Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022
- Like
- 514
- Πόντοι
- 21
Εχει καποιος το sextape ;;το εχω χασει
Είναι γνωστό συνάδελφε ότι οι μισοί εδώ μέσα κράζουν και δηλώνουν ότι θα πηδούσαν μόνο 10αρια.Η αλήθεια είναι ότι 8 στους 10 εδώ μέσα βάζω και εμένα μέσα θα την γαμαγαμε μέχρι τελικής πτώσης.Εχει κάνει το τέλειο σώμα η ρουφιάνα και από όταν έφτιαξε και την μύτη έχει βελτιωθεί αισθητά και στο πρόσωπο.Έχει γίνει πατομουνο τελείως με βυζαρες κωλαρα τα πάντα και μας πρήζετε τις μπάλες με μαλακίες, άμα σας έδειχναν το σώμα μόνο χωρίς να σας πουν ποια είναι μέχρι και κώλο θα δίνατε για να την πηδήξετε, φωτο στορυ συνεχεία βυζαρες έξω κωλαρα έξω τα πάντα για άπειρες μαλακίες. ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ
Και εγώ το ίδιο. Η γυναίκα είναι απίστευτη.Γελάω με μερικούς εδώ μέσα που λένε ότι δεν την πήδαγαν
Την έχω δει από κοντά στο Κόσμος Θεσσαλονίκη, κ είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΤΑΤΗΚαι εγώ το ίδιο. Η γυναίκα είναι απίστευτη.
Που μπορεί να δίνουν γκαφρα στο ονλυ φανς σε πατόζεςΓελάω με μερικούς εδώ μέσα που λένε ότι δεν την πήδαγαν
Τραβελι φάτσα αλλά κορμαραΑυτή το έχει πάει σε άλλο επίπεδο.Πήγε στο Cafe de Paris του Μόντε Κάρλο για να πετάξει τον βύζο μήπως βρει τον Άραβα και γλυτώσει απο τον πιθήβλακα που την περιμένει καρτερικά στην Ελλάδα.
Τυπε το έφτιαξα λιγοΈτσι είναι την πέτυχα πριν κάνα μήνα στην παραλία Θεσσαλονίκης .επινε καφέ σε γνωστό μαγαζί στην παραλία .φορουσε μια ροζ φόρμα που στην κυριολεξία την είχε ρουφήξει η κωλαρα της μιλάμε τέρμα γαμευσημη.νομιζω ότι έκανε και στορυ από την συγκεκριμένη μέρα που έπινε καφέ με τις πουτανες της.