DoggyLover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 201
στο πριβε ειναι εδω?
Για κάθε όμορφη γυναίκα* υπάρχει ένας άντρας πού έχει βαρεθεί να την πηδάει.τι πουτανάρα που ειναι...θα του χει τσακίσει το καυλι του αλλουνου...
Σε χάλαγε;Υπερμπαζο
Να τον παρακαλούσε η Τούνη δεν της καθότανε.Σε χάλαγε;
Να τον παρακαλούσε η Τούνη δεν της καθότανε.
ΠολυΣε χάλαγε;
Είπε στα σοαιαλ ότι η παρέα ήθελε ryanair,για τι την πέρασες ολόκληρη θέα του ινστα; Να περιμένει στην ουρά της πιο τελειωμένης εταιρείας ενώ πριν δύο ώρες ανέβαζε φωτογραφίες από τα ψώνια που έκανε στο κοσμικό Λονδίνο στα Βαλεντίνο και στους άλλους ναούς της μόδας;.... Εδώ να πούμε όπου παρέα ένας αντρακλας που έκλαιγε χειρότερα από την του άρα επειδή έφαγαν πόρτα οι φιλενάδες του...Μα να βγάζεις δεκάδες χιλιάρικα το μηνα και να ταξιδεύεις με Ryanair;; Ξεφτιλα! Η μονη δικαιολογία υπάρχει αν δεν πετάνε αλλες εταιρείες απευθείας απο Θεσσαλονίκη για Λονδίνο.
Ειναι στα χέρια μας,του αγωνιστή Ελλην δηλαδή,να κλείσουμε αεροδρόμια διαδηλώνοντας υπέρ της influencιο της καρδιάς μας...Ρε ολόκληρη Τουνάρα έκανε την τιμή στην Ryan να ταξιδέψει μαζί της και δεν βγήκε ο πιλότος αυτοπροσώπως να την συναντήσει στο check in .
Μαύρο στους κωλόβλαχους τους Εγγλέζους.
Ο Μπιγαλιτσος ητανΕίπε στα σοαιαλ ότι η παρέα ήθελε ryanair,για τι την πέρασες ολόκληρη θέα του ινστα; Να περιμένει στην ουρά της πιο τελειωμένης εταιρείας ενώ πριν δύο ώρες ανέβαζε φωτογραφίες από τα ψώνια που έκανε στο κοσμικό Λονδίνο στα Βαλεντίνο και στους άλλους ναούς της μόδας;.... Εδώ να πούμε όπου παρέα ένας αντρακλας που έκλαιγε χειρότερα από την του άρα επειδή έφαγαν πόρτα οι φιλενάδες του...
Σιγά μην ασχοληθεί και ο Elon musk γιατί δεν έκανε like η τουνάρα .γιατι εχω την εντυπωση οτι εχει προηγουμενα η ραηαν με την τουνη και βρηκε την ευκαιρια να την εκδικηθει?
πρεπει να τους ειχε δυσφημισει στο παρελθον και τωρα ηρθε η ωρα της πληρωμης αν θυμαμαι καλα....
μονο που ζητωντας "κανσελ" σιγουρα η ραηαν ερ θα βγει πατημα να την αρμεξει για αυτο κατεβασε τα μισα καντηλια αρον αρον γιατι αυτοι δε χαριζουν φραγκο πουθενα!!!Σιγά μην ασχοληθεί και ο Elon musk γιατί δεν έκανε like η τουνάρα .
Πιο λογικό μου ακούγεται ότι κάπου είχε αράξει, πήγε με κάνα στυλάκι, ξέρεις ποία είμαι εγώ κι έφαγε πόρτα.
Άρχισε το κλάμα αφενός γιατί έτσι έχει μάθει, αφετέρου με αυτό τον τρόπο πουλάει , αφού κι έτσι βρίσκεται στην επικαιρότητα