Φταιει η ποιοτητα του κοσμου σημερα. Οταν βλεπεις και την ακολουθουν χιλιαδες κοσμου και ανεβαινει η δυναμη της διαδικτυακα,καταλαβαινεις τι ηλιθιος εχει καταντησει ο κοσμος.Οπως εχω ξαναπει,εδω περα εχουν κανει διασημο αυτη την κουραδα τον Δελεαση. Για να μην της εδινε σημασια κανεις,να δεις αν θα πηγαινε στο εξωτερικο για τσαντες.Ρε λευκα τυρια θα ψωνιζε απο το σμ.Ότι κ να κάνει δευτεραντζα θα είναι μια ζωή. Ο σκατοχαρακτηρας κ ο νεοπλουτισμος της θα την χαρακτηρίζουν
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Τούνη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (5 μέλη και 52 επισκέπτες)
Βρίσκομαι Νάξο.
Μόλις πέρασε από μπροστά μου η Τουνη με τον άνδρα της που έσερνε το καρότσι με το μικρό τους
Ένα θα πω σιγά την γκόμενα .
Βγάζουν πειραγμενες φωτογραφίες,ίσως έχουν και φωτογένεια) και τον παίζουν οι αυνανες
Χαραλαμπόπουλος και βγάλε ...
Μόλις πέρασε από μπροστά μου η Τουνη με τον άνδρα της που έσερνε το καρότσι με το μικρό τους
Βγάζουν πειραγμενες φωτογραφίες,ίσως έχουν και φωτογένεια) και τον παίζουν οι αυνανες
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.454
- Πόντοι
- 9.931
Ενταξει τα εχουμε πει αυτα, απο φατσα δεν λεει τίποτα αλλα εχει δυνατό σώμα.Βρίσκομαι Νάξο.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.454
- Πόντοι
- 9.931
trelos kavliarhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2017
- Like
- 4.080
- Πόντοι
- 446
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 31.030
- Πόντοι
- 34.538

Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την κυκλοφορία παράνομου βίντεό της από τη Μύκονο - «Είστε ξεφτίλες»
«Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε» - Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνη

Πότε θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της;;; Δεν την βαρέθηκαν ακόμα;![]()
Ιωάννα Τούνη: Ξέσπασε για την κυκλοφορία παράνομου βίντεό της από τη Μύκονο - «Είστε ξεφτίλες»
«Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε» - Έξω φρενών η Ιωάννα Τούνηwww.tlife.gr
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 38.454
- Πόντοι
- 9.931
Οσο πουλάει θα ασχολούνται μαζι της.Πότε θα σταματήσουν να ασχολούνται μαζί της;;; Δεν την βαρέθηκαν ακόμα;
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 6.018
- Πόντοι
- 1.056
Τροφή για όσους από εσάς είστε fun της ναούμ Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με βίντεο από τη βίλα στη Μύκονο: Πόσο γελοίοι μπορεί να είστε
Βασικα,θεωρω πως ο -χ- influencer και καλα κανει ενα βιντεο-ποστ,για να "προκαλεσει" το κοινο αισθημα.
Κ αυτο ειναι γνωστη τακτικη στα media,αυτο κανει κ η τυπος Τουνη,καθονται τα posts? Αμεσως,γιατι ασχολειστε μαζι μου;Την στιγμη που ολοι ειναι πουτσα τους.
Ή μπορει να υπαρχουν 99 ποστ τυπου εισαι θεα και 1 ουστ μπαζο και να βγει να γραψει-κανει βιντεο,"τοξικοι που ολοι με λετε μπαζο τραβατε σε ψυχολογο" ενω ειναι μονο ενας,διοτι bad news is good news
Κ αυτο ειναι γνωστη τακτικη στα media,αυτο κανει κ η τυπος Τουνη,καθονται τα posts? Αμεσως,γιατι ασχολειστε μαζι μου;Την στιγμη που ολοι ειναι πουτσα τους.
Ή μπορει να υπαρχουν 99 ποστ τυπου εισαι θεα και 1 ουστ μπαζο και να βγει να γραψει-κανει βιντεο,"τοξικοι που ολοι με λετε μπαζο τραβατε σε ψυχολογο" ενω ειναι μονο ενας,διοτι bad news is good news
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.956
- Πόντοι
- 2.646
Έχουνε κάπου το βίντεο?
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.869
- Πόντοι
- 5.565
εγώ γελάω με αυτούς που θα την πλήρωναν να τους πηδήξειΓελάω με μερικούς εδώ μέσα που λένε ότι δεν την πήδαγαν
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.735
- Πόντοι
- 446
Johnywalkerwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2022