Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.684
- Πόντοι
- 8.346
Ότι κ να κάνει δευτεραντζα θα είναι μια ζωή. Ο σκατοχαρακτηρας κ ο νεοπλουτισμος της θα την χαρακτηρίζουν
Φταιει η ποιοτητα του κοσμου σημερα. Οταν βλεπεις και την ακολουθουν χιλιαδες κοσμου και ανεβαινει η δυναμη της διαδικτυακα,καταλαβαινεις τι ηλιθιος εχει καταντησει ο κοσμος.Οπως εχω ξαναπει,εδω περα εχουν κανει διασημο αυτη την κουραδα τον Δελεαση. Για να μην της εδινε σημασια κανεις,να δεις αν θα πηγαινε στο εξωτερικο για τσαντες.Ρε λευκα τυρια θα ψωνιζε απο το σμ.Ότι κ να κάνει δευτεραντζα θα είναι μια ζωή. Ο σκατοχαρακτηρας κ ο νεοπλουτισμος της θα την χαρακτηρίζουν
Ενταξει τα εχουμε πει αυτα, απο φατσα δεν λεει τίποτα αλλα εχει δυνατό σώμα.Βρίσκομαι Νάξο.
Μόλις πέρασε από μπροστά μου η Τουνη με τον άνδρα της που έσερνε το καρότσι με το μικρό τους
Ένα θα πω σιγά την γκόμενα .
Βγάζουν πειραγμενες φωτογραφίες,ίσως έχουν και φωτογένεια) και τον παίζουν οι αυνανες
Χαραλαμπόπουλος και βγάλε ...
Πότε θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της;;; Δεν την βαρέθηκαν ακόμα;Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την κυκλοφορία παράνομου βίντεό της από τη Μύκονο - «Είστε ξεφτίλες»
«Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε» - Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνηwww.tlife.gr
Οσο πουλάει θα ασχολούνται μαζι της.Πότε θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της;;; Δεν την βαρέθηκαν ακόμα;
εγώ γελάω με αυτούς που θα την πλήρωναν να τους πηδήξειΓελάω με μερικούς εδώ μέσα που λένε ότι δεν την πήδαγαν