καλοκαίρι να βγάζει τρελό χρημαH αληθεια ειναι οτι εχει < γαμηθει > στη δουλεια , στη Μυκονο.
Βαλε λαδι κι ελα βραδυ.
Αλείψου καυλα
Ειναι η μονη που γαμιεται, αλλα με οχι με την αληθινη σημασια της λεξης...H αληθεια ειναι οτι εχει < γαμηθει > στη δουλεια , στη Μυκονο.
Κύρια ιδιοκτήτρια είναι η κολλητή της έτσι κι αλλιώς, η Ιωάννα είναι συνιδιοκτήτρια.Θα εχει αφησει την κολλητη της στο μαγαζι
Τύπε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ήταν παραλία.Πιστεύω όλοι έχουμε δει το γνωστό βιντεάκι γνωστό μησιγα στο βουνό. Φανταστείτε ποσο υπέροχα γαμιεται η τυπισα και με αυτό το σώμα τι απόλαυση θα είναι να την πηδάς
Νέες στολές Power Rangers ?
Είναι λαϊκιά, έχει αμεσότητα, ο κόσμος γουστάρει. Και δίνει τα λάικ.Δεν έχεις άδικο. Για κάποιο λόγο όμως τη συγκεκριμένη την προβάλουν πολύ και μέσα με μεγάλη επισκεψιμότητα, ΠΘ κτλ. Μας τα έχουν σκοτίσει. Και αυτό μετράει να μεγαλώσεις το κοινό.
Πολλές ξεκίνησαν σαν επίδοξες influencers και μετά από αμέτρητες ξεπέτες έμειναν με το μουνί στο χέρι. Η συγκεκριμένη αν δεν είχε την προβολή από μεγάλα και καθιερωμένα μέσα, απορώ κιόλας γιατί, στην καλύτερη θα ήταν γλάστρα σε πρωινάδικο και στην χειρότερη βίζιτα του 50ευρού.
Αν ήσασαταν γυναίκα, θα πηγαίνατε με την Τούνη; Εγώ ναι, ειδικά αν είχε κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.«Έχω πάει με γυναίκα. Ήταν τέλεια. Μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες»